Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Rossy-pm, аз така образно го написах де, имах впредвид като ги докосвам с гъбата като се къпя и че само тогава ги усещам по-болезнени ... Иначе не съм се хванала да ги мачкоря   Simple Smile

# 166
Добро утрооо Simple Smile) Утре имам час вечерта при доки да се гледаме ...  Party мн ми е притеснено от неизвестното , нали ми е първа бременност и не знам много много как стоят нещата. Стискайте палци момичета и дано вс е наред, че и аз с мойта психика .. само глупусти си мисля  hahaha

# 167
Вече 4 ти ден съм с температура . Явно ме е хванал гадния грип. Постоянно пия парацетамол и витамин ц. Но ту я свалям ту я качват температурата.

Ох миличка ... бягай на лекар, защо чакаш 4 дена. Мъжът ми когато има Т. винаги му давам парацетамол, краката в гореща вода с аспирини, доливам още няколко пъти вода. После вълнени чорапи и в леглото докато не се изпоти. Аз понеже не го пия си правя само кисненето на краката. Дано не е нещо сериозно и пиши като се върнеш Praynig Hug

bobeto22 късмет за утре  Hug

Хубав ден на всички, въпреки минусовите температури  Hug

# 168
Moмичета, на мен ми казаха изрично да не се къпя с гореща вода, дали това не важи и за краката ?  newsm78

# 169
Moмичета, на мен ми казаха изрично да не се къпя с гореща вода, дали това не важи и за краката ?  newsm78

В това време ... аз се къпя с много топла вода  Mr. Green - водата в бойлера свършва за минути, когато аз вляза. Не знам защо са ти го казали и къде е връзката, но на мен не ми пречи. По въпроса с краката няма какво да ти навреди изобщо  Peace

# 170
И лекарката ми го каза и познати. Не знам защо, но и аз обичам с много гореща Simple Smile

# 171
Това за топлата водя мисля, че важи повече за корема. Той трябва да се предпазва от горещо. Дори и ваните мисля, че не са препоръчителни по време на бременност. И аз се къпя с много гореща вода, но доктора ми каза да я избягвам и аз се мъча уж, но не всеки път успявам, защото ми е много студено в тези минусови температури  Crossing Arms  Wink

# 172
За топлата вода е точно за корема, затова не препоръчват и вани, спа процедури с гореща вода и т.н. Peace

# 173
Доктора ми забрани влизането във горещи вани, басейни с минерална вода. Явно е противопоказно.
Иначе и аз се къпя с доста топла вода, просто избягвам да поливам продължително корема, за да не стане някой фал.
До тук съм качила 1 килограм, но много не личи, просто спрях да нося супер тесни панталони, че ми притискат корема. Вие как сте с килограмите? Миналата бременност определено започнах да качвам по-рано, сега повече внимавам какво ям. С яденето съм на две фази - или ми е тежко, или съм гладна, нормално положение няма Simple Smile
 Знаете ли нещо подходящо и безопасно за отпушване за хремав нос? На капките които аз имам пише все, че не се препоръчват за бременни, а тази нощ едва спах.

# 174
миламама няколко страници по назад стана въпрос за какпикте за нос по време на бременност, но не се сещам какви бяха. Иначе аз си знам бабините рецепти и си слагам чисто масло /за ядене/ в ноздрите  Peace Hug
Още нищо не съм качила, освен, че таза ми вече почна да се разтяга  Mr. Green

# 175
Аз напълнях от самото начало като че ли. И най-вече за това се молех да съм бременна, защото иначе щях да се побъркам. Нищо не ям  и яко пълнея.... Половината ми панталони не мога да нося, защото са с ниска талия и ме стягат много в корема и после ме боли.... тежко е направо... Дано не кача много през бременността, че ще стане страшно  Praynig Tired

# 176
Относно топлата вода и аз съм чела, че не трябва, но май не го спазвам много в този студ, голямо удоволствие си е един топъл душ като се прибереш Wink
миламама за носа можеш да опиташ и със солена вода, мисля че и в аптеките продават такива спрейове готови но нищо не ти пречи да си го приготвиш сама, при мен действа добре а аз съм със синузит.
За килограмите аз не мога да кажа колко съм качила, защото не се бях мерила доста отдавна, но сега съм 51 а обикновено се движа между 48-50, но ханша ми определено се е разширил, усещам го по дрехите.
Момичет, вие започнахте ли да се мажете с нещо или е още рано, хайде мамите с повече опит да кажат какво са ползвали и имат ли ефект по скъпите мазила или са излишни пари!

# 177
  bouquetПривет на всички бъдещи септемврийски мами.Да се запиша и аз.Видях,че сте писали за топлата вода.Аз в 6та седмица се изкъпах с по-топла и прокървих същата вечер.На сутринта веднага на док и оттогава съм на утрогестан.Сега вече с по-хладка и не било страшно.Пожелавам на всички леко бременеене и още по-леко раждане.

# 178
Момичет, вие започнахте ли да се мажете с нещо или е още рано, хайде мамите с повече опит да кажат какво са ползвали и имат ли ефект по скъпите мазила или са излишни пари!

С предишната си бременност започнах мазането, когато започна да ми расте корема и да се опъва кожата ... сега мисля пак така да направя. Опъва се повечко когато преям  Blush

# 179
  • където мечтите се сбъдват
Да,това за къпането с гореща вода го знам.Изобщо бъдещите майки трябва да се пазят от прегряване и премръзване.

Общи условия

Активация на акаунт