Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен мили бъдещи мами!Хайде и аз да се включа Simple Smile
Нашето бебче се очаква около 2-3 септември,живот и здраве.Това ми е втора бременност Simple Smile надяваме се този път да е момиченце,защото имаме вече двама юнака!ще следя темата с интерес.

# 106
  • shumen
Момичета почерпете се макар и виртуално.Днес имаме годишнина откакто сме заедно с мъжо.  party023 newsm38

# 107
Е,нека ви е честита годишнината!Какъв по хубав повод от този за празнуване.Нека подобни моменти преобладават по-често в живота на всеки един от нас! Hug

# 108
  • Поморие
Благодаря за хубавите пожелания, мисля че за родителите ми ще е по-трудно, защото ще се притесняват за мен, ходих и на второ мнение и Доплер ми направиха. В понеделник съм в МД - няма да пиша повече такива работи, само ако може някой да ми пише на ЛС какво да си взема за болницата, защото в паниката забравих да питам  Rolling Eyes - само усмивки  хубави работи ви пожелавам и да съм скоро пак при вас  Hug

# 109
Данаека, честита ви годишнина!!!   bouquet Да сте живи и здрави и много да се обичате  Hug
Добре дошли на новите попълнения, вече сериозен отбор ставаме  Laughing
Александра, много ми стана интересно къде живееш, ще трябва да ни разкажеш как е там животът  Heart Eyes

# 110
danaeka   bouquet Честита годишнина! Още 100 такива  Heart Eyes
Ох, нещо не мога да смогна с четенето, всичко правя по диагонал  Crazy

# 111
danaeka, честита годишнина! Пожелавам Ви много щастие, разбиране и любов! И догодина вече да сте трима! Simple Smile   bouquet

# 112
danaeka честита годишнина! Да сте все влюбени и много много щастливи.
Добре дошли и на новите попълнения. Аз сега се опитвам да се преборя с мързела и да започна да чистя  Weary.
Много съжалявам за Папагалче и Яна, но не се отчайвайте момичета - следващия път всичко ще е ок сигурна съм.  Hug

# 113
Добро утро момичета!

Данаека, честита годишнина, желая ви много любов и разбирателство!

Добре дошли на всички нови бъдещи мами!

# 114
Добър ден поспаланки  Mr. Green Hug

Честита годишнина danaeka . Все така заедно и влюбени цял живот  Hug

Добре дошли и на новите бъдещи мамчета и ще стискаме палци за прегледите  Hug

Aleksandra Hadish Ние с теб ще си вървим заедно ... пожелавам ти една сладка девойка  Hug

Хубав и леко снежен ден на всички  Heart Eyes

# 115
Здравейте момичета  Simple Smile

Данаека честита годишнина, пожелавам ви много любов и семейно щастие  1dating

Виждам, че има нови мамчета  Grinning много се радвам, че така бързо се разрастваме  Hug
Лек ден на всички растящи коремчета  preggo

# 116
  • Бургас
Здравейте момичета!Честито на всички празнуващи   bouquet Искам да ви попитам вие през цялото време ли имате симптоми? Защото аз нямам кисилини, почти не ми се гади, само дето много ми се спи и взех да се филмирам дали е нормално?

# 117
 lina_bs, аз нямям почти никакви симптоми, освен това, че ми се спи и леко напрежение в гърдите. Не ми се гади, нямам киселини нито пък увеличен апетит, ям си колкото преди, че даже и по-малко. Надявам се да си продължи така, въпреки, че и за мен е доста странно. Hug

# 118
Здравейте момичета,
Добре дошли на новите мами Hug
danaeka честита годишнина,желая ви много семейно щастие и любов.
yanapm,Папагалче много съжалявам за това през което преминавате Hug Hug Hug
И аз сега започвам яко да се притеснявам за прегледа в сряда,дали ще чуя сърчице,дали всичко ще е наред.Имам си бременни симптоми,гади ми се и повръщам понякога,но все пак много ми е притеснено.

# 119
Здравейте бъдещи мами, аз съм нова във форума, но много ми харесват темите които се обсъждат тук, тъй като са много актуални за бъдещите мами. Аз съм във 7- ма седмица и това ми е първа бременност (термина ми е на 17 септември), много се вълнувам като всички вас. Искам да пожелая  на всички бъдещи мами безпроблемна бременност и много щастливи емоции в очакване на бъдещите членове на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт