Звездни компромати-127

• 58 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мен пък направо ме плаши таи Ванеса. Ужасно ми е грозновата Stop

И аз съм на това мнение.  Peace
Не ми харесва, отблъскваща ми е и не виждам нищо секси в нея.

# 256
  • Tам през Атлантическия океан
Като гледам какви мъже е имала и си има де  Wink на дали на тях не им е била сеХси  Wink

# 257
  • София
Всичко е въпрос на вкус Peace
Последната дума за Ванеса, която бих измолзвала е красива. Нито на младини ми е такава, нито сега.
И въпреки това съм и фен, има особено излъчване- магнетично и има страхотни очи Wink
Адмирация за това че е естествена.
За мен остарява ако не красиво то поне елегантно и с финес Sunglasses
И може за жените да не е кой знае какво, но явно мъжете гледат с други очи Mr. Green

# 258
Аз това не го вярвам!Не мисля,4е е 4ак толкова изстерясала!Това,което ме издразни в статията е 4е нари4ат претенциите и фантансти4ни!Айде да видим,ако това се слу4ваше в 4ужбина, при доходи,които има,дали Божинов щеше да се размине с по-малко!Той да си се радва,4е делото се гледа в Бг!
Peace
Аз, ако бях на нейно място........щях да искам повече Mr. Green, човека изкарва, ще плаща.
Относно Венеса Паради, и на мен ми изглежда доста състарена, не ми харесва......наистина беше чудесна преди 20г. Мисля, че просто не обръща особено внимание на външният си вид, т.е. не се потдържа, и доста пуши, на една снимка ми направи впечатление, че беше без чанта, нищо не носеше, само цигарите в джоба на дънките Rolling Eyes

# 259
ani27 тази снимка ли?
http://s3d2.turboimagehost.com/sp/e944a9861fe9dab8c316f1757ba959 … adis010612_17.JPG
Телефон е това, телефон, не цигари.
http://i56.tinypic.com/wqqbgw.jpg
Ето така тръгват слуховете. Laughing

# 260
# 261
# 262
ani27 тази снимка ли?
http://s3d2.turboimagehost.com/sp/e944a9861fe9dab8c316f1757ba959 … adis010612_17.JPG
Телефон е това, телефон, не цигари.
http://i56.tinypic.com/wqqbgw.jpg
Ето така тръгват слуховете. Laughing
Не се отваря снимката.
Беше със щерка си, на кутия цигари ми приличаше, не на телефон, но знам ли.....

# 263
  • София
Това да и е модното прегрешение на Андреа Laughing

Между другото много ми допада с новата прическа Wink

# 264
Алисия се крие в съда

Алчна ли е или просто си е в правата?  Thinking

Алчна е.

Пари за детето-ок,съгласна съм,въпреки,че и те множко ми се виждат.
Авоари в сметка-ок,може.

Но екскурзийките в Дубай за двамцата....  Whistling

Алисия много филми е гледала.
И жълтите сайтчета също.

Все си мисля, че по закон на базата на доходите на бащата ще определят издръжка на детето без холивудски смешки.

# 265
Ако се вземат доходите на бащата, да не се окаже, полагащата се издръжка, по-голяма от желаната от Алисия Wink

# 266
Не се отваря снимката.
Беше със щерка си, на кутия цигари ми приличаше, не на телефон, но знам ли.....

Същата, да. Сори и при мен вече не се отваря. Wink

# 267
Ако се вземат доходите на бащата, да не се окаже, полагащата се издръжка, по-голяма от желаната от Алисия Wink

не зная, може и така да се окаже, зависи колко е успял да укрие:)

всъщност поправям се, защото мъжът ми ми подсказва нещо. Футболист от нивото на Божинов от серия А взима 30-35 хиляди евро месечно, може и повече. Но после трябва да се има предвид че имат най-различни странични доходи. Не съм юрист, но смятам, че 5-6 хиляди евро е нормална издръжка за детето му.
/естествено и всичко по наследство плс добра воля/

# 268
"The 17-year-old Paradis smokes rather a lot for a growing teenager"
............
"'It's the shame of my life,' Vanessa Paradis wails. 'I love so much smoking. I will quit. I will quit smoking!'. As she should: after all, this is the face of Chanel perfume talking, not the Marlboro Man"

1    2    3

# 269
Това, че Ванеса е пушачка, никога не е било тайна,за съжаление ѝ е изписано на лицето, единствено на заклети пушачки съм виждала толкова неприятни бръчки, суха, повяхнала кожа още преди да са навършили 40год...Вижте кожата на Кейт Мос, не е по-различна или Бриджит Бардо, която май и до ден днешен си пафка.
 Примери много, Кейт и Пипа Мидълтън, как се казваше сестрата на принц Албер на Монако? И тя типична пушачка с поне 25год стаж.... На мен ми харесват и Ванеса и Бриджит, пък те да си пушат щом ги кефи.

Общи условия

Активация на акаунт