90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 956
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен!
След вчерашния въглехидратен ден, в който лееекинко се поувлякох с баничката  Blush, днес надеждата ми за изкупление е в плодовия .... Та в този ред на мисли исках да ви питам какви количества сушени плодове са разрешени? Защото много си падам по фурмите, но май не е добра идея да се прекалява с тях...

# 91
Добро утро Simple Smile
Фируйка как е?Сложи ли вече банския?Аз още не съм започнала да пия вода, но днес се наспах и станах преди малко(това си е направо обяд за мен hahaha) сега ще направя лека гимнастика и почвам да плувааааааааам  tooth Снощи толкова много ме болеше глава, че не е истина ня знам защо , Днес всичко ще е наред, ако не ме боли!
Иначе за зеления фасул той е от сем. бобви и си е за варива 100% Peace
Хубав ден момичета
Joy

# 92
  • София
Добро утро!
Записвам се с малък минус и отивам да чета.

# 93
  • Mars Hotel
Лелеее, какво сте направили вие? Половин тема сте изписали от вчера.
Днес съм на плодове и съм си взела ананас. Като бременни сме тук - някой спомене някаква храна и на половината веднага им се прияжда.  Mr. Green
Отивам да ви чета, приятен и отслабващ ден!

П.С. Клави, честит рожден ден! Всичко най-хубаво!  bouquet

П.П.С. И аз ям банани само в плодов.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 08:30 от Светлица

# 94
Добро утро Simple Smile
Отдавна не съм писала, но се справям добре само последните два дни кантара ме ядосва. Вчера бях 1 кг по-слаба ядох едно и също и за обяд и вечеря и не съм смесвала( така се случи) - ядох ориз със зеленчуци и половин доматче и днеска ко 1 кг плус. Сега тръгвам към фитнеса и се надявам утре да се окаже някаква вода. Чао от мен и днеска много минуси на всички Simple Smile

# 95
  • Mars Hotel
pebyls, точно от ориз със зеленчуци и аз преди два дни имах плюс почти цял кг.

# 96
  • София
pebyls, точно от ориз със зеленчуци и аз преди два дни имах плюс почти цял кг.
И аз.

# 97
  bouquet
Днес имам + половин кг.  Confused

Но пък ми е любимия въглехидратен ден:
з - две ябълки и кафе с малко мед
о - питка с маслини, кисели краставички и лютеница и суров карфиол вместо салата
в - козунак и черен шоколад

Искам да поздравя момичетата, които идват от диетата на Дюкан. Аз също съм я правила, но сравнително за кратко. Наистина много промива мозъка и не е полезна. Успех.   bouquet

# 98
  • Sofia
Добро утро!  Hug
По повод ориза - аз също качвам от него. И си мисля отдавна, ама се въздържах да го кажа, че ще ме порицаете.  Mr. Green Няма никаква логика оризът да е във варива. Според мен трябва да е във ВХ. Вчера Нана обясни, че булгурът е за ВХ, защото е 75% ВХ. А оризът е 80% ВХ. Освен това обикновения бял ориз е много бързо смилаем. От където и да го погледнеш все си е за ВХ според мен. Но това разбира се си е мое мнение. Аз лично го избягвам във всички дни. Само от време на време на Нана картофките ми се дояждат, но те пък не ме засищат много, така че рядко ги правя.

Днес плодов.  Cry

# 99
  • София
Добро утро. Лелеее, снощи след 8 не съм влизала и колко много съм изпуснала. Гледам, че нямам непрочетени публикации, а вие и нова тема, та и седем страници от нея сте изписали.
Пиша и се връщам да чета. Днес - въглехидрати.
З - ябълка
за обяд и за вечеря съм си приготвила режимна баница с лук, гъби и маслини.
Аз продължавам да не свалям. Може би се дължи на МЦ, а преди това на ПМС, но честно казано ми действа демотивиращо и започвам да се отчайвам като гледам вашите резултати... Sad

# 100
  • Mars Hotel
Савина, има логика наистина в това.
Още след като видях плюса, реших, че ориз няма да ям скоро. Naughty Мадявам се днешния плодов да изчисти плюса и пак да започна да свалям.

# 101
Добро утро!

Аз съм на финалната права с крайно незадоволителен резултат- не съм мърдала от 20 дни, но другата седмица ще го съобщя официално.

# 102
Хайде да се запиша и аз.Вчерашният ден мина на печени картофи,за днес съм замислила да спретна едни шоколадови квадрати,че отдавна не съм правила,а вкъщи много ги мелим Mr. Green

# 103
  • София
Аз закусвам с банани. Ако ям друг плод,както по цял ден съм на работа пред компютъра, без никакво по-голямо улисване в работа,още в 10ч,ще приритам от глад.

# 104
Здравейте и от мен!
Аз също съм от тези дето само четат..., но за стимул реших да драсна някой ред.
От 16.01 съм сред вас и до момента съм минус 3 кг. Тегля се след всеки плодов. Започнах режима преди да ми дойде МЦ и оплесках нещата и като свърши започнах наново. Сега чак се чудя как ще издържа следващия път, но се надявам да свикна.
Днес ми е 10 ден и до момента без прегрешения...дано и занапред да е така.
Лек и отслабващ ден на всички....

Общи условия

Активация на акаунт