Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 662
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте бремелинки!
Да ви се оплача. Днес цял ден съм като парцал, имам главоболие и каквото хапна всичко  Sick  Цял ден спя и ми е отпаднало. Много зле се чувствам. Чудно ми е нормално ли е да ми е толкова зле от бременността?
Дано да е от това и да не се разболявам, че лоша работа.

# 121
cassiopeia_vn, всичко е наред! И при мен има такива дни, когато по цял ден само лежа, ми е лошо, нищо не мога да правя и направо не знам на кой свят се намирам, обаче това не е всеки ден, не знам на какво се дължи това. Вчера примерно направо ужасно се чувствах, цял ден адски ме боля главата, сутринта повръщах, после цял ден ми се гадеше, и хем имам чувство за глад, ама абсолютно нищо не ми се яде, само помисля за храна и  Sick, а и бях на работа, направо ужас. Обаче днес много добре се чувствам, само от врем на време ми се гади, ама много леко! За това спокойно, всичко ще е Ок!

# 122
Каси мери ли температурата колко ти е? Разтройство имаш ли? Че в момента върлува един такъв вирус аз преди споменах, че го минахме с мъж ми  Sick
Mince  Hug Ух, тва на работа е много неприятно  Tired
lina_bs Нормално е  Peace

# 123
Ей,много сте активни,но все пак успях да прочета каквото бях пропуснала!Благодаря за гостоприемството!
F.a.t.e Благодаря ти много,дай боже!

edna ot nas Ами какво да разкажа,то няма нищо интересно общо взето.Омъжена съм от почти 10 години в Израел  Sunglasses

# 124
Здравейте и от мен!Въпреки,че още ми се вижда раничко,ме хвана гаденето...Хем ми се яде,хем ми се повръща,ама така ще е,няма начин...Отделно и малчо си иска вниманието,сега е в една толкова сладка възраст,като ми каже"Мамо!" и направо се разтапям...Мъчно ми е,че го отбих преди 10 дни,но се успокоявам сама,че все пак сука 1,5 месеца...Ей такива вълнения ме тресат...Момичета,взеха ли ви вече цитонамазка?На мен доки ми взе и шийката ми се разкървави при прегледа,отделно и тя самата не може да разбере имам ли раничка,нямам ли...При всяка бременност ми казват,че имам и след като родя,не виждат нищо...
Папагалче,Яна,много съжалявам!Аз изгубих момиченцето си в 28 г.с.,но боли еднакво...Кураж,момичета! Hug

# 125
Здравейте, момичета.  Heart Eyes
Аз просто искам да си изкажа трепетите и притесненията си  Rolling Eyes  Embarassed Утре съм на преглед за тонове и умирам от страх, дори от въображение започна да ме боли повече корема от обикновено  Crazy  newsm78 . В момента, в който се сетя за утрешния ден, изтръпвам Simple Smile Сигурно ще си помислите, че се побърквам, но просто имам май повече страхове от необходимото  Blush

# 126
Стасенце не се вкарвай в излишни филми и не се притеснявай излишно. Мисли си само, че всичко ще е ОК.
мама зайка нямам никакви други симптоми. Мерих си кръвното и се оказа, че паднало. Изпих едно кисело мляко направено на айрян със сол и ми просветна.
Mince незнам как бих се справила, ако трябваше да съм на работа днес  ooooh! Най-вероятно нямаше да издържа.
Е приятна вечер момичета! Успех на всички, които са на преглед утре.  fingerscrossed

# 127
  • shumen
Благодаря ви момичета за пожеланията.Ние досега имахме гости и му ударих винце няколко чашки.Дано не съм сгрешила с тях.Иначе и аз бях цял ден като парцал,спеше ми се,гади ши ми се,ама май поотшумя сега.

# 128
Stasenceto1991  Hug Споко! Чакаме новини  Heart Eyes
Каси Супер! Аа и на мен ми помага айрян със сол  bowuu
tolinka  Hug Аз моят юнак го отбих на 10 месеца малко е кофти, но после всичко си идва на мястото.  Peace

danaeka   Wine Glass Наздраве!

# 129

Добро утро! Simple Smile)

# 130
Добро утро и от мен  Hug
Първо ще кажа добре дошли на новите ни бъдещи мамчета  Hug

danaeka мила ... няколко чашки си и малко много за човечето в теб. Ти се опияняваш само от една чаша, представи си то как се чувства след две или три чаши за размерите в които е. Аз ти препоръчвам да ограничиш алкохола поне до една чашка на месец, ако не можеш изобщо да го спреш. Лятото може и по половин чашка биричка например да си пийваш  Heart Eyes Аз лично не искам да пия ... дори на нова година се лигавих с един пръст вино в чашата си и така не го изпих. Особено след третия месец, когато детето започва да се храни от теб - тогава наистина трябва да внимаваме какво ядем и пием.
По въпроса за цитонамазката - аз не мисля да правя точно сега. Ще я направя след раждането, понеже се притеснявам да не стане нещо. Единствено ако се наложи микробиология - да  Peace

Ами ... хубав ден на всички  Hug

# 131
Да се включа и аз с едно малко въпросче, имам пиърсинг на пъпа и сега въпроса ми е кога да сваля обичката, то е ясно че колкото по-рано толкова по-добре, но сваля ли я веднъж повече няма да може да се сложи, а вече едва ли ще се навия да си правя такова нещо, просто ми е останала от студенстките години и ми харесва, но май няма как с коремче и пиърсинг, а и на прегледите сигурно ще пречи. preggo

# 132
Здравейте и от мен момичета  Simple Smile аз сега се върнах от "преглед" Направо съм бясна  #Cussing out още в понеделник се обадих в Св.Анна и си записах час при една док. , която ми я препоръча една приятелка.Отивам днес до там и на рецепцията ми казват "оооо ама тя бременни приема само понеделник и сряда, ама качи се да я питаш дали ще те взема" Отивам до кабинета и тя от вратата "нямам свободни часове, търси си друг, който да ти следи бременността" и айде обратно в къщи. Така приключи моя "преглед" Така се ядосах  #Cussing out Имам док. при който ще ходя на частно, но не мога да си намеря добър АГ при който да ходя по ЗК.
Стискам палчета на другите мами, които са на преглед днес да ни зарадват с хубави новини  Praynig Hug

Моля ви внимавайте с Христова от Окръжна Болница в София. Много съм разочарована от нея...Предната ми бременност, която беше неуспешна мислех да я водя при нея...Когато отидох на преглед в 5-6г.седмица не стига, че на прегледа беше много груба и ме заболя, когато ме преглеждаше с вагиналния ехограф #2gunfire, а ми и отгоре на всичкото и докато видя и тя вече ми го беше пъхнала без да сложи презерватив! Що за хигиена!!! В момента отново съм бременна и се чудя при кой да ходя в Окръжна Болница в София(Св.Анна) Може ли някой да ми препоръча специалист?

# 133
Добро утро и от мен  Hug
Първо ще кажа добре дошли на новите ни бъдещи мамчета  Hug

danaeka мила ... няколко чашки си и малко много за човечето в теб. Ти се опияняваш само от една чаша, представи си то как се чувства след две или три чаши за размерите в които е. Аз ти препоръчвам да ограничиш алкохола поне до една чашка на месец, ако не можеш изобщо да го спреш. Лятото може и по половин чашка биричка например да си пийваш  Heart Eyes Аз лично не искам да пия ... дори на нова година се лигавих с един пръст вино в чашата си и така не го изпих. Особено след третия месец, когато детето започва да се храни от теб - тогава наистина трябва да внимаваме какво ядем и пием.
По въпроса за цитонамазката - аз не мисля да правя точно сега. Ще я направя след раждането, понеже се притеснявам да не стане нещо. Единствено ако се наложи микробиология - да  Peace

Ами ... хубав ден на всички  Hug

Добро утро и от мен!  Party Може ли да ме включиш в списъка?  Embarassed Rolling Eyes На 23 години, от София, първа бременност, последна М на 18 Декември 2011г.   bouquet hug

# 134
Да се включа и аз с едно малко въпросче, имам пиърсинг на пъпа и сега въпроса ми е кога да сваля обичката, то е ясно че колкото по-рано толкова по-добре, но сваля ли я веднъж повече няма да може да се сложи, а вече едва ли ще се навия да си правя такова нещо, просто ми е останала от студенстките години и ми харесва, но май няма как с коремче и пиърсинг, а и на прегледите сигурно ще пречи. preggo

Аз също имам, миличка, но вече я свалих. За всеки случай.  Hug В 6г.с. съм.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт