Отговори
# 345
Пепи ох,едно русо и къдрево....мале красота,а ако вземе и то миглите на баща си....манекен ще го правя  Mr. Green
При нас има вероятност да излезе някой в стил Бони М  Mr. Green Дъщеря ми имаше много коса,двамата с мъжа ми сме с чупливи коси,но свекъра е с буйна коса  Crazy Ама ако излезе русо ще трябва да си търся къща  hahaha
А за усещанията на бебето,аз също не го усещам всеки ден.Вчера например не спря да шава и да рита,а предните дни почти не го усещах.
  Joy Това с търсенето на къща и при мен ще важи да ти кажа, ако излезе някое русоляво  hahaha

# 346
И аз усещам сега от време на време нещо много леко, като присвиване на мускул много ниско долу или като размърдване на вода в корема ми, ама не знам дали е бебето.

# 347
Здравейте и от мен момичета  Wink

gmi Честито момченце!  stork-boy
За стрии  ползвам на mustela кремчето  и на eucerin олиото, редувам ги. За сега  ми е много добре кожата, но това на mustela не мисля да си го взимам  пак, нещо не ми  харесва. Мисля, че маслата и олията  имат  по добър  ефект. Следващото  което мисля да пробвам е на  Avent-
маслото  за тяло.  Simple Smile Братовчедка ми го ползваше и  беше много доволна. http://papa-bebe.com/kozmetika/kozmetika_za_mama.html

zuzullina, Novamama ,   ni85 ,  nelsi_varna  добре дошли и  лека бременност и здрави бебчета на финала!  bouquet
ell  за  хремата  моята АГ ми беше изписала Коризалия( хомеопатично е), мн добре ми подейства. И чай с много мед  и лимон! Аз от  както съм бременна  пия биозин мама, че  нещо  все ме атакуват   гадните  вируси.  Бързо оздравяване!
pepina За   киселините, сестра  ми като беше бременна  пиеше  Талцид , но  за него  по добре питай АГ.
Хубав ден  от мен!

# 348
Добре дошли на новите момичета! Лека бременност!
Аз съм лесна с цвета на косата, каквото и да излезе, освен, ако не е е червенокосо, все ще си е наше  Joy и има на кого да се е метнало.

# 349
Здравейте, момичета  Simple Smile
Мама Рая, на мен баща ми, който е счетоводител, ми обясни, че те предавали болничните в НОИ едва след като изчислят заплатите за въпросния месец. При нас заплати се получават между 1-о и 5-о число, тоест, ако тогава ми носят листа в НОИ, излиза, че си спазват 15-те работни дни. Само дето първия месец е гадно, защото от заплата до следващи пари вместо 1 се получават близо 2 месеца. После нещата си идват на мястото Simple Smile И аз искам да си взема този персонален код за НОИ, за да мога да проверявам от къщи. Обаче идеята да се замъкна там в студа и грипа и да се разправям с хора на гише направо си ме плаши  Rolling Eyes
Гледам, че коментирате цвета на очите и косата. Само да споделя, че познавам точно две двойки, при които нито единият от двамата не е рус и синеок, но се сдобиват с руси и синеоки момиченца. Е, и в двата случая има по някоя леля или дядо, де. Ама все ще се намери някой в родата за извинение на необичайния резултат  Laughing

# 350
  • на брега на морето
Здравейте, мацки! Simple Smile
Добре дошли на новите момичета и леко бременеене!  bouquet
И при мен няма да е проблем русата косичка. И двамата с мъжо имаме руси персони в родовете си.
Той като малък е бил с руса къдрава коса, после му е потъмняла до черна. Много искам бебо да има неговата коса - гъста, на големи масури. Crazy Моята коса като малка също беше по-светла, после потъмня. Най-голям майтап ще е ако е русо и синеоко Laughing(мъжо е с кафеви, аз със сиво-зелени очи, но имаме синеоки в родата, така че не е изключено).

# 351
  • Сливен
Здравейте,
добре дошлана новата ни варненска мама  Hug
тъкмо щях да обяснявам за болничните и видях, че nouvelle_vague   е обяснила - наистина не могат да се носят в нои преди да са минали заплатите, осигуровките и преди да е подадена за това информация в НАП, от където се взима базата , на която да изчислят обезщетението. Така че това е причината за забавянето, има си тридневен срок за подаване на болничните и на никой счетоводител няма да му се иска да получи глоба, че от мързел или нещо друго е забавил болничен лист.

# 352
  • Sofia
ha-ho, както виждаш нищо смешно няма за беленето на  гърдичките и коремчетата. Така ще е мила, ще търпим и после когато живот и здраве имаме кърма и засучат. Няма по-голямо богатство от майчиното мляко.
мама Рая съгласна съм с теб, но мъжете са много хитри, те така представят нещата все едно са много загрижени за нас и вида ни, а като го питаш дали той би го родил - естествено са съгласни, не за др. ами знаят и са сигурни, че това няма да стане. Ха обуй си панталон през главата де!!!/шегичка/. Колкото до док. наистина свестен човек. На мен malinka_a ми помогна и съм и благодарна, не знае какъв жест направи към мен - аз такова лутане и мислене при кой да се запиша. А днес също казах на шефа, той сутринта пред един наш партньор взе да разправя колко трудно било на работодателя в тая криза те трябвало заплатите да ни ги плащат независимо от приходите и точно когато ми даваше заплатата му викам и една радостна новина шефе от юни месец вече няма да ми плащаш заплата и той се шашна, ама нова работа ли си си намерила или /а аз съм с него точно от 17г./ ???? То това вика не е хубава новина и като му казах, че излизам по майчинство и той много се зарадва. Той има 3 дъщери и веднага попита дали ще е момче!?! И на мен ми се иска ама си имам предчувствие. Пък и така като броя те момченцата свършиха newsm78 /шегувам се то да ни е живичко и здравичко!!!/
pepina_79 нищо особено не пишеше за киселините, просто беше обобщено всичко онова, което Рая и още някое от момичетата те беше посъветвал. В общи линии  е това, но я пробвай така се отваря http://www.stopkiselini.com/ и след това в ляво натисни Всичко за стомашните киселини и после най-отдолу има и за бременност.
Колкото до косата на бебо, аз като родих щерката тя беше с катранено черна коса и аз направо не повярвах, защото аз съм си натурална блондинка, а мъжа ми е с кестенява но не черна!!! После опада и стана руса и така....сега е кестенява. Но те като гушнат мъжете бебето не се сещат за тия подробности от радост. Моят мъж все повтаряше, че ушите са на него, просто щерката ми е одрала кожата аз какво да направя!!! Laughing Laughing
malinka_a успех мила с БХС, но аз съм сигурна, че всичко ще е ок.
nelsi_varna добре дошла в отбора на ЮЛСКИТЕ коремчета!! Леко бременеене и хубавеене. Резултата от тази рецепта очакваме всички през ЮЛИ.
Момичета аз бебо още не съм го усетила, ама то както казвате като започнат да ритат то край няма да има.
Ema08 те се бъзикат мъжете ни  ама не се сещат, че ние както сме по-чувствителни в тоз момент не само сълзи роним ами и скандалите добре ги заформяме.   
Много писах ама това е защото не ми се работи, тук едно хубаво слънчице нали сме на топло в офиса. Хубав ден момичета.

# 353
Моят пък мъж много ме харесвал бременна и скоро пак да съм забременеела Simple Smile Казах му следващото да го роди той, за третото пак аз ще се пробвам. Само че той не знае до края каква ще стана. Ако стана кит, както предполагам, едва ли ще ми се радва толкова!

# 354
И аз усещам сега от време на време нещо много леко, като присвиване на мускул много ниско долу или като размърдване на вода в корема ми, ама не знам дали е бебето.

То е, то е! И аз така я усещам моята буболинка - и понякога, по-често вечер все едно ме поразтягва и някак си лявата част ми е по-подута, пък дясната по-хлътнала. имаме кротки дни - напр вчера, но вчера много ме боля таза и към опашката и май това й се отразява. Но днес е направо голяма щурачка.

# 355
  • Видин
Добре дошли на новите момичета Hug
Понаглеждам ви, но нямам много време. Постоянно сме си в къщи с Марти, но основно той седи на компа, а аз уча, когато седна е да решавам тестове. В този ред на мисли, в Свищов ще съм от 19.03 до 22.03, като най-вероятно ако изпита ми на 19ти е след обяд ще пристигна там същия ден. Който има желание и възможност, може да разменим телефони на лични, не че няма още много време де Blush
Честито на всички узнали пола. Надявам се и аз да го разбера в петък, ако не обяват грипна епидемия, не че в този студ може да има вируси де Rolling Eyes
Това е от мен за сега, отивам да реша още някой тест Whistling

# 356
и аз имам същи неразположения като мама Рая, но предпочитам да усещам бебчо, в другия случай бих се притеснила малко

# 357
А бе, мъже! Не ми говори! Аз с първата бременност живеехме при свеки, че правехме апартамент. И не можех да се видя в огледало, щото то е в коридора. Т.е. гледах се, ама с дрехи. А моя все ми се обясняваше в любов и ми се дивеше - много ме харесваше. И един ден сме в Негова стил да взимаме оферта за гардероб. Отивам аз в тоалетната, а то една баня с цяла стена огледало и както съм се надуп...ила над тоалетната и като се видях - айй...кит не ами слон. Едвам изчаках да излезнем и там на Пиротска се разкрещях, че ми се подигравал колко съм хубава, а аз цял хипопотам съм изглеждала, а той се диви и се чуди как да ме подпре, че да не се изтипосам на леда. А бе хормони...Златно ми е момчето, златно. Party

Що се отнася до очите - при нас куриоз - и аз и таткото сме с пъстри очи, а малкият е с кафеви и хич няма нишан да станат пъстри. Не знам какво съм го правила, не помня... Rolling Eyes

На новите мами, добре дошли в нашата сговорна дружинка. Леко бременеене  Hug

# 358
мама Рая ,
и аз съм така с лявата част на корема - даже май и на огледалото си личи. Чувствам го като обособено топче, което се движи там, а от време на време и като ясно потупване отвътре. Понякога - като мускулен спазъм вляво. Обикновено е, когато съм легнала и се мъча да заспя. Шегувахме се с мъжа ми, че явно ще е нощна птица  Simple Smile.
Пък аз да споделя новата ми страст. От два дни преглеждам колички. Сигурно няма да се осмеля да купя нищо до май, ама си ги наглеждам и избирам. Мисля, че се влюбих: http://www.ebay.de/itm/Luxus-KOMBIKINDERWAGEN-MARITA-ROAN-Autosi … sh=item3a59310400
Имам приятелка в Германия, която обеща да помогне с препращането. Единственото, което ме притеснява, е, че марката не е известна. Иначе количката, доколкото разбрах, е немска. Това е любимият ми дизайн  Heart Eyes. Момичета от Германия, или въобще, ако някой е чувал нещо - ще съм благодарна да споделите. Приемам с удоволствие и съвети  Simple Smile
Тук е моментът да споделя, че оглеждайки из немския ибей, попаднах на оферти на Чиполино. Представете си обаче цените на българския им сайт, само че в евро  Shocked Излизат почти колкото маркова немска количка - даваха ги по 500 евро комбинираните. Да не говорим за едно кенгуру - бг цена 35 лева, цена в ибей - 60 евро...

# 359
  • София
Здравейте и от мен.  Не мога да ви изчета. Днес си взех резултатите от биохимичния скрининг и лекарката ми каза, че са направо чудесни. Много съм щастлива  newsm44 newsm44. на 20 февруари съм на преглед и дано тогава да се разбере пола на бебето, че вече не издържам от любопитство. Мъжа ми иска да е момче,  но мен като че ли по към момиченце ме влече. Каквото такова - да ни е живо и здраво. На всички мами чакащи резултати пожелавам само добри новини, а на всички болнички - бързо оздравяване. Хубав и успешен ден

Общи условия

Активация на акаунт