Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 180
И при нас от първия месец, също не очаквахме да стане толкова бързо.

# 181
Непланирано стана.
Имам някакво чувство, че и другото ще стане така...

# 182
Не знам, дали ви звучи реално, но в деня, в който решихме, че ще го правим и то взело, че станало. Знам го със сигурност, защото после си изчислявах овулацията и тя е била на края в този ден. А след това не сме правили бебе, така че има вероятност само този ден (6 юли) да съм заченала... Много е хубаво така!!! Wink
ЙЕЕЕСССС.....точно същият случай при нас!  bouquet Ама на 200%.
Бяхме на море миналата година,и от дата 6 юли почнахме да правим. После при ехото и при изчисляването докторът каза 5-6 юли.Та така.....

# 183
Още първия път, щом се захванахме сериозно по въпроса........хем желано, хем неочаквано бързо! newsm08
Дори си знам точната дата на зачеване... smile3521
Сега чакам бебка всеки момент вече да излезе.
Мисля, че сме големи късметлии и щастливци!

# 184
Първия път 2 месеца, а вторият път две години и половина .

# 185
Стана веднага за мое учудване Grinning

# 186
И при нас стана непланирано. Спряхме да се пазим с презервативи, но още не искахме да си имаме бебе. НО ето че ще си имаме момиченце през март. И може би по добре че е непланирано, защото кога ли щях да се престраша иначе Grinning

# 187
  • Sofia
4 години! Докторите ми бяха казали, че единственият възможен начин е инвитро, но някак си се получи накрая! Laughing

# 188
  • област Софийска
Нашето стана хем непредвидено, хем от първия път - късмет

# 189
Точно една година с лекарска помощ след стимулация на яйчниците, след много ревове и много бебеправене, но си струваше. Тези две момиченца ми разтапят сърцето от щастие. Толкова прекрасни създания не се правят за един месец.  newsm06

# 190
  • Варна
При нас беше непланирано и то уж се пазехме  Joy

# 191
При нас ни отне около 6 месеца.Без да се съобразяваме с дните когато съм в овулация Mr. Green

# 192
Отне ни година и половина  Tired

# 193
ми стана от 1-вия път веднага след сватбата  Heart Eyes дано все така ни върви  Praynig Praynig Praynig

# 194
3 години.

Общи условия

Активация на акаунт