Колко време бебеправихте?

• 50 403
  • 656
  •   1
Отговори
# 105
първото 3 години, втора бременност -веднага /спонтанен аборт/, сега пробваме от 2 месеца - нищо

# 106
Първото 1,5год., а второто почти веднага.

# 107
Баткото ни отне 5-6 месеца,докато мъничето не беше планирано-изненада ни Grinning

# 108
Каката беше непланирана, но много и се радваме : )
После ни казаха, че сигурно за следващото ще имаме проблеми и трябва да почнем по-отрано. И "познаха" - стана от първия път!

# 109
Абсолютно изненадващо, тамън ми свърши М-то, с тати се погушкахме и след три седмици седяхме и подреждахме пет теста на масата - 3 положителни, 2 отрицателни. То всъщност ние бяхме спрели да се пазим, за да правим бебе, ама не очаквахме да стане от първия път.

# 110
  • непостоянно
Не беше планирано Wink , но пък е добре дошло #Milti

# 111
Около 6-7месеца. С тази подробност, че имам адски нередовен цикъл (като отидох да ми установят бременността, докторката ми каза:"Поздравления, че при такъв цикъл си успяла да забременееш" Simple Smile), никога не съм изчислявала възможните дни на овулация и изобщо не си давахме зор да я гоним. Просто бяхме решили, че няма да се пазим и когато стане, стане. Не го и мислех, само при всеки цикъл си казвах "аха, и тоя път не стана" и така.

Интересно ми е обаче доколко психиката има значение при зачеването. Защото на мен хич не ми се искаше да забременявам преди да отидем на море- не бях ходила отдавна, а то ми е като наркотик. А в момента, в който се върнахме от морето, заченах веднагически. Може би е просто съвпадение Simple Smile, а може би наистина по някакъв начин подсъзнателно съм избягвала забременяването преди почивката....

# 112
Около 4  -5 месеца

# 113
Стана от един единствен опит Rolling Eyes

# 114
Стана веднага!!!! Stuck Out Tongue

# 115
Абслолютните гершки в планирането.
И най хубавите!!!
Първия път от една почивка си го донесохме спомен
Втория път по време на ремонт (но с тайна поръчка от бабата)

# 116
От първия път!!!!!! Grinning  Grinning  Grinning

# 117
на нас ни отне 8 месеца но ако не бях отиШла на лекар Щях оЩе дълго да чакам беz реzултат ..................  пък и късмет че лекарката постави правилната диагноzа и подходяЩите лекарства zа лечение иначе ...............
желая и на теб успех  Simple Smile

# 118
Цитат на: Grizabella
Хайде сега, мили мами, кажете: колко време "работа" ви отне създаването на вашето съкровище? В Интернет масово пише, че най-често отнемало 2-3 месеца.

На нас ни отне един месец! Wink

# 119
На втория месец беше готово:)

Общи условия

Активация на акаунт