Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Папагалче, Яна  Hug много съжалявам за случилото се, вярвам, че следващия път всичко ще е наред до самия край  Heart Eyes
Стефанел аз казах когато се върнах от док. на близките ни, в работата също знаят 2-3 колежки (просто няма как,работя с тях в една стая и прецених,че ще е по-добре да знаят)
Mince страхотни новини,честито сърчице  Heart Eyes Аз направо съм се видяла в приключение с тези док. Щеше ми се да ходя на ЖК близо до нас,иначе трябва всеки път да си взимам почивен ден. Аз ще ходя и на частно и за това вече се замислям дали да не се запиша при кварталната АГ да ме води пък успокоението ще идва от другия док.

Пожелавам на всички един прекрасен ден  Hug

# 91
vanilav, а ти в кой квартал си? И аз искам да намеря, нещо по-близо да работата ми, че иначе трябва цяла София да обиколя.
Ох, и днес отново тичах до ОО  Sick, и главата ме боли, и отгоре на всичко, много ме боли крака, не знам какво съм направила, но болката е ужасна!

# 92
Ставам, отварям очи и какво да прочета .... papagal4e yanapm   Confused много съжалявам момичета, но защо наистина не потърсите второ мнение. Аз също съм чувала за случаи, както е на писала Каси Бъдете силни и ви прегръщам!

На всички останали които сте чули сърчицата ... честито  Hug

Ние за сега сме казали само на родочадието, но след като чухме сърдечна дейност  Heart Eyes

Хубав ден на всички  Hug

# 93
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile Ние трябваше да тръгваме за планина, но се уплашихме от тези ниски температури. Сега се чудим какво да правим, преведохме и пари...Как е при минус 12 градуса примерно?

# 94
 Papagal4e, Yanapm  Hug момичета, потърсете и второ мнение. Аз бях решила, ако не се види сега в 7 г.с да ходя на 3D ехограф. Нямаше да повярвам, докато не ми дойде цикъла сигурно  Confused Оказа се, че наистина съм била с късна овулация и затова не се е видяло.
 Bobeto 22 и аз днес имах подобно изживяване, като станах и посвърших това онова, но сменях от терасата на студено, вътре на топло и усетих рязко завиване на свят, предполагам, че ми е паднало кръвното. Щях да припадна, ако веднага не бях легнала. Явно ще имаме такива проблеми.  Cry Но ще мине рано или късно. Честито на новите попълнения   bouquet

# 95
Papagal4e, Yanapm момичета прегръщам ви силно всички са прави потърсете второ мнение и аз имам една приятелка на която и казваха, че е кухо яйце и имаше час за кюретаж обаче тя отиде при друг лекар и сега кухото яйце е едно бонбонче на 1,3 месеца  Simple Smile стискам ви палци.

Сега и аз се притесних, защото съм болна и не оздравявам а става по зле. В понеделник имам час за сърчице стискайте ми палцчи.

# 96
Папагалче, Яна, много съжалявам, прегръдки и от тук нататък само хубави неща да ви се случват  Praynig

За сега знаят само свекърите и майка ми, на баща ми още не сме казали, че е болен и не искам да го тревожа ако се случи нещо. Две-три много близки мои приятелки също знаят, но те бяха в течение на бебеправенето и ме следяха стриктно  Simple Smile

Хубав и спокоен ден!

# 97
Папагалче, Яна, съжалявам! Знам какво е. Дано следващия път всичко да е наред  Hug

# 98
Папагалче, Яна знам, че думите са излишни в такива ситуации, затова Ви пращам едно голямо гуш  Hug

# 99
  • някъде там
Благодаря ви момичета,много сте мили  bouquet
Според мен няма смисъл да ходя при друг доктор,след като и размерите не са се променили много от предния път.Очаквам да ми дойде тези дни,ако не пак на доктор Sad

Отново ви пожелавам леко бременеене до края preggo и много здрави  newsm30

# 100
Здравейте бъдещи мамчета Simple SmileАз вече сам в 7 г.с-вече минахме първият преглед и за сега всичко е наред,разбира се с изключение на постоянното гадене,повръщане и киселини.Но се надявам по-скоро  да отмине този период.Вече сме споделили хубавата новина с най-близките ни хора и се надявам всичко да бъде наред за в бъдеще.Хубава вечер!

# 101
Папагалче, Яна, съжалявам много и аз - дано бързо пак да сте в редиците на бременните и успешно следващия път - и аз съм минала по този път, но ето че след това се сдобих с прекрасно момченце  Hug
Прегръдки и се похвалете при нас, когато му дойде времето  Heart Eyes
Радвам се за всички с хубави новини от прегледите  Hug

# 102
Mince Доколкото знам записват за ЖК и пускат изследвания около 12 г.с. Така, че не бива да се притесняваш. По принцип както специалистите съветват сама да си направиш определен набор от изследвания още преди да забременееш. Тези, които се правят по време на бременността доколкото знам са, за да следят как реагира тялото ти на промените.
Поне моята докторка каза, че записват на ЖК в 12 г.с., но мен вероятно ще ме запише и по-рано защото съм рискова.

# 103
  • shumen
Папагалче,Яна съжалявам за случилото се.Ние още не сме казали на никой,но мислим да мине първия преглед и тогава.И на мен днеска не ми е ден-цял ден ми се гади,ходя често до ОО да пишкам и всичко ме дразни.

# 104
Здравейте, момичета.
Нека и аз да се запиша, макар да е прекалено рано, в 6 г.с. съм  Simple Smile В понеделник съм за тонове и да се надяваме всичко да е наред. Стискайте ппалци  Wink

Общи условия

Активация на акаунт