Колко време бебеправихте?

• 50 401
  • 656
  •   1
Отговори
# 585
Първият път ни отне 6-7 месеца при положение, че не съм следила за фертилни дни и т. н., просто се бяхме отдали на бебеправене, а пък когато стане. От този месец правим опити за второ отново без никакви допълнителни изчисления. Когато стане...Божа работа е!!!

# 586
След около година.Бях започнала и да се притеснявам.Никакво пазене,то не става и не става.
Сега имам 2.И двете родени през ноември.Хващам само през февруари Simple Smile
Разликата им е 5 години

# 587
Стана на втория път  Party

# 588
Планирана и желана бременност - стана от раз при положение, че бяхме психически готови, че не е задължително да стане веднага. Очакваме с нетърпение малък  smile3504.

# 589
от първият път...непланирано

# 590
  • 1st floor
Първото дете го планирахме, но след като не стана 1 месец се отказахме и направихме други планове.Веднага збременях, нали знаете - живота е това , което ти се случва ,докато ти си правиш други планове...За второ дете все не идваше подходящия момент, но кой те пита? То си дойде само , уж се пазехме...Да са ми живи и здрави и двете!

АЛЕКС - 2 ГОДИНИ

ВИКТОРИЯ - 6 ГОДИНИ

# 591
Стана от раз и ни изненада приятно!  newsm03

# 592
Здравейте! При нас си беше планувано. 3 месеца опитвахме.На 4-ия си правих тестове за овулация и изпробвах една система за забременяване, за която бях светната от една приятелка и проработи.  Hug Ако някой се интересува от "рецептата", да пита

# 593
1 месец

# 594
# 595
1 год. и половина.

# 596
първа бременност - веднага
втора - почти година

# 597
От първия опит стана  Laughing
Ама на морето - пълен релакс и глезотия...

# 598
 Отговорих до 6 месеца, а действително на 2 месец!

# 599
Първият път си дойде без да го правим целенасочено Laughing,а второто-след два месеца труд.......И то какъв Embarassed Joy

Общи условия

Активация на акаунт