Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 195
Аз исках да е раче като баща си  или овенче като майка си и започнахме да не се пазим някъде от септември 2004 но забременях някъде началото на декември и на 14.09 родих прекрасно момиченце smile3522

# 196
  • Варна
При нас стана лесно и бързо.Трудно ми е да определя точно колко време мина от идеята за бебе до зачеването,защото не съм броила времето.
Наслаждажах се на "бебеправенето". smile3503 А сега май трябва да се пазим,че ни е рано за 2-ро беб4е все още..... Grinning

# 197
И аз да се изкажа . И двата пъти от раз. Успех на всички newsm10

# 198
  • Варна
2 години никакви предпазни мерки и 4 месеца,след като решихме да се женим "се получи".Беба явно е чакала сватба  Joy

# 199
Ами ние 5 години се пазихме и решихме това лято да си имаме бебче - стана от раз без да сме се вманиачавали в бебеправенето:) просто стана от 1вия месец:) пожелавам на всички да се радват с бебчета техните коремчета:)

# 200
има-няма 10 минути Laughing

# 201
Цитат на: Nelly
И двата пъти заченах само при мисълта за бебе. Щом при първа мисъл забременявам, какво ли щеше да е ако бяхме решили да правим бебе, не знам  Wink

иии бахти и мисленето!
Joy Joy Joy
айде мисли вместо мен дееее Praynig

# 202
При нас - непланирано и първото, и второто.

# 203
При нас стана от първия път, когато решихме ве4е да си имаме дете и за голяма наша изненада малката дойде като подарък то4но на моя рожден ден.
Моят съвет към теб е да не си поставяш фикс идея и да бъдеш спокойна и ще се полу4и.

Успех! baby_neutral

# 204
И при нас стана бързо, на третия път...съвместимост Laughing

# 205
  • София
При нас стана след 2 години опити и с лекарска намеса. Всъщност забременях първия цикъл след отстраняването на проблема. Тези две години, особено втората, минаха в търсенето му.

# 206
При мен стана от първия път.

# 207
9месеца правене,9 месеца носене Wink

# 208
Над една година; аз даже съвсем сериозно си мислех, че не мога да имам деца. КОгато видях двете чертички на теста, толков ане можах да повярвам, че отидох да си купя още един Mr. Green

# 209
  • София
При мен стана от невнимание и забравяне да се правят най-прости сметки с двуцифрени числа. Просто непредпазливост точно по време на овулация....и излежаване по корем след това....Както се казва първоаприлската шега премина в коледен подарък! Та затова и дребната се роди два дена преди коледа Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт