Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 375
С мъжа ми планирахме да имаме бебче около 6 месеца преди да забременея, но не бяхме много сериозни в бебеправенето - веднъж с презерватив, друг път без Blush
Но преди всичко Благодаря на Господ затова, че отговори на молбите ми.
Ноември месец миналата година навърших 30 години и отдавна си давах равносметка, че не съм постигнала най-важното в личен план. Тормозех се при мисълта, че когато детето ми е на моите години аз ще съм на поне 60. Така посрещнах юбилея си с много страхове и разочарование от самата себе си. Но милия ми мъж се постара много да ми подари една прекрасна романтична вечер и най-скъпия подарък - бебчето, което нося в момента. За мен, да забременея на връх 30-тата си годишнина е Божия благословия Praynig

# 376
Здравейте на всички мамачета.Много се радвам че задавате този въпрос .Ние опитвахме около година и половина .През цялото време ни беше много тъжно че не се получава и все си мислехме и особено аз че нещо не е наред.Слава Бого се получи и сега сам в 24 г.с.Не се отчайвайте ще стане просто колкото и да е трудно се успокоите.

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 16:44 от Аурелия

# 377
След 6 месеца опити без да се вторачвам в дните на овулация и точно когато мислех да прекъснем за 3 месеца забременях Laughing

# 378
За мен, да забременея на връх 30-тата си годишнина е Божия благословия Praynig

Напълно съм съгласна.Забременяването износването и раждането са си Божия благословия !
Пожелавам на всички които правят опити да имат бебче скоро да се похвалят! Laughing

# 379
При нас около 5-6 месеца. Всеки път се учудвах, че не е станало, а накрая бях изненадана, че се е получило.

# 380
  • Добрич
Стана от раз - без да го плануваме и да си казваме - ха сега ще правим бебе. Просто си се получи при веднъж непазене.  Wink

# 381
Хайде сега, мили мами, кажете: колко време "работа" ви отне създаването на вашето съкровище? В Интернет масово пише, че най-често отнемало 2-3 месеца. Да видим обаче така ли е на практика:) Не, че от резултата ще ми стане ясно кога ще проработи и при мен, просто питам от чисто женско любопитство Laughing  В края на краищата с толкова мами на разположение, би било грехота да не получа малко инфо от първоизточника;)

Да два три моге ако в периода на овулация/и малко педи нея сте били СУПЕР упорити, но ако си го правите когато ви хрумне моге да не улучвате и 10 месеца.
Освен това таткото трябва да е с опреснен материал, а не 15 дена нищо да не е правил и чак на овулация да действа. При нас бе упорита целенасоченост с температурен метод и спокойствие след това,без басейни и т.н.
2-3 часа месечно си готова,като ппреди това малките семенца трябва да са вече на път Simple Smile
Успех!!!

# 382
Стана от първия опит!

# 383
  • София
Без следене на дати, без изследвания, но и без пазене - 5 години.

# 384
Стана от раз!

# 385
Стана от раз - планирано, но малко непредвидено и по-добре, дано и следващият път да е така!  Peace

# 386
хих хем планирано пък и непредвидено малко  Crazy

При нас първия път ни отне около 5месеца, пък втория 7месеца - и двата пъти стана номера като спряхме да се напъваме  Mr. Green

# 387
близо четири години - не е малко, както и да го гледаш.
нямаше никакви видими причини за това, но все не ставаше.
чудото се случи, когато се бях отказала.

# 388
  • София
3 месеца!

# 389
  • София
 Не сме планирали, уж се пазехме, а с периодичност от 3 год. имам две забременявания.
Мисля, че е от раз Wink

Общи условия

Активация на акаунт