Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на паническите атаки?
Какви са причините за възникването на панически атаки?
Как се лекуват паническите атаки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на паническите атаки?
Симптомите на паническа атака включват усещане за сърцебиене, потене, треперене, чувство на задух, главозамайване, гадене, главоболие, слабост в ръцете и краката , временен зрително-слухов дискомфорт , треперене на ръцете или краката , усещане за мекота и огъване на тялото , чувство за отдалечаване от себе си , страх от полудяване, загуба на контрол и други. Тези атаки могат да продължат различно време и да се появят при различни ситуации.
-
Какви са причините за възникването на панически атаки?
-
Как се лекуват паническите атаки?
Лечението на панически атаки обикновено се извършва от психотерапевти, които са запознати с механизмите за тяхното възникване и знаят как да ги лекуват. Учените са установили, че тези пристъпи не само не увреждат сърцето, но и го укрепват. Работата му в такъв момент е подобна на работата по време на спортно натоварване. Следователно сърцата на хората, страдащи от панически атаки, са много по-здрави от тези на останалите хора.
-
Какви са препоръките за изследване на пролактин?
-
Какви са причините за повишаване на кръвното налягане на психична основа?
трудна работа!
Ама джи-пито не дава други талони. Иначе искам и кръв, и на невролог, и на ехография на вътрешни органи, и на цитонамазка....
. Това с отпускането по време на ПА просто не мога и не мога да го постигна. То така ме стяга всичко, че изпадам в ужас. С някакви треперещи ръце бързам да взема хапчето, че поне малко да започне отпускането. Всичко друго ми се изпарява от главата.
Симптомите не са типични за тревожност, продължаваме да търсим. Между другото тази сутрин се събудих с толкова подути ръце, пулсираха ми даже, ужасно е неприятно.
Здравейте скъпи момичета! Не съм влизала при вас повече от година,което не означава,че ПА са спрели,но поне са много по-рядки и къси. Напълно съгласна съм с мнението на ВаняМ"Телата ни са здрави, мозъците ни имат нужда от ремонт." и с това на gabriela1121 "Да, за съжаление спокойствие нямаме и за минутка и оттам идват всичките проблеми" ... В особено трудни времена живеем и мисля,че е нормално за хора чувствителни,да изпитват тревожност,безпокойство- което от своя страна води до ПА