Отговори
# 360
Здравейте мам4ета. Hug
Благодаря ви за милите пожелания и юли месец вси4ки сме щастливи мам4ета на здрави и сладки беб4ета Heart Eyes
Гледам,4е доста лекуват настинки,мен също ме хвана от в4ера един запушен нос с хрема и лека болка в гърлото.За сега пия само топла вода с мед и лимони,пресно изстискани портокали и се надявам да ми мине.Пазете се и вие и бързо оздравяване на болните.
Снегът и студеното време и при нас дойде,но още малко и ще дойде пролетта заедно със слън4евото време.
И аз от доста време ве4е усещам бебока,а снощи просто  беше много игрив,като 4или беше усетил ,4е мама е рожденни4ка Heart Eyesсега в момента пак се обажда хи-хи ,много е приятно чуството. Simple Smile
Понякога и мен така ме сърби корем4ето и гърдите,4е направо страшно става..но нали растем,нормално е.
Ставам да хапна и лягам отново,4е днес ми се мързелува доста.
Лек ден сладурки  bouquet

# 361
  • В. Търново
мама Рая, смяла съм се с твоите разкази за огледалата  Laughing  Laughing
nouvelle_vague, много е красива, но съвет от мен - избери си модел, на който поне предните  гуми да са въртящи. От това, което гледам - на тази май не се въртят. Бях подкарала за малко количка на позната, чиито гуми не се въртяха- леееееле, аз каквато съм дребна, постоянно да надигам цялата количка за да мога да завия...А и тази изглежда доста тежичка! Другият съвет-момичета, патила съм си, краката ми бяха сини от вдигане на тежка количка по 5-те ни стъпала + спящо бебе вътре по 2-3 пъти на ден си е живо самоубийство!  Shocked Ако имате условия да я прибирате без да я вдигате дори за малко-ок, но иначе.... Stop
TEREZA83, честити хубави резултати!
syni, ти продължавай да се лекуваш и никакво доразболяване!!!
 Hug

# 362
zarady, ha-ho   благодаря ви, и аз знам че всичко ще бъде наред с БХС Hug Hug Hug
TEREZA83 поздравления за хубавите резултати Hug
Добре дошли на новите мамчета и леко бременеене!   bouquet
nouvelle_vague, количката е страхотна Heart Eyes Само незнам дали няма да е малко тежичка newsm78 Вече и аз започнах да се оглеждам из разните сайтове, макар,че ми се струва раничко. Blush
celika  и аз го усещам по този начин, но още не мога да разбера дали е бебо Crazy

# 363
Момичета,тук кореспонденцията е по бърза и от днешния вятър:-)
на мама Рая и аз се смях,даже си я представих ситуацията Simple Smile
Благодаря за успокоението на qmi , pepina 79 i ha-ho,определено знам че цикъла ми беше между 28-34 дни и от там идва разминаването,но тъй като лекарката ми е доста пестелива на думи ,нямах обяснение за това.
Добре че ви има вас тук,някой с повече опит,някой с повече знания.............чудесни сте!!!
Колко е вълнуващо само сега какъв ще е пола на бебо,татко иска едно,баба друго ,а ние ..........само да е здравичко!
Като ви чета и вълнението се предава и на мен,може би защото още не усещам бебо, а и не знам пола ,и тръпна в очакване да минават дните за да усетя всички тези неща и аз.
Приятен следобед за сега ,починете си мами ако имате възможност:-)

# 364

Душа, гледай каква разлика в цената в английския ибей

http://www.ebay.co.uk/itm/Luxus-KOMBIKINDERWAGEN-MARITA-ROAN-Kin … 98387499118379419

За тежест - не е тежка. Тези колички са по-масивни и най-леката е 13 кг. Оффф и на мен ми хареса, ама пусто мойта карта не може да мине през ПейПал.

# 365
Момичета, преди всичко да ви благодаря за отзивите   bouquet
pavlina_vt, не мога да преценя и аз за килограми... не съм и бутала количка. Но аз много държа да е с големи гуми и да е стабилна, а те май са все в тоя порядък горе-долу. За съжаление, от тях май не съм виждала с въртящи се предни - ако се въртят, все са по-малки  Confused Иначе аз не съм много слаба и дребна (едва ли ще се чувствам така, ако трябва да я разнасям в комплект с бебето, де  newsm78), та се надявам да успея да се справя. При нас, в блока, няма стълби, които да трябва да изкачвам до асансьора, та поне това ме спасява, друг е въпросът, ако се развали асансьорът, разбира се. Истината е, че просто съм влюбена в дизайна и ми е малко трудно да мисля разумно май  Blush Затова и няма да бързам засега, ще си оставя време да посъбера плюсове и минуси.
malinka_a , и аз засега само проучвам пазара и се образовам  Simple Smile
мама Рая , и в немския е на тази цена, само че тук е в комплект и с кош за кола, та затова е по-скъпа  Simple Smile Аз много се надявам да успея да купя всичко накуп, иначе гледах, че по разните чужди сайтове можеш едва ли не да си я сглобиш - всичко продават на части  Laughing

# 366
Ей сладурки, вие пак пишете ли пишете Simple Smile Браво на вас  Peace
Аз днес се наслаждавам на енергията която имам, последните месеци ми бяха доста мързеливи, и някак си бях оставила къщата на смотек и сега като съм се захванала едно чистене, едно пране, гладене на ризи, абе въобще домакинска му работа. Успях да купя шапчица и ръкавички за бебчо и не съм спряла да си ги гледам, много са ми сладки и едно миличко ми става  Heart Eyes
За количките нямам нито опит, за сега ги гледам само на картичнки обаче ето на това съм се спряла за сега http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 46646_10001_14051 , много добре ми изглежда защото е в комплект със всичко и е само 7.5 кг. което ми се струва добре.
За стриите бяхте подхванали и аз се мажа, а така ме е страх да не се появят защото аз си имам по дупето и бедрата още от тийнейджърка и си мисля че и сега ще имам, но стискам палци да не се появят.
Много прегръдки от мен  Hug и ставам да отмия боята, че се разкрасявам   #Silly

# 367
Здравейте и от мен Grinning
Току що се регистрирах и понеже не  съм чела абсолютно всичко изписано до момента ще се надявам да не ме кастрите много ако нещо повторя Embarassed
Аз съм на 26г. бременна в 17 г.с. първа бременност и съм от Шумен Laughing
Виждам, че всички сте много мили и страшно развълнувани от бълбукането в корема, което и аз усещам от три дни и все се чудя дали е бебчето Heart Eyes
Като гледам с каква скорост пишете направо се притеснявам да ви попитам нещо, защото най-вероятно вече е обсъждано ама какво да се прави срам не срам като се сетя за нещо ще питам Embarassed Embarassed Embarassed

# 368
  • Sofia
srcs добре дошла в отбора на юлските коремчета! Леко бременеене и хубавеене.  Hug Hug HugИ не се притеснявай да питаш и да споделяш разбира се, защото тук сме се събрали да си помагаме и да се подкрепяме.  bouquet

# 369
Здравейте мамчета Simple Smile рядко пиша напоследък,но ви чета редовно Hug Гледам вече колички се гледат,моята е уредена от зълва ми,по-скоро ме вълнува въпроса с креватчето,не мога да взема решение дали да взема легло което ще може да ползва и като порасне бебето или дали 1во бебешко и после друго според детската стая!Вие как мислите?  Hug
srcs-Добре дошла мила,можеш да ни питаш всичко което те интересува!Имаме и фейсбук страница(скрита група),ако имаш желание да се включиш пиши на лична да се разберем Hug

# 370
srcs, добре дошла   bouquet Не се притеснявай за вече задаваните въпроси - много често те си идват отново на дневен ред и пак се обсъждат. Пък и предвид разликата в седмиците помежду ни понякога се получава така, че дадена тема се обсъжда и вълнува част от нас, но още е далечна за тези с по-късен термин и съответно, когато на тях им дойде до главата, е нормално пак да се разисква въпросът  Simple Smile
didence, аз май съм ужасно непрактична и не ставам за съвети, но да споделя за леглото - много съм се зарибила по един комплект на Икеа - бебешко легло, гардероб и маса за повиване, която после става секция. Цената според мен е направо чудесна - 519 лв. за всичко. Харесала съм си от там и юношеските им легла, та май ще карам на вариант едно по едно, живот и здраве  Simple Smile Макар че най-вероятно версията, която първо е бебешко, а после юношеско легло, е далеч по-смислена...

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 18:21 от nouvelle_vague

# 371
привет и от за днес!
Останаха ми 20 мин до края на работния ден, които съм посветила изцяло на вас  Hug

Днес има много нови мами, добре дошли момичета  Hug Не се притеснявайте да питате, всички са много мили и ще ви отговорим на драго сърце   bouquet Леко бременеене от мен и сладки бебчета на лято  Hug

Както май вече споменах благородно завиждам на всички, които знаят пола на бебчетата. Не че тоолкова важно, но вече се изприщваме всички от нетърпение, всички ме подпитват постоянно. Хайде да идва другата седмица  ooooh!

На болничките - бързо оздравяване пожелавам, стойте си на топличко. От бабините илачи предлагам една разтривка с ракия и компрес с ракия на гърлото - хубаво да се загреете. Едно време баба така ни лекуваше със сестра ми.

Ния, успех в четенето и късмет на изпитите. Стискам палци за петък  Praynig
Рая, разсмя ме с тази история с огледалата  Joy Аз ако не бях бременна досега да съм отнесла доста критики за понаедрялото ми д..., но сега ела да видиш как ми се умилква, щото знае че ще има  #2gunfire
Тереза, честито ти хубави резултати. И аз на 20ти съм на ЖК  Peace
ha-ho абсолютно по същия начин усетих малкия навремето, бях някъде в 18-19 седмица, както си седях един здрав ритник ей така от нищото. Много зладки спомени  Grinning
malinka, zarady, супер е че шефовете са приели добре новината, малко са такива хора. Използвам случая да похваля и моите шефове в това отношение.
малинка, Имаш стиснати не едно, а две палчета от мен  Wink
нелси, добре дошла във варненската дружина. Моите резултати от БХС  излязоха на 5тия ден някъде, изтеглих ги от интернет  Hug

Хубава вечер момичета, до утре  Hug

# 372
Добре дошли на новите маменца! Поздравления и за хубавите резултати! На всички очакващи такива Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, не се бойте , всичко ще е наред! Ако ми позволите, ще ви споделя какво сънувах снощи . Главните герои в съня ми бяхме аз и мъжленцето ми и ВИЕ ! Само да отбележа, че чувството, с което се събудих още не ме е напуснало НИРВАНА!  След като разбира, че съм бременна, моят сладур ме моли да взема най-необходимото ми нещо с мен и да му се доверя. Искал да ме отведе на най-подходящото място за нас с нашето бебче. Багажа естествено е 3 огромни куфара с мазила за стрии, кремчета, любими дрехи и мноооооого обувки, а той ме моли за едно деинствено нещо- бебчето! От къде да предположа, че това е имал впредвид. Въпреки това вземаме всичко с нас и потегляме за ...рая. Отидохме на една планета, която мога да сравня само с рай. Там всичко е красиво, чисто , подредено и много цветно ! Сред цялата тази красота откривам, че и всички вие сте там! Разказвате ми, че тук всеки си има всичко необходимо и било излишно всичко помъкнато от мен, а също така и , че тук хората не остаряват! Храната е в изобилие , стига да се грижиш добре за себе си, за семейството си , за природата и за всички живи същества. Оье със стъпването на тази планета дойдоха 2 прекрасни дечица, които искаха да ги гушкам и да ги галя по главичките . Бяха русички -момченце и момиченце. Тогава се събудих и реших, че ако има наистина такова местенце ви вземам всички и се преселваме там newsm44!Вие какво мислите?  Бихте ли дошли, не самички разбира се , а с всички ваши любими хора?!

# 373
Благодаря на всички за топлото посрещане... Heart Eyes
Аз вече се притесних понеже все си мислех, че е рано за дрешки и мебели ( не, че не са ми мерак)
и до сега не съм гледала за нищо...може би заради студа..не знам. Когато грейне слънце и аз
ще тръгна по магазините а до тогава ще следя вие какво си харесвате....за сега лека вечер на всички и понеже знам за проблема на всички пожелавам дълбок и спокоен сън Simple Smile

# 374
Добре дошли на всички нови коремчета Hug

Нещо вкусно и красиво да ви поднеса :

Имам въпрос, малко ме притеснява една болка в ниско долу в корема след ходене по малка нужда, ама доста ме боли , даже понякога се превивам на две....а понякога е остра , направо ме прерязва.....Питах док.,  каза ми  от бременноста е и до там....ама тази болка е от месец вече  Sad Някоя от вас да и се е случвало или да има някаква идея.....

Общи условия

Активация на акаунт