Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 165
Стана веднага татето доста време ходеше като натресен и не му се вярваше Crazy

# 166
Някъде около 11 месеца.Бебчето стана,когато спряхме да мислим за това./Щото преди това аз бях психясала малко./

# 167
стана още на втория месец след като не ползвахве предпазни средства а пре ди бах чувала,че като се пазиш дълго време няма да хванеш,за годините аз съм на 34 год и какви ли не щуротии,сега си имаме едно чудно бебче

# 168
4 месеца(не съм следила овулация) Grinning

# 169
  • София
С първото детенце при втори опит/месец/,макар да имаме спор с мъжа ми по този въпрос.При второто дете от раз.

# 170
  • София
Един месец.Стана веднага,след като решихме да се заемем сериозно с тази дейност Laughing

# 171
Стана веднага, още първия месец. Laughing А аз си мислех, че ще отнеме повечко време. Wink

# 172
За 5 месеца

# 173
  • София
Стана веднага, след като спрях противозачатъчните. В интерес на истината не очаквах да стане толкова бързо Embarassed

# 174
При нас си беше планирано.Стана за 2-3 месеца Peace

# 175
  • в мъжки прегръдки
Първото дойде непланирано. Радвам се че го оставихме макар че ни беше много трудно. Второто го планирахме в края на януари и го направихме февруари. Стана почти веднага. Очевидно забременяването при мен не проблем, което ме кара да се замисля за по-сериозни мерки при две деца:)

# 176
ами на нас ни отне 2 месеца

# 177
  • Overijse, Belgie
4 месеца(не съм следила овулация) Grinning

абсолютно същото! Не я следих нито с календарен метод, нито с тестове и на 4-тия месец вече имаше 2 чертички  Grinning

# 178
Няколко дена Mr. Green

# 179
  • София
Не знам, дали ви звучи реално, но в деня, в който решихме, че ще го правим и то взело, че станало. Знам го със сигурност, защото после си изчислявах овулацията и тя е била на края в този ден. А след това не сме правили бебе, така че има вероятност само този ден (6 юли) да съм заченала... Много е хубаво така!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт