Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 120
Стана на четвъртия месец. И то с едномесечно прескачане и май с овулацията за следващия път - абе Божа работа Simple Smile

# 121
Първото - 2 месеца, а второто -  1 година.

# 122
Първото случайно, второто веднага.

# 123
Нашият случай е следният: с гаджето /съпруг по настоящем/ ми бяхме пред раздяла след 2 годишна връзка. Имахме проблеми, а и аз семейни. Взех си една седмица отпуск и реших да ходя на почивка, но впоследствие заминахме двамата. Няколко дни на морето се оказаха блогоприятни за отношенията ни. Още не знам как стана, но след 3 дни съм забременяла.Е, аз го разбрах 2 месеца по-късно.
По принцип не обичам да планирам нищо.Но когато реша, че съм готова за второ бебе ще го планирам, даже и зная кога ще искам да се роди.

# 124
  • Стара Загора
На 3 месец след като  спрях хап4етата бях бременна.
Успех

# 125
  • UK/София
От първият път Confused

# 126
Стана веднага! След 10 години брак и малко повече пазене и двамате не допускахме, че от първия път ще забременея. Изненадата беше изключително приятна!

# 127
Цитат на: Godzilla
Първото 5 месеца, второто - непланирано....( не зная дали има значение за теб, но за достоверност  на  информацията -  става въпрос за два брака, т.е. татковците са различни)

И при нас  татковците са различни, само че в обртен ред: първото непланирано, второто пет месеца.

# 128
3 месеца. Laughing  Laughing  Laughing

# 129
Отне ни 5 месеца

# 130
  • На небето
Цитат на: Silviya
На нас ни отне 3 години!!!!!!!

Уау, аз се побърках, че не става, но след 4-5 месеца взе, че се получи, тъкмо се бях отчаяла и примирила с положението.  newsm44

# 131
  • София-България, Израел - където си поискам
И двата пъти около 11 месеца.

# 132
Първия път стана веднага,а сега втория след 1,5 година

# 133
  • София
В рамките на 1 календарна година забременях 2 пъти. Първото бебе изгубих за съжаление, а Ванеса беше зачената точно 9 месеца след нещастния инцидент. Смешното е, че и двата пъти се пазихме, а на всичкото отгоре таткото твърдеше, че е стерилен....Представям си какво щеше да е ако не беше... Shocked  Grinning

# 134
Непланирано, но мНого желаНо.

Общи условия

Активация на акаунт