Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 75
При нас почти 6м

# 76
При мен стана на втория месец и се чудих дали да гласувам за веднага, но все пак пуснах своя глас за до 6 месеца.

# 77
при нас стана на 3-ия месец...ние го бяхме отписали този месец, защото пътувахме в различни посоки, пък то... Laughing  Laughing  Laughing

# 78
  • Враца
Веднага след като решихме и стана!!!

# 79
Три години нищо.Върнах се бременна от морето,но малко след това направих спонтанен аборт Sad .Пазихме се една година.И на следващото лято от морето пак се върнах с бебче в корема Grinning .Вече е на пет месеца и аз съм най-щастливия човек на света.Сега се надявам следващото да не ме кара толкова дълго да го чакам Wink

# 80
Цитат на: Svetla1
При нас не беше планирано. Нашето беше малко като руска рулетка ако мога така да се изразя  Laughing  Laughing  Laughing Когато имаше вероятност да забременея използвахме презерватив, а през останалото време - не  Laughing

И при нас се получи по същия начин Simple Smile Мислехме да изчакаме още малко, но пък ако се получеше пак щяхме да се пукаме от радост, то така и стана Grinning  Grinning  Grinning

# 81
Planirano. Otne ni tochno 6 mesetsa, kato 3 ot tiah otdavam na izchistvaneto ot protivozachatachnite hapcheta - biah gi pila 1 godina i polovina predi tova...

# 82
Нашето слънце като се замисля бая се забави - около година след като спряхме да се пазим се появиха така чаканите две чертички Simple Smile Сега се навивам за второ, ама.....

# 83
  • Варна, морето и сините вълни!
първто 6 месеца , а второто не знам за сега 4 - ти месец нищо.Но знае ли човек за другия ..... може пък да стане Wink

# 84
  • Варна
стана неусетно
бяхме наясно че искаме бебе, но аз исках да се роди в новата година (2000) така че си правех сметката да опитаме след няколко месеца, но той си беше със собствено мнение и се появи през ноември

# 85
При нас стана веднага Grinning

# 86
  • София
to4no 3 meseca omajixme se na 01vi septemvri a az sam zabremenqla mejdu Koleda i Nova godina (sastata godina)

# 87
Ами на третия месец вече бяхме бременни Simple Smile

А аз на първия гледах, чаках и нищо, на втория вече започнах да се притеснявам дали ми няма нещо (при положение, че дори не следях за овулацията), а всички ми се изсмяха и казаха, че им отнело поне половин година че и повече за бебеправенето. Аз се успокоих и на третия месец дори бях забравила и хоп, две чертички  Grinning

# 88
  • sofia
Na nas ni otne tri meseca no se okaza kuho iaice,sled tova okolo 6 meseca pazene ,rabotihme po vuprosa okolo 1 godina i 6 meseca reshih che ima problem,i sled isledvania ,laparoskopia i 6 meseca leshenie  i dva tri meseca rabota i se poiavi nai sladkoto bebche,obshto okolo 3 godini.No vsichko si zaslugavashe ,rezultata e prekrasen!!! Grinning  Grinning  Grinning

# 89
  • София
Планирано още на първия цикъл  Shocked  Grinning  Grinning  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт