Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 30
Ами първия път-един месец сметки, втори-сега пък ще се пазим, защото не искаме да е от еди коя си зодия, трети месец-ами няма да се пазим....в същност така и не разбрах пазихме ли се или не Embarassed Така че не знам колко време ни е отнело....Втория път-т.е.сега-съвсем непланирано. Обърках сметките с противозачатъчните.... Embarassed  Rolling Eyes

# 31
При нас също не беше планирано, по скоро беше в плана за следващата година, но.......надявам се (живи и здрави)  в петък да се запозная с чудото, което не планирахме:)

# 32
На нас ни отне 18 месеца, вече бях започнала да се отчайвам, тъй като бях без работа и това ми беше станала фикс идея....Та това е и съвет към бебеправещите-спокойно, постепенно и без налагане на срок!

# 33
  • София
Ами ние не сме се замисляли - ако стане - стане  Simple Smile И то пък взе че стана веднага Simple Smile

# 34
  • У дома, при моето семейство
При нас стана веднага, от първия път. В момента в кото решихме че ще правим бебе и няма да се пазим. Това беше 2м след сватбата, и само си изчислих датата на овулацията

# 35
при нас беше планирано и стана от раз Grinning точно си казахме, че вече ще почваме да действаме за бебе и още при първия опит стана.

# 36
Планирано, отне ни по 3-4 месеца, но и ние просто спряхме да се пазим, не съм смятала овулации, не съм мислила, че може да не стане.
Успех в твоето бебеправене и спокойно, ще стане  Grinning  Grinning .

# 37
  • София
Като отивахме на море решихме да започнем правенето,като се върнахме беше направено  Grinning !!!

# 38
При нас отне 6 месеца,но не сме си давали зор,не съм изчислявала овулация, но сега като се замисля едва ли сме олучвали момента.Този месец(6-я) реших да отида на лекар и да действам по-планирано-започнах да си меря БТ,изчистих си едно леко течение и резултата е налице.Успех ти желая!

# 39
Близо 5год. след отстраняване на множество проблеми у двамата.

# 40
Стана неочаквано, но бяхме много щастливи от факта:)) Пък си ми беше време в интерес на истината Laughing Даже близките ми бяха започнали да подпитват, дали няма проблем и не е ли време да ходя на лекар....
Сега се радваме на прекрасно 6месечно момиченце, което много осмисли живота ни:)) Надявам се да имам време за още едно бебенце...Simple Smile)

# 41
Ми 8 месеца ни отне,даже се бях отчаяла,лекувах се и нищо.После почнах да чета за много тежък изпит и .... то взе че стана бебето.

# 42
При нас стана веднага - на първия месец

# 43
Първото на втория месец, второто около година .

# 44
След като решихме, че вече е време и спряхме пазенето, стана от втория път.

Общи условия

Активация на акаунт