Звездни компромати-127

• 58 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
През цялото време, Венета игнорираше Мая. Много грозно се държа, според мен. Да не говорим, че се опита да я засегне на тема "ин витро", като уж говореше за зачеването на Патрик.

# 406
  • Бургас
Венета изобщо не го очакваше де, но на Мая от самото начало й личеше, че не може да я "диша". Накрая и с ходенето при Евро(то) се получи много смешно. Яла била, преди да тръгне за участието... изобщо на Венетка ми се струва й стана много тъпо....

# 407
  • София
Венета през цялото време се държеше пренебрежително с Мая, общо взето все едно само Жени е водеща и в крайна сметка се оказа, че в Горещо е гостувал Крум и след това е поискал Венета да изтрие някаква част, а тя е отказала. Явно оттогава са врагове и Мая започна да я пита имало ли за нея граници, не била колегиална и общо взето се скараха много махленски. На Мая й затрепери гласа, не успя да се защити в собственото си предаване и когато излезе Венета се опита да накара Катето да поплюе по Венетка, но тя отказа да се набута в цирка.

# 408
  • София
 newsm50  Въобще някой някого изслуша ли? Нито себе си уважават, нито зрителите.

# 409
Illit,мерси   bouquet

# 410
  • Бургас
от фейсбук страницата на Венета:
Венета Райкова
тръгвам към Станция Нова!! от 12.30 ще бъда специален гост на Жени Калканджиева, днес е дебюта й като водеща и аз ще я подкрепя!! трябва да се подкрепяме "старите кучета"!!

# 411
Това шоу с две толкова умни водещи няма ли да е голяма мъка за зрителите?

# 412
Дъртите кучки по-скоро.  Grinning

# 413
Това шоу с две толкова умни водещи няма ли да е голяма мъка за зрителите?
Така като ги гледам, няма да изтърпят дълго заедно двете!

# 414
Коя е Мая?

# 415
  • Русе/София
На Крум Савов жената

# 416
Аз пък гледах Мая Бежанска в "Търси се". Не й симпатизирах много, но като я видях в предаването повече ми допадна... и все пак го изгледах докрая, като се има предвид, че онея двете водещи не мога да ги гледам.  ooooh!  Laughing

Близки на Деми Мур: Тя няма воля за живот

# 417
 Според мен Венета се държа тендециозно, нагло, неетично, просташки, самохвално...Мая много дълго изтърпя надменното и поведение, шапка и свалям, че успя все пак да и реагира. Оная не спираше да се самоизтъква и едновеременно да обижда с пренебрежението си!
 Особено неприятна жена е Венета, пък и предаването и е доста елементарно, за каква се изживява... Whistling

# 418
Къде може да го гледаме ?

# 419
  • София
Венета беше груба, а Мая беше жалка според мен. В nova play ще го качат предаването.

Общи условия

Активация на акаунт