Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 90
I pri nas vednaga Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

# 91
Отне ни около две години. Беше доста трудно, но накрая стана.
Успех

# 92
На нас ни отне 1 година. Беше се заинатил и не ставаше. Ама аз не исках да си втълпявам разни неща и да се вманиачавам. И така полека но системно си го правехме Laughing .Обаче като наближи годината се позамислих и тъкмо бях решила да ходя на по - сериозни изследвания и то взе че не ми дойде Laughing . Ние си го правехме още докато не бяхме женени и като се оженихме на следващия месец се получи Grinning . Явно ни е чакало детето Grinning  Grinning  Grinning .

# 93
Планирано и веднага... Хем исках, хем малко ме беше страх. Ама накрая си казах: решавам и действам!  Embarassed Изчислих по календарчето кога е овулацията. И то взе, че стана...  Sunglasses

# 94
  • София/Велико Търново
При нас стана от втория път. Като направих изчисленията се оказа че първия път съм била в овулация точно в 2-та дни в които пропуснахме да бебеправим. Но втория път бяхме на морето и не пропускахме и ден и ..... стана Grinning

# 95
Беше планирано и стана за три месеца като на четвъртия вече бях бременна  Grinning . Не съм се вманиачавала изобщо и не съм следяла кога съм в овулация. Правехме секс когато ни се прииска и така Simple Smile.

# 96
Около година Grinning

# 97
Цитат на: Yanche
Ние бяхме говорили ама не бяхме решили кога.. по-скоро "по-нататъка".  Обаче в един момент реших - абе я да пробваме да видим к'во ще стане...  И то стана от раз. Незнам дали ме разбирате ма "решихме го на момента"...   Embarassed

И ние така...На втората брачна нощ...

# 98
  • тук-там
3 години, след което имах и една неуспешна бременност!

# 99
  • Sofia
стана веднага

# 100
При нас 5 месеца Grinning , тъкмо бях започнала да се отчайвам и притеснявам и то хоп и стана Grinning

# 101
При нас също стана веднага, реших ме и готово  Simple Smile

# 102
  • София
При нас беше приблизително 2 години.

# 103
Планирано от първия път. Grinning Честно казано бях доста учудена,защото също като теб бях чела,че и  на здрави двойки им трябва около 2-3 месеца...

# 104
5 месеца след сватбата, щото не исках да съм бременна булка Wink

Общи условия

Активация на акаунт