Слагате ли шапчица в къщи -5

• 100 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За проституцията  ooooh! ЦЪ, аз съм против Naughty

Уважаеми Дами - Страх ли Ви е от бедни мъже ?   ooooh! а ние не-уважаваните не-дами да отговаряме ли?

# 31
Проблем с господин .....

Признавам си, че докато не отворих темата, не ми хрумна за какво става дума.

# 32
 Shocked Не бих предположила.

# 33
# 34
  • близо до Кресненското дефиле
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=639388.0 Sick #Cussing out #2gunfire

# 35
# 36

Това да не е била темата за "менструалната" магия?

# 37
  • Варна
Който е чел за това, моля нека сподели. Направо съм Shocked Shocked Shocked

# 38
Radost Nezemna, ще ти го пратя на ЛС, за да не ми се карат. Simple Smile Аз си го запазих в златния фонд.

# 39
Без да искам прочетох...наистина не ти трябва да знаеш  #Crazy

# 40
Пипи е цитирала авторката на линка, който не се отваря  Mr. Green

Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile
#Crazy Shocked Crazy Sick ooooh!
Някой пак го напръскаха с нещо отгоре! Joy

# 41
  • София
О! Sick

# 42
# 43
  • Русе/София
Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile

това несъмнено трябва да влезе в номинациите

# 44
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт