Колко време бебеправихте?

• 50 403
  • 656
  •   1
Отговори
# 525
Стана за 6м,от които само 4 цикъла.

# 526
  • Варна
Стана от раз, непланирано Peace

# 527
  • там някъде около Пловдив
След 5 години пазене,стана от раз дори не беше планирано!Нали уж било трудно да се забременее след като си се пазила толкова!

# 528
  • София
Стана на третия или четвъртия път след като спряхме да се пазим Grinning.

# 529
Гласувах за "стана от раз", още първия месец след като не се пазихме сме си направили бебчо. Беше неочаквано, в смисъл не сме очаквали да стане толкова бързо. Сега Валентин е на 15 дни и сме толкова щастливи. Simple Smile

---------------------------
Пишете на кирилица!!!

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 10:26 от Аурелия

# 530
Стана от раз, непланирано Peace

Макар и не плануван, Кико е най-голямата радост в живота ми Heart Eyes

# 531
  • Sofia
Стана на втория месец, но следихме овулацията

# 532
  • Варна
Стана от раз , решихме да опитаме и стана...на 25 март в 3 сутринта след един рожден ден  Blush
и много ме дразни като ме питат е как разбра че точно тогава?!  smile3515 ами нали бях там знам какво съм правила  Crossing Arms?! та както и да е Стана от раз  Sunglasses

# 533
Планирано, стана от раз.

# 534
Искахме да имаме дете, стана при първият опит. Обаче не сме чакали ову-дати, нито пък аз съм следила кога е подходящо да опитаме. Действахме на момента. Бяхме щастливи (е меко казано)от двете чертички, след закъснението на цикъла ми.

# 535
Не ни отне много време, стана от първия път.

# 536
  • София/Овча купел 2
Отне ни цели 3 години.Тъкмо бяхме решили да си направи нужните изследвания и стана.Бяхме много щастливи.

# 537
Още от първите 1-2 опита и стана. Точно планирано според графика ми. И с бебчо и с второто, което чакам.

# 538
Стана от раз - планирано, но малко непредвидено и по-добре, дано и следващият път да е така!  Peace

И при нас така.

# 539
Първия път стана на 2-я месец опити през ден, но завърши неуспешно. Втория път стана на на 5-я месец, но това беше първия месец в който бебеправихме през ден. Преди това пробвахме с тестове за овулация -3 месеца, а преди това лекувах някакво течение с полижинакс.

Общи условия

Активация на акаунт