Колко време бебеправихте?

• 50 406
  • 656
  •   1
Отговори
# 360
Около 3 месеца

# 361
Въобще не мислехме за дете, но когато стана беше голяма радост. Аз не можах да повярвам защото много пъти ми беше закъснявало, но нямаше нищо тогава. А таткото беше сигурен, че е станало.

# 362
При нас става от пърия път и придвете деца.

# 363
Просто стана.Без планиране, без мислене.Просто се случи. Аз ревах цял ден.

# 364
При мен стана с пробване към 6 месеца. Въпреки че го искахме някакси бяхме свикнали че не става поне първите 6 месеца и аз ревах. Беше ме страх от това какво ми предстои. Simple Smile и още ме е страх, но се радвам.

# 365
  • на правилното място, в точното време
    Първия път не сме се пазили кой знае колко и стана за около година, сега втория път ни отне почти 7 години, но пък си струва усилието! Joy Не се оплаквам. Бяхме решили, когато стане!

# 366
по4ти на маитап си го направихме доста бързо-от 1 път

# 367
Ние с таткото работехме доста усърдно и прилежно по въпроса... Blush
Но стана чак края на 3-тия месец.

Не беше чак толкова дълго чакането,но си мисля,че независимо дали е месец или година,всяко такова чакане си заслужава Heart Eyes Party

# 368
Първият път не стана и  си осиновихме,за второто  6 години,а третото е непланирано.

# 369
10 мин.  Laughing
а сега сериозно, бях се подготвила за изследвания, ходене по мъките и т.н., а взе че стана от 1-ви път, след 10 години непазене и незабременяване

# 370
   Първото стана непланирано- в безопасния период на цикъла. С второто се"мъчим"вече половин година  и още не е станало.

# 371
Стана непланирано, един единствен път нямахме презерватив Simple Smile Въобще не очаквах, смятахме да отлагаме поне още година започването на някакви опити.

# 372
  • София
Стана от раз. Една вечер си казахме: хайде да си направим бебе и след месец вече бях бременна, а ме бяха наплашили че не ставало бързо.

# 373
Ние бяхме готови на втория месец  Grinning

# 374
Стана от първия път, но сега пробваме за второ вече 3-ти месец!

Общи условия

Активация на акаунт