На море в Турция - тема 17

• 132 598
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
А някой да е почивал в Саръмсаклъ?По-напред прочетох,че било само за хора с деца или за 50+ години Laughing,т.е. скучно Thinking

# 76
  • навсякъде
помагайте - Делфин Ботаник или Миракъл  Hug

# 77
  • софия
Ние бяхме миналата година в Делфин Ботаник-обслужването е на много добро ниво, храната е много добра, разнообразна,има 4 басейна, няколко водни пързалки, за децата-лунапарк, детска дискотека и анимация(събираха се много дечица, нашите бяха малки и не сме ги водили, така че директни впечатления нямам).Направи ми впечатление, че много от гостите бяха семейства с деца
Единственият минус е, че хотелът е малко стар-реновиран е, но все пак не е като нов-мен лично това не ме притесняваше, но все пак да кажа Wink.Иначе е в голяма  разкошна ботаническа градина
Другите семейства, с които бяхме, също останаха много доволни

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:37 от mozzi

# 78
Един глас за Делфин Ботаник и от мен  Peace

# 79
  • София...........
А някой да е почивал в Саръмсаклъ?По-напред прочетох,че било само за хора с деца или за 50+ години Laughing,т.е. скучно Thinking

Преди 6-7 години бяхме на почивка в Айвалък и се разходихме до Сарамсаклъ да видим много хваления плаж и влизахме да разгледаме няколко хотелчета (там предимно са 3*)
Плажа наистина е стахотен: широка дълга ивица със супер фин пясък. Самото Сарамсаклъ си е село, а повечето хотели са малки с малки басейни. Хотелите като обзавеждане и тн. са типично местни (различни от тези в Кушадасъ и Анталия). По принцип там почиващите са предимно турци и тук там бг или руски.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:44 от divna_

# 80
divna,благодаря  bouquet

# 81
# 82
  • Бургас
Някой ходил ли е в LYKIA BOTANIKA BEACH & FUN CLUB 4* във Фетие?

# 83
И за Renaissance Antalya Beach Resort & Spa - в Белдиби някой ако има инфо Praynig

Изглежда интереснен. Къде има цени за него?

Само в booking гледам цената за сега, не съм питала още в нашите ТО

в booking цените са високи......виж в hotels 4 u      и      alpfarooms..........както и  holiday night 
препоръ4вам през 4ужд тур оператор........мн по евтино е...........мн познати така правят както и аз

# 84
Миналата година моя колежка ходи в Еphesia Holiday Beach Club - почти няма плажна ивица, тясна е , колкото за един шезлонг.
Това не е вярно, ама никак.

Относно дилемата "Онирия Кларос или Ефесия Холидей".
За мен двата хотела са доста различни.
Да започна с това, че първият е в Оздере, а другият е на Лонг бийч.

Какво имаш в предвид ? , за разликата Оздере и Лонг бийч ?
За мен е важно плажа на хотела да е хубав пясъчен макар и насипан
Оздере се намира на около 35 км на север от Кушадасъ. Горе-долу между Измир и Кушадасъ. Плажът в Онирия емного хубав, макар и насипан. Влез в албумчето със снимки на първа страница и там ще видиш моите снимки от Онирия.

# 85
За първа година ще почиваме  в Мармарис. Направо станах разногледа от снимки, постове, мнения  ooooh! Моля дайте мнение на къде да наклоня Мармарис резорт или GRAND YAZICI MARES. Даже може да ми препоръчате и някой друг като бюджета ни е до 2000лв и сме фемили с 2 деца на 4 и 12 навършени г.(Условието на децата е да има поне 2 водни пързалки, а моето - да има голяма територия - зелена Laughing) bowuu
П.С гледам оферти към средата на септември

# 86
И за Renaissance Antalya Beach Resort & Spa - в Белдиби някой ако има инфо Praynig

в booking цените са високи......виж в hotels 4 u      и      alpfarooms..........както и  holiday night 
препоръ4вам през 4ужд тур оператор........мн по евтино е...........мн познати така правят както и аз
hotels 4 u вече 2 пъти го коментирахме в тази тема, и то преди няколко дена само, няма да се повтарям, само се надявам хората да се информират преди да се доверяват на препоръката ти. Това се отнася и за резервациите при чужди ТО, също сме го коментирали....

# 87

hotels 4 u вече 2 пъти го коментирахме в тази тема, и то преди няколко дена само, няма да се повтарям, само се надявам хората да се информират преди да се доверяват на препоръката ти. Това се отнася и за резервациите при чужди ТО, също сме го коментирали....

не разбирам какво против имате 4уждите тур оператори..........ако сте си патили,моля споделете,защото след толкова форуми из4етени и разговори с хора ползвали техните услуги ей богу му един недоволен не 4ух newsm78...........като се върнем ще пиша-знае ли 4овек може да съм първата недоволна

# 88
Не става въпрос да се има нещо против тях или дали си доволен или не. Проблемът е че цените на ТО са за базара в тяхната страна, за техни туристи, и в общите йм условия е упоменато, че за да резервираш при тях само хотелът, без полет (т.е. не пакет), трябва да живееш в страната. Цените само за хотели не важат за туристи с местожителство в други държави и хотелиерите могат с пълно право да ви отказват да ви настанят или да ви поискат доплащане.

Това го знам с абсолютна сигурност, понеже преди една година исках да развивам точно такъв бизнес, да продавам на българи хотели със собствен транспорт от немски ТО, но пусто, няма как, рискът е прекалено голям и не исках да рискувам мои клиенти да се оказват в такава ситуация - и си закрих фирмата. Това, че и при вас до сега не е имало проблеми е чудесно за вас - късмет. И карането без предпазаен колан не е разрешено и факта, че не сте те хванали полицаите, не означава че няма проблем да караш без колан  Wink  За това не казвайте че няма проблем да се пътува чрез чужд ТО, защото такъв може да има. Ако се знае за този риск и се преценява че си струва - окей, но важното е хората да са информирани и не да си мислят че няма проблем.

# 89
  • София
помагайте - Делфин Ботаник или Миракъл  Hug
Не съм ходила в Миракъл, но само факта, че лунапарка е платен, а аз знам как ще трябва да се разправям с моята, а в делфина е включен в цената и полудявахме всяка вечер е достатъчен за нас. Наистина базата е по-стара, но все пак си е чистено и няма проблеми. Глас и от нас за Делфина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт