90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 168

• 31 936
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Алтернатива за вече отпусната кожа, особено на корема, е само скалпелът. Особено след бременност. Ако има толкоз суетни, че да се подложат на такава операция де  Mr. Green
Е де,аз не казах,че виси до коленете бе,жена ShockedМоята след бременността се прибра,ама аз нали съм умна,реших да поплюскам малко,че пак да направя тумба като в 7месец бременна.

Joy Ох и аз така даже миналия месец един познат ми честити, че сме се решили на второ Embarassed, а мъжо бесен  #Cussing out вика ,не тя си е просто дебела   Rolling Eyes
За справка талията ми в 1 ден беше 91 см  Embarassed срааааам преди това ми беше ханша   Confused , а днес е 80 см ..... та я да посмее сега някой да ме пита кога ще раждам и ще го  bambam

# 631
  • София
Да вметна, че съм виждала корем след такава операция, точно заради стрии от бременност. Не си заслужава, ама хич. Не бих се съблякла по половинки и след това. Корема беше на козметичка. Попитах я за нещо за стрии, а тя каза- "за това да ти покажа ли, че и скалпела не помага". Надявам се до края на живота ми да измислят минутен крем за този проблем. До тогава не го мисля. Цял бански и готова работата.

# 632
  • София
Количеството на млечните продукти (сирена, кашкавали, кисели млека и т.н.) в немския превод на книгата се препоръчва да е колкото месо бихте изяли на хранене Peace.
Демек 200-300 грама за обяд са си напълно в реда на нещата Flutter.

Мдам. Все пак не сме клиенти на Освиенцим.

Geraldine е чак пък толкоз  newsm78 Стриите не са нещо срамно  hahaha

# 633
  • София
Е, аз само тия на корема си крия  Mr. Green

# 634
  • София
Тоя кашкавал от 100 гр порасна на 300гр. Да живее превода. Накрая винаги има зягубени в него Mr. Green .

Joy Ох и аз така даже миналия месец един познат ми честити, че сме се решили на второ Embarassed, а мъжо бесен  #Cussing out вика ,не тя си е просто дебела   Rolling Eyes

Е как не го беше срам  hahaha .

# 635
Абе само сирене ли ръфате, че 100гр. са малко? Rolling Eyes

# 636
Тоя кашкавал от 100 гр порасна на 300гр. Да живее превода. Накрая винаги има зягубени в него Mr. Green .

Е как не го беше срам  hahaha .

И едно теле за белтъчен обяд.Ако изядеш 300 грама за обяд и 150 грама вечеря, ще имаш да чакаш минус на 30-и февруари.

# 637
Цял бански и готова работата.

Цял бански, че да се крия от хората ли?  Joy Аз от три метра стрии не виждам. Не вярвам някой на плажа да ми се навре в корема и да ми брои стриите...  newsm78 Поне досега не ми се е случвало. В интерес на истината, тези, които се впечатляват от стрии и целулит, са само жените. На фона на хиперзатлъстелите германки по монокини, ще съм далеч по-неинтересен обект за обсъждане с моите стрии.  Joy Така че... Дреме ми на шапката.  Mr. Green

Докато сме на тази тема, има и бански с "поличка", не знам как се казва. Винаги ми е било забавно да видя жена с такова чудо, щото отдалеч дава вид, че има нещо за криене.  Joy

# 638
Аз засега със стриите нямам проблеми - съвсем малко на бричовете и още по-малко на гърдите, но няма как, на 20 години съм и с всички тея ексесии с отслабвания и надебелявания и стрии имам, заслужила съм си ги!
Обядвах пушено пилешко бутче (без кожата - мразя я) и гигаантска безкрайно вкусна салата от моркови с цвекло - това го обожавам  Heart Eyes
Довечера ще се отдам на млечните белтъчини - домат с моцарела и малко снежанка, а ако няма - кисело мляко.

Да ви питам какво ви е мнението за разтворимите витамини на Supra Vit - четох съдържанието и пише, че има "подсладител (аспартам)", пък въпросният е забранен в 90ДД. Да спра ли да ги пия тия витамини? Щото съм супер кекава и имунната ми система има нужда от сериозна подкрепа.

# 639
Да ви питам какво ви е мнението за разтворимите витамини на Supra Vit - четох съдържанието и пише, че има "подсладител (аспартам)", пък въпросният е забранен в 90ДД. Да спра ли да ги пия тия витамини? Щото съм супер кекава и имунната ми система има нужда от сериозна подкрепа.

Аспартамът не е точно забранен, по-скоро е вреден. Колкото до витамините, ако толкова държиш да пиеш такива, по-добре си вземи качествени.

# 640
Просто Хари
Цитат
И едно теле за белтъчен обяд.Ако изядеш 300 грама за обяд и 150 грама вечеря, ще имаш да чакаш минус на 30-и февруари.
Не съм съгласна, ако само това е поетата храна, не би трябвало да има проблем. Това е възрастен човек 450 гр за целия ден разделени на 2 хранения според мен са си ок. Сиренето на 100 гр има 300 калории примерно, на 450 гр са 1350 да кажем , плюс някой заразават да ги докара до 1500 - ми нормално е за възрастен човек на диета Simple Smile

# 641
  • София
От години съм с цял бански. По-комфортно ми е. Стриите са ми от бремеността. Аз пък коментар за стрии съм чувала от мъже и се впечатлих, че ги е впечатлило  Grinning Но се изкаха, че жената е и дебела, пък тя хич не беше. Жената беше просто с блуза без ръкав, а стриите бяха по ръцете. Не им е трябвало да виждат корем  Mr. Green

# 642
Просто Хари
Цитат
Не съм съгласна, ако само това е поетата храна, не би трябвало да има проблем. Това е възрастен човек 450 гр за целия ден разделени на 2 хранения според мен са си ок. Сиренето на 100 гр има 300 калории примерно, на 450 гр са 1350 да кажем , плюс някой заразават да ги докара до 1500 - ми нормално е за възрастен човек на диета Simple Smile

Ще следя резултатите на някой дето го е изял и пак ще си говорим. Simple Smile

# 643
  • На топло...
Хари, сладур, има се предвид това в скобите Wink.
Кашкавалът е мазен, но млякото не е. Ама и с него не бива да се оливаш.

Лично аз 300 грама кашкавал не мога да изям, ама мога 200 и купа таратор Grinning.

# 644
В 200гр. таратор няма 200гр. мляко  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт