Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
mariela_penkova, здрасти! Лека бременност ти желая и само хуабви емоции! Hug По повод кърменето и паралелното бременее бях пуснала запитване в подтемата на Ла Лече Лига. Ако искаш, надникни да видиш какво ми отговориха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636744.0

Също така намерих и тема, специално създадена за майки с породени деца(или такива с по-малка разлика) и там жените споделят от опит, че действително към 4-5 месец от бременността кърмата си намалява естествено, за да може после отново да се измени в коластра. Също така кърмачетата сами се отбивали, защото вкусът на кърмата не им допадал. Явно природата си знае работата и всичко ще е наред.  Wink

Аз за себе си реших да не променям нищо от ежедневието ни - ще продължавам да си нося детенцето на ръце, да си го кърмя и да си действам така, както е било досега. В крайна сметка не сме болни, а бременни.  Peace

# 76
  • shumen
Момичета как сте днес?Аз да Ви кажа съм с киселини,гади ми се,а и крака ме боли.Ама и с това ходене май съм понастинала и тая вечер не мога да се стопля.А и на работа днеска беше голям ужас като за петък.

# 77
Оф и аз бая се настудувах днес, че в офиса беше голям студ днес.
Като се прибрах си натоплих краката с топла вода хапнах и хоп под завивката на топличко Simple Smile

# 78
Здравейте, да се запиша и аз. Казаха, че терминът е 01.09. и дали няма по-скоро да е августовско бебе не знам Simple Smile Вече видях сърчице.

# 79
Здравейте и от мен днес!:)
Първо - Добре дошли на всички нови мами   bouquet
Второ - Честито на всички тупкащи сърчица, надявам се да сте заразни Simple Smile  Grinning
Накрая да ви попитам ... Днес се разхождам по къщата (в момента строим) и както си стоя на едно място и си мисля вече как да изглежда спалнята ми се примрежи, почна да ми става много топло (къщата все още прозорци няма- доста е студено) и почна да ми се повдига. Веднага се наплисках с вода и седнах и брат ми си изкара акъла , казва че цялата съм била станала като платно бяла. Това нормално ли е? На някой случвало ли му се е ? Аз съм в 6г и 5д . Simple Smile
 Благодаря предварително

# 80
mariela_penkova , вече не кърма , но относно вдигането на дребните ...то е неизбежно. Няма как просто. Аз малкия го вдигам минимум по 10-15пъти на ден (а той е 10.500) Не мога да го оставя ей така все пак.. МИсля и аз да не променям нищо , освен ако не се наложи Simple Smile

Зайка и да се бяхме уговорили мила , едва ли щяхме да се "нацелим" така 
Joy Joy Joy

# 81
  • някъде там
Момичета влизам само да ви информирам за прегледа.Оказа се,че няма сърдечна дейност,размерите не отговарят за седмицата в която трябва да съм.Док.ме посъветва да си направя тест отново,не виждам смисъл защо след като няма развитие...Спирам дуфастона и трябвало да ми дойде... Ще видим  newsm78
При нас зачеването става,както се казва и от въздуха,така че като не стана  сега другия път ще се получи Wink

Пожелавам ви леко бременеене до края и никакви проблеми  bouquet

# 82
  • Варна
papagal4e, съжалявам , че така се е получило. Дано следващия път да е успешен   bouquet

# 83
папагалче  Hug

# 84
  • Поморие
Съжелявам момичета, но аз ще ви кажа довиждане, отдавна не съм писала - бях болна две седмици и като оздравях отидох на преглед да чуя сърчицето и .. нямаше, беше празно сакче, така че моето бебе ще го чакам другия път Simple Smile успех на всички чак до края и лека бременност

# 85
Яна, Папагалче съжалявам, че така се е получило. За съжаление и аз съм го изпитвала. Все пак можете да потърсите второ мнение.
На една моя близка приятелка и бяха казали че няма сърдечна дейност  и даже и бяха насрочили час за кюретаж. Тя обаче отиде при друг док, който и каза, че всичко е ОК и сега е в 6тия месец и живот и здраве през април ще си гушкат бебчето.

Аз тази сутрин много рано се събудих (познайте защо естествено за да отида до 00) и не можах да заспя след това.
После като ми стана Sick и хайде пак в 00, но за да плаша тоалетната чиния. Кофти работа. ooooh!

# 86
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро на всички   bouquet
Ние днес сме поканили родителите си на вечеря и смятаме да им съобщим щастливото събитие.Те,милите,сигурно го искат повече и от нас.Обаче,аз още не мога да повярвам,че съм бременна.Докато не видя да ми расте корема не мога да повярвам  Crossing Arms И се чудя дали още да им казваме,защото не съм ходила и на преглед.Вие кога казахте на родителите си и как реагираха?

# 87
Папагалче, Яна, много съжалявам, че това ви се е случило , надявам се съвсем скоро отново да се похвалите с хубави новини Praynig
Стефанел, на майка ми казах веднага след теста, тя знаеше от колко време правим опити и нямах търпение да и кажа. На милото на техните още не сме казали, иска ми се да чуем сърчице и тогава да им кажем  Hug
Каси и аз днес съм от ранобудните, само не ми се гади, но през 10 мин съм в 00.
Хайде стига съм се излежавала, приятен ден на всички   bouquet

# 88
yanapm  Hug

стефанел , аз казах на майка след теста , но на другия ден ходих и на док. Тогава казах на етърва ми. На следващия преглед имаше и пулс и тогава казахме и на родителите на мъжа ми Simple Smile

# 89
Добро утро на всички!
Привет на новите мамчета! Лека и успешна бременност!
Яна и Папагалче, съжалявам, че така стана, ама и аз мисля, че трябва да потърсите второ мнение...Ще стискам палци, всичко да се оправи!  Hug
Бобето22, и на мен когато ми е лошо много пребледнявам и страшно ми се вие свят.
 А сега да се отчета за прегледа ми вчера! При нас всичко е наред, бебчето е добре, имаме вече сърдечна дейност и отговаря на 9 седмици  Grinning . Ама много не съм доволна от лекарката ми. Вчера за да разбера нещо трябваше с клещи да вадя отговори от нея. И още не ми е пуснала нито един анализ, нито ми е претеглила, те уж работят по ЗК, ама си имат и платен пакет...и тя напира да си го взема, а аз в момента нямам такава възможност и на право не знам какво да правя. Ванилав, ще търсим заедно с теб лекар Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт