90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 990
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
Днес плодов  Tired напоследък и плодовата салата не ме спасява, устата ми е все пълна с лиги  Joy

и ние сме вкъщи, малкия е болен, ама и да не беше, нямаше да го возя в тоя сняг

# 541
  • Sofia
Добро утро момичета, минах първата четворка, издържах на много изкушения и вече съм - 2кг.  Simple Smile
Днес белтъчен - з. ябълков сок, о. бутче със салатка, в. същото.

# 542
  • София
Догоних ви най-после,то сте писали ,писали. Аз нямам кой знае с какво да се похваля.Стоя си на едни кг,но очаквам да си повися там,защото много време съм била на тях и сега ще се опъва организма. Днес се андявах да видя поне 100гр надолу,но кантара беше безмилостен със същите кила.

ПОдготвям се психически за водния. Ако ми падне кръвното и се разтреперя (може и от кръвната захар да ми става така,не съм сигурна),дайте съвети как да процедирам.

# 543
Тези който са прегрешили имат минус а аз съм повече от изрядна и имам плюс, ЧЕстно ли е. След плодов -500гр , след белтък + 500гр. ами аз се въртя в един омагьосан кръг, през варива - 200гр. през въглехидрат +200 , вече ми се плаче.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outВчерашния белтък
З - мандарина
О пържола и 10 парчета филе елена и зелева салата
В - пържола със зелева салата

# 544
  • Sofia
Ако ми падне кръвното и се разтреперя (може и от кръвната захар да ми става така,не съм сигурна),дайте съвети как да процедирам.

Опитай първо със солена вода. Понеже е доста гадна по-добре глътни на екс 50 гр много солена вода и после се напий с нормална. Алтернативата е зелев сок, ако имаш. Ако това не помогне изпий чаша кола (нормална обаче, не лайт) и след нея пак повечко вода.  Hug

# 545
Добро утрооо  Hug
Аз съм хепи понеже МЦ-то дойде в сряда и си каза думата... -1кг. Това си е то...дойде ли всичко се оправя..закъснеее или пропусне ++++.
Днес ми е Вх и ще мога да си хапна любимите солети.
Ейй направо се родих с този режим и не искам да свърша Laughing

Желая ви хубав и отслабващ ден   bouquet

# 546
Тези който са прегрешили имат минус а аз съм повече от изрядна и имам плюс, ЧЕстно ли е.
Ха де,и аз това се чудя,ама на.Няма справедливоста на този свят ей... Crossing Arms

# 547
  • Козлодуй
Споко , и аз въртя едни кила вече повече от 10 дни...+- някакви грамове. Но пък на тези кг не съм била от ученичка......така, че съм доволна. Ще започна да се меря обаче само след плодов, че ми писва да ги гледам тези никакви разлики нагоре - надолу. Мен режима ми харесва, така че......продължавам с него. Ако падне някое кило - падне. Ако ли не - здраве да е. Поне се храня разнообразно.
Вчера белтъци:
З: фреш
О: зелева с-та, св.филе, и няколко св. хапки задушени с праз
В: задушени броколи с гъби, сирене и кашкавал
Днес съм +.
Днешното меню:
З: 1 ябълка
О: 4 лоз. сърмички домашни + гарнитура - ориз със спанак, гъби и тиквички на фурна.
В: ще е същата само се надявам да е по-малка като количество. За това ще добавя и зелева салатка малко.

# 548
  • Варна
Мацки, що не пуснахте по един смс да се съберем да гледаме сеир снощи  hahaha ... ама то пък аз бях без ток по това време.

Geraldine и аз съм така огорчена от бобовия вчера. с този ник няма как да забравя за моята луда ирландска клиентка, която се казва Джерълдин.... на моменти как ми е вадила нервичките с пинсетка, ама сега покрай теб ще възприемам името по нов начин.

Аз иначе вчера спретнах спаначена супичка с ориз и картофи с ориз- направо ще ни се дръпнат очичките. Но пък ще ги замразя днес и за другия бобов няма да мисля какво да готвя.  

Отивам да мятам един хляб в машината, а за вечеря за сега съм замислила да направя шиколадови квадрати. Не съм сигурна дали те останаха режимни  newsm78 ... миналата година фиданките доста ги тачеха.

# 549
  • UK/София
Тъкмо щях да пиша аз какво съм яла и като видях поста на дзак и се стъписах.
Принципно си права, че тези храни и напитки не са режимни, но този тон  newsm78
Новите момичета, да си четат първа страница и да мислят какво може или не може.

Какво ѝ е на тона? Аз също мислех да пиша, но Дзак ме изпревари.

Новите момичета, ако четяха първа страница, нямаше да питат дали може кебапчета с боб и лютеница през няколко поста!!! Там е работа, че не четат, а гледат в чуждите паници. И като се насъберат 5 нережимни паници на страницата, после се чудят що за 20 дена аджеба са свалили половин кило, а пък ядат каквото и другите.

Ами, не е нормално. Ако някой с горепосочените менюта си мисли, че прави 90 дневна диета, то определно е объркал темите. Щото с тези порции, това е някой друг режим!

Ох, да си кажа честно аз от много четене блокирах напълно.Четох доста пъти първата страница, след това темата с рецептите (която не знам защо е там, след като почти всеки си е писал измислени нережимни неща).След това започнах да чета текущата тема и пак погледа ми се замайва от странна комбинация от храни.Но няколкото човека които са така добри да внасят яснота в кашата на останалите, не са пъдари и не могат да стоят 24ч. в темата за да оправят грешките на останалите.
 Вчера една пита дали може мазна баница, другата я поощрява.Днес трети потребител споделя, че е ял баница и беше застрелян.Е това на нищо не прилича. Laughing
 Явно наистина ще трябва да докачам времето когато ще се прибера в БГ и да си купя книгата за да имам пълна ясното. Confused

днес съм на въглехидрати и на обяд и на вечеря смятам да ям препечени филии пълнозърнест хляб със салата от зеле и моркови.

# 550
  • Mars Hotel
Пълнолуние е на 07.02, не новолуние.

Пак не съм разбрала. Embarassed

Момичета, някой назад беше пускал рецепта за режимни палачинки, може ли пак? Praynig

# 551
Добро утро и от мен мацки, днес съм на плодов - ябълки чай, ябълки чай, ябълки ябълки  Joy а на кантара съм решила след всяка 4ка да се качвам, защото иначе ме стресират някакви мижави +, а след плодов винаги съм -  hahaha

Сит и слабеещ ден на всички фиданки  smile3502

# 552
  • София
Привет, момичета!
Днес ми е въглехидратен ден.

Въпросче: може ли с готови спагети (от онези които се заливат с гореща вода) да хапна 1-2 филийки пълнозърнест хляб? Позволено ли е това съчетание, това имам предвид.

Иначе за днес ги виждам така нещата:
з. 1 портокал
о. повечко салата с 2 филийки пълнозърнест хляб
в. спагети и евентуално филия пълнозърнест хляб

# 553
Добро утро, мацки!

Май tinki е права- щом падне мрака и ви хващат някакви бесове  Rolling Eyes
tinki, мила, аз все още съм в сесия и в такова ще бъда идните 20 дни, НО! трябва да записвам поне 8 предмета, че да си запълня едни блокове, че ми се иска да завърша семестриално първи семестър на четвърти курс и само се радвам сега, че не започнах работа.( обикновено имаме по 6 предмета на семестър, а аз влача два невзети). Разбираш ме...
Недялка, с нетърпение чакам да разкажеш за Зумбата. Ако искаш, може  и на лични.

Светлица, ето рецепта за постни палачинки, но да си кажа, че изобщо не са еластични и поне на мен много ми се късат и нервите ми се късат покрай тях.

Аз съм -100гр. от вчера. Бавно, но славно  bowuu Предвид, че вчера се изкуших от едни луканки и бански старци, мислех даже, че ще съм на плюс.

Днес бобов. За обяд мисля от онзи замразен микс да си задуша зеленчуци и да направя втори опит за картофи, този път дано да не ям отломки.

И още нещо: честно казано нямам търпение да дойде водния Rolling Eyes Мисля, че ще успея да станат -6 килограмите за първия цикъл. Остават до заветната цел за първи цикъл 1кг.

Довечера ще съм на вилата, че там най- добре уча. Дано да стигна все пак в това време  Rolling Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 09:27 от blackisback

# 554
Забравих да попитам, момичета как постъпавате когато спазвате пълнолунието а ви е примерно въглехидратен ден, много ми ще да пробвам и аз  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт