Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 60
И при нас стана веднага на първия месец Laughing

# 61
Три години. Изследвания, престой в болница, лапароскопия, стимулации... Rolling Eyes
Когато си дадох почивка от доктори и лечения за 6 месеца заради започване на нова работа, бебчо бе заченат... Laughing  Simple Smile

# 62
  • София
Гласувах  "Стана непланирано", макар че бяхме обсъждали идеята и бяхме решили че ако стане ей така без да го мислим ще е чудесно, ако ли не - ще започнем със сериозните старания след около година. Е! Стана на третия месец от започване на "непазенето" Grinning

# 63
  • Варна
Решихме, че ни е  време за бебе и спряхме да се пазим с идеята, че бебетата не стават много бързо, а пък то взе че стана от първия път Grinning .

# 64
Беше планувано. Март месец не се пазихме и април вече повръщах на воля Rolling Eyes

# 65
  • Sofia
една година и два месеца
понеже аз обичам да планирам всичко когато решихме, че сме готови и започнахме да работим по въпроса сериозно и не се получаваше бях почти откачила
много е важно човек да не психясва, защото това пречи на нормалните отношения между партньорите

точно когато тати беше навит да си прави спермограма и хоп - две чертички

# 66
Ами на нас веднага ни се случи.Мъжът ми тайничко се надявал още година две да поживеем спокойно, обаче аз взех, че забременях почти веднага, когато почнахме, а много се притеснявах, че нещата ще се проточат.

# 67
Две дечица - едното непланирано, другото почти.

По-добре да правите любов, отколкото "бебеправене". Пожелавам много любов на всички!

# 68
  • sofia
Около 6 месеца, но без никакви уговорки - сега ще правим бебе, не съм си следила никакви овулации...просто спряхме да се пазим.

# 69
Първото стана непланирано, но определено беше приятна изненада, а за второто - просто и на двамата беше дошла такава мисъл в главата и си казахме "дай да си правим второ", не се пазихме 1 месец и работата беше готова Sunglasses

# 70
Близо два месеца време ни отне. Източиха ме като Искъра ме източиха... Sunglasses

# 71
Първото стана веднага,а второто непланирано Simple Smile

# 72
При нас беше планирано - спрях хапчетата, пазихме се един месец (въпреки, че докторката ми каза, че не е необходимо) и след 4 месеца активна работа видяхме розовата чертичка. Бъдещият (тогава) татко беше толкова щастлив, че каза, че ще си закачи теста на ревера на сакото - шегуваше се, естествено  Grinning

Поздрави!

# 73
  • Бургас
Ние си искахме ама бяхме решили да не избързваме да си го направим Януарско. Спряхме да се пазим и то взе, че веднага стана.

# 74
  • Plovdiv
При нас и двете с малко чакане.Първото около 6 мес. , с второто 3 .Само да спомена , че имах кухо яйце и там чакахме 6 -те мес. Sad , после веднага стана първото и след 2 г. и половина се появи и втория бебшок.

Общи условия

Активация на акаунт