Колко време бебеправихте?

• 50 402
  • 656
  •   1
Отговори
# 540
  • Толбухин
до 6 месец

# 541
# 542
  • Sofia
От раз, без да искаме. Без това ни беше време!  Laughing

# 543
Осем месеца. Решихме ако стане, но като не ставаше ми стана и фикс идея. Накрая ни изненада и тръпката беше много приятна.

# 544
От раз.
Решихме веднъж да не използваме презерватив, не съм смятала дори дали съм в овулация  Blush

При нас се получи абсолютно по същия начин.Решихме че искаме да започваме вече с опитите и се оказа че сме успяли веднага. Heart Eyes

# 545
Първите два пъти от раз. Сега на втория месец, но преди това не бях добре и все ме болеше главата. Не можах да засега и овулация първия месец.

# 546
  • София
Само да кажа че гласувах само с една опция, но имам двама и двамата ги правихме различно дълго. Но все с кеф  Embarassed Та малко е нереална анкетата за майките които имат повече от едно дете.

# 547
От първия път /моите приятелки ме бъзикат, че съм като циганките/...

# 548
Стана от раз

# 549
  • малкия йеросалим
стана от първият път.гинеколожката ми каза ,че след толкова време/7 години/ пазене няма да стане от раз.а то взе ,че стана от един път.ама то и ни беше време.

# 550
Бяхме планували да си правим бебе, но понеже знаехме, че нещата от раз не стават, а и таткото много пътува /я си е тук по врем на овулацията, я не/, решихме по Коледните празници да спрем да се пазим и когато стане!

Е... стана от раз! Може би... защото беше Коледа, защото бяхме спокойни, защото много го искахме... Нямам представа коя е причината, но, живот и здраве, с термин 20.09. чакаме едно малко момиченце да ни радва!

Успех на всички, които правят опити!

# 551
  • На едно ветровито място...
От раз FlutterВеднага щом спряхме април-и май месец вече бях бременна Blush
Сега обаче решихме да се пробваме за второ- но вече няколко месеца нещо не се получава Rolling Eyes
Незнам може би не уцелваме момента.Но когато стане-не че бързам.... Hug

# 552
  • Варна
При нас стана след третия месец правене.тъкмо се бях психясала че съм се повредила нещо Embarassedи няма да хвана.
всеки момент очакваме своето бебче

# 553
две години - голям зор и рев и нерви - тъпи доктори и хормони, секс по график  и накрая без да го правим стана.

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 17:25 от tsachi

# 554
Три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт