Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 570
4-5 месеца

# 571
  • там където ме зове сърцето!!!
И двата пъти стана от раз.

# 572
От първия път го направихме бебока Peace

# 573
По принцип имахме нагласата за бебе, не стана от раз, а на 3-я месец.

# 574
  • София
и при нас стана от раз. Още на седващия месец, след като бяхме спрели да се пазим се разбра, че бебка е на път.

# 575
От раз. А се бях наостроила за дълго бебеправене (не знам защо  Thinking)

# 576
Стана непланирано,но не и нежелано!От първия път!  Simple Smile

# 577
Ами при нас не беше планирано е сьпруга ми  може да го е планирал защото той много искаше бебе но на мен определено не ми влизаше в плановете   Simple Smile. Мисля 4е стана от раз.Сега 4акаме с голямо нетурпение един сладьк беб4о Peace

# 578
При нас стана от раз и непланирано, но сега си чакаме бебчето с голямо нетърпение и много обич. newsm53

# 579
# 580
  • Свиленград
Първият път /м. март 2005/ не стана отидох на доктор...откри,че някакъв хормон ми е в повече, започнах да пия едни хапченца и на следващия месец вече бях бременна Simple Smile

# 581
Първият път /м. март 2005/ не стана отидох на доктор...откри,че някакъв хормон ми е в повече, започнах да пия едни хапченца и на следващия месец вече бях бременна Simple Smile
абе как става това... newsm78 джипито ли трябва да ми даде направление, за да си инспектирам хормоните?

# 582
  • София
абе как става това... newsm78 джипито ли трябва да ми даде направление, за да си инспектирам хормоните?

Хормоните, които се поемат от здравната каса са само два и са за щитовидната жлеза....всичко друго се плаща.

# 583
  • София
Първия път стана на 3-тия месец, Втория път от раз!

# 584
  • София
точно на втория опит - но беше малко не съвсем на сериозно Wink

Общи условия

Активация на акаунт