Отговори
# 555
запис и от мен за парола и потр.име за снимчиците Simple Smile

# 556
запис и от мен за парола и потр.име за снимчиците Simple Smile
и аз я искам Mr. Green

# 557
Ния, много благодаря Hug Разгледах снимките и даже качих и няколко мои Mr. Green
Момичета, страхотни сте Hug Особено сватбените фотосесии-много красиви моменти Grinning Всички сте много позитивни и положителни Hug

# 558
Аз не мога да вляза в snimka.bg не ме допуска незнам къде бъркам  smile3511

# 559
Здравейте,  момичета  smile3525

nelsi Стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано всичко е наред с бебчо  Hug

Майчета, понеже искам да си купя книга за бъдещата майка, бихте ли ми препоръчали някоя, която   сте чели book Или  пък  ако има  такива, които не си заслужават

veenii  пускам  ти един  немски сайт , който има доставка до бг  и видях, че имат колички на  ABC. http://www.mytoys.de/Kombi-Kinderwagen/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.04/         Някои модели са по-евтини от  тук.

Успех на всички, които им предстоят  прегледи  Flowers Four Leaf Clover Аз съм на ФМ чак  на 21 и само  броя дните   ooooh!

# 560
и аз  искам парола за снимките   Simple Smile  ако може

# 561
Мамчета здравейте отново,

след напрегнатия и объркан следобед малко се поуспокоих.Разбира се изключително много дължа на вашите съвети и препоръки,ако можех всичките да ви гушна за едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!
Моята лекарка ме изпраща в София в Майчин дом,каза да не рискувам да правя амниоцентеза в Майчин дом -Варна.
Не напразно "София е друга България''
Момичета по -късно ще ви изчета отново и най вероятно ще пиша лично към мами които са го минали вече това притеснение!
Пожелавам на всички една топла и спокойна вечер от мен

# 562
ЕлЛи Велизарова, разбирам те напълно, след като е удобно за всички, а и ще може да ти идват на посещения ....  Hug мисля, че си направила много добър избор  Hug
Майчетаааа, много съм щастлива от вчера много често усещам бебето и едни като пулсации, което също се оказва, че са ритничета .... разплаках се от радост, просто е ... страхотнооооо Simple Smile))))  Hug
Нелси, мила, стискам палци всичко да мине добре, в което съм сигурна, че ще е така  Hug
Аз колички и легла и т.н. още нищо не съм избрала....само разглеждам и аз не знам какво гледам, не мога да се спра на нищо, а и не разбирам и  Sad ще разчитам на вас за съвети  Peace Hug

# 563
Здравейте,  момичета  smile3525
Майчета, понеже искам да си купя книга за бъдещата майка, бихте ли ми препоръчали някоя, която   сте чели book Или  пък  ако има  такива, които не си заслужават
Аз чета "Книга за бъдещата майка - Бремеността седмица по седмица", автори са Мишел Гликсман и Тереза Диджеронимо, издателство Слънце. Книгата е страхотна и горещо ти я препоръчвам, защото проследява цялата бременност и дава ценни съвети и насоки.
Нелси радвам се че си по-спокойна, хубаво е че те пращат в Майчин дом София, там си е най-сигурно.  Hug Пиши като има развитие около теб и всички сме с теб да знаеш  Hug Hug Hug

# 564
  • София
Здравейте,здравейте Grinning

Първо на Нелси искам да кажа да не се притеснява излишно.Според мен направо се обади на професор Кременски от Майчин дом София.Винаги е на линия човека и обяснява дори и по телефона надълго и нашироко.Обясни му висичи-резултати от БХС,задължително бягай още утре на ФМ,за да имаш резултати и от добър ехограф.Професора ще прецени какво трябва да се предприема от тук нататък и точно кога.Мисля,че това би било най-разумно за теб сега,а и Кременски наистина е страхотен човек и съм сигурна,че един разговор с него ще ти подейства успокояващо.
Това е телефона му : Професор Иво Кременски 0886065511. Пиша го тук,защото не е тайна за никой,той сам го дава във неговия форум.

Питахте за количките Еспиро.Цените им са от 550 за Еспиро Атлантик до около 850 лв. за най-скъпия модел.Аз видях на живо Атлантика в мола и ми хареса мноооого.Но още не съм я оглеждала в магазин,не съм я бутала.Не е от най-леките,но това на мен не ми пречи.Имаме голям асансьор,нямам стъпала за изкачване,а ако се наложи имам и къде да я оставям във входа.

Аз ако ви кажа със сина ми с каква количка изкарахме  почти 2 години Joy Joy Joy
До 10-я месец бяхме с Кенгуру комбинирана,13 кг, беше само конструкцията.За зимата с малко бебе ми беше идеална,но като се запролети и бебо стана тежичък,започнах да се оглеждам за лека лятна количка. И най-случайно попаднах на разпордажба в един ТСМ. Ей това беше нашата количка . Кликнете на снимката да видите и още снимки,ако искате.Някаква обява в нета е това.
Жестока количка се оказа-тежка 6 кг.,с напълно легнало положение и голям кош.А цената й беше 18 лева hahaha Joy Joy Joy.Ако имаше повече,щях да взема 2-3 поне,но беше последната Mr. Green

Та толкова по въпроса с качеството и евтините стоки.И най-евтиното може да се окаже най-доброто за вас,както и обратното Laughing

Искам и аз паролата за албумчето,моля Grinning

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 18:21 от Ками

# 565
Здравейте, аз не съм се появявала от няколко дни, но такъв студ ни е сковал, че гледам само завивката и телевизора, даже малката и тя стои с мен да гледа ТВ.
Преди да скове студа празнувахме рожденния ми ден, Ани се радва на тортата повече от колкото, ако беше нейна.
Гледам говорите си за колички, ние първия път карахме с един ТСМ, но горкия вече издаде багажа, просто моето момиче беше трето дете в него и го довърши. Сега си мисля за нещо сгъваемо, лекичко(но дори и да не е няма да ме обърка), и задължително искам да е комбинирана количка. Все пак няма да ми е чак толкова нужна лятна, по-скоро зимната ще е по-необходима, все пак в началото ще са мънички, а до следващото лято ще порастнат. Другото което аз си знам е че при каката по-удобно беше кенгурото, тук нямам големи разстояния за изминаване, а като си ида при майка ми важно е да имам удобен начин за разходка, пък и в началото едва ли ще си ходя често.
И аз искам паролата в снимка.бг.

# 566
Искам и аз паролата за албумчето,моля

# 567
Оооо, и аз искам да гледам снимки  newsm03 Smile Smile

# 568
страхотни снимки момичета, и аз качих някои наши  Blush Heart Eyes

# 569
  • Видин
Пратих паролата на всички желаещи Hug

Общи условия

Активация на акаунт