LA REDOUTE.FR - 211 - Трета седмица от Намалението! 25.01 - 31.01.2012

• 49 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
divna_ , благодаря!
fishi_fishi, хубаво че сподели за клина! Мерси, мила! И както се казва "едвам ме нави"  hahaha!
  bouquet

# 346
  • Пазарджик
И аз да се оплача - поръчах якето : http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-matelassee-microfibre.asp … 2&secintref=0
беше налично моя номер и цвят дълго време след това. Поръчката беше от 25.01 има и още 1 артикул. Вчера се появи дори и номер за проследяване в колисимо, реших, че ще го получа скоро и днес за моя голяма изненада - в сюиви ми излиза още един ред, а якето е ANULE, другия артикул- Expédié. Значи веднъж- ще го пращат, че и номер за проследяване се появява, а след това- отказват го.
Аз също много отдавна не получавам "оферти"по мейла,

# 347
fishi_fishi кои номер е клинчето и на кои от ларедутскта номерация отговаря според тебе

# 348
  • София
Радвам се, че ви е полезно инфото момичета, дано и вие останете доволни  Peace
pepi05 Аз съм р-р 38/40 и си взех S/M, тъй като номерацията им върви така:
S/M - 36-40
L/XL- 42-46
XXL - 48-50

# 349
# 350
  • София
Здравейте, да ви питам за дрешките на vertbaudet. Поръчах някои неща до френски адрес, заедно с една рокличка, която естествено отделиха от другите и в кошницата ми стои на четвърта стъпка. След което получих това странно писмо:
Chère Madame,
Je vous remercie de la commande que vous nous avez confiée.
La livraison aura lieu à l'adresse que vous avez choisie :
à votre domicile.

MADAME .............                 
                      ....................     
                      SOFIA                             
                      BULGARIE                               

Montant du colis                                  =     10,36 €                 
     Dont TVA sur articles  :    1,69 €

Total :                                                 10,36 €                 
que vous avez choisi de régler par compte Paypal.                               
Si vous avez commandé simultanément d'autres articles, ils vous
parviendront par colis séparé.
И т.н. после общи приказки.
Да ми обясните какво значи това и защо са написали адреса ми в България? Ще ми доставят ли изобщо нещо и къде? Shocked

# 351
  • София
Здравейте, да ви питам за дрешките на vertbaudet. Поръчах някои неща до френски адрес, заедно с една рокличка, която естествено отделиха от другите и в кошницата ми стои на четвърта стъпка. След което получих това странно писмо:
Chère Madame,
à votre domicile.

MADAME .............                 
                      ....................     
                      SOFIA                             
                      BULGARIE                               

Да ми обясните какво значи това и защо са написали адреса ми в България? Ще ми доставят ли изобщо нещо и къде? Shocked

според мен ще ти ги доставят в БГ, на адреса ти и казват че ако в тази поръчка си поръчала и други артикули те ще бъдат доставени отделно.

# 352
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-gabardine-5-poches-regula … n&prodcolor=1

някой, ако е поръчвал тези панталони 46 номер може ли размери на лични  bouquet

# 353
  • София

според мен ще ти ги доставят в БГ, на адреса ти и казват че ако в тази поръчка си поръчала и други артикули те ще бъдат доставени отделно.
Дали?! Нали не доставят извън Франция тези продукти? Или измислят нови начини за отказване... Ще ме е малко яд за рокличката, дъщеря ми си я избира   Confused

# 354

Дали?! Нали не доставят извън Франция тези продукти? Или измислят нови начини за отказване... Ще ме е малко яд за рокличката, дъщеря ми си я избира   Confused
Ако е рокличката с точките, ще ти я доставят (моята вече е при превозвача). Ако е друга - със зелен надпис отгоре, вероятността да я пуснат е много малка.

# 355
Chère Madame,
à votre domicile.

MADAME .............                 
                      ....................     
                      SOFIA                             
                      BULGARIE                               

Мисля, че няма да имаш проблем. При подобно писмо си получих поръчката на френския адрес, но пакетирана отделно.

# 356
  • София
DimataD, твоя отговор най ми хареса  Joy Дано си права и си я получим. Роклята беше тази http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324267261& … 1&secintref=0, има зелен надпис отгоре, но ще видим какво ще стане...  Rolling Eyes

# 357
DimataD, твоя отговор най ми хареса  Joy Дано си права и си я получим. Роклята беше тази http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324267261& … 1&secintref=0, има зелен надпис отгоре, но ще видим какво ще стане...  Rolling Eyes
За артикулите на Вербоде изпращат отделно фактурата от пакета, директно на адреса за фактуриране. Миналото лято и аз получих такова писмо за една рокля.

# 358
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-multi-brides-talon-plat.a … n&prodcolor=4
2 броя за 15 евро с код 25/39 , спомням си че ги имаше миналата година, ако някой ги е поръчвал, ако може да даде отзиви   bouquet

# 359
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-multi-brides-talon-plat.a … n&prodcolor=4
2 броя за 15 евро с код 25/39 , спомням си че ги имаше миналата година, ако някой ги е поръчвал, ако може да даде отзиви   bouquet
имам ги и двата чифта от миналата година, изкарах цялото лято с тях, не са лоши, само дето се обуват и събуват трудно, отговарят си на номера

Общи условия

Активация на акаунт