Колко време бебеправихте?

• 50 404
  • 656
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат на: Petinka
При нас също не беше планирано, по скоро беше в плана за следващата година

Уж съпругът ми ме пазеше - и хоп - две лентички на теста за бременност! Но пък донесе голяма радост.

# 151
Непланирано  Wink

# 152
Веднага стана. Всъщност аз си изчислявах овулацията по температурния метод, но пропуснахме деня, в който си мислех че е, но после температурата падна, а на по-следващия ден пак се покачи /което май ще да е било ДЕНЯТ/. До втория тест и идея си нямах, че съм бременна. Първият го направихме през деня - беше отрицателен, но другия - на сутрешна урина ден след това и си се показаха 2 лентички. Е, бяхме малко като гръмнати, защото аз твърдях, че това е дълъг процес и може да отнеме време, а освен това съм си имала проблеми с яйчниците - поликистоза, единият беше доста уголемен, а и лекувах /не знам доколко успешно/ раничка на шийката на матката. Но когато трябва ще стане, Божа работа. Та едвам изчакахме първия работен ден /тестът се "позивитизира" в събота/ и видяхме плодното сакче, имплантирано там, където трябва Grinning

# 153
Близначките - след първи опит инвитро. Сега - спонтанно. Не сме се пазили, защото според всички лекари беше невъзможно да забременея.

# 154
При нас опитите трябваше да започнат след 2-3 месеца. Бебка ни изненада приятно въпреки пазенето Wink

# 155
Ами...2 години и 4 месеца.
Накрая го бях дала "през просото" почна да ми пада косата (незнайно защо) изклчих си крака и му теглих една... и то хоп и стана. Mr. Green

# 156
  • Пловдив
Спряхме да се пазим от нова година  и забременях април.

# 157
  • Sofia
Девет месеца.

# 158
  • Севлиево

и аз 9 месеца, но след много сълзи. Свекървата беше решила, че няма да забременея и разправяше това на ляво и дясно, без да си даде сметка, че ни травмира. Ми то ако има проблем можеше и да е в нейния син! За щастие след 9 месеца "усилия" Laughing забременях.

# 159
  • София
9год. планиране и 4 месеца опити! Както се сещате нямам търпение за резултата Heart Eyes

# 160
3-4 месеца  (няма пропуски от 1 ден даже ) newsm78  защо не  стана  веднага незнам   Grinning

# 161
Никакво време не ни отне WinkНе сме я планирали,изненада ни от раз Simple Smile

# 162
Когато спрях да го мисля, стана от раz.
То повече и не й трябва на тая работа.

# 163
Някъде около 8 месеца

# 164
Като забравихме презервативите - и веднага... Hug ама наистина от първия път...ма верно че при майка ми и при сестра ми също така е ставало

Общи условия

Активация на акаунт