Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
f.a.t.e. На доктор ходих в четвартак каза ми има бременост на 4 седмици си а аз като смятам излиза друго последния ми цикал  беше на 21 декември далжина та ми е 31 дена newsm78

Ами сметнах и ми излизаш 26.09 , но щом док е казал 29-ти явно с с по-късна ову  Peace

# 196
Aelia, съжалявам за бебето, дано бързо се възстановиш  Hug

За носа, ще пробвам маслото и в аптеката просто ще питам какво става за бременни, надявам се да знаят.
За стриите съм с впечатление, че каквото и да прави човек, най-много зависи от  това дали е предразположен към образуването им и къде. Моят корем се разтегна много при предната бременност, а нямам нито една стрия, гърдите ми пък въпреки че ги мазах се понацепиха.
Все пак , със сигурност е по-добре да се мажем, отколкото да не го правим Simple Smile
Аз съм си взела на Sanosan някакъв крем против стрии - не е лош. Но следващия път може би ще си взема нещо по-течно.

# 197
Момичета ... реших да напрявя албумче за да се гледаме и качваме снимки с коремчетата, а живот и здраве по нататък и с бебчетата Hug Който иска да качва снимки и да гледа да ми пише на ЛС за паролата.

П.П. В албума се влиза от първа страница  Peace

# 198
Аз мисля да комбинирам купен крем + преварен зехтин, пробвала съм преди със зехтин и кожата ми става супер. Проблемът е, че напоследък зехтина ми мирише колкото и да е хубав не ми понася.
Качила съм само 0,5 кг, а кожата вече ме сърби Sad

За Ж.К рзабрах, че не е здължителна държавната, щом ходиш  на частно в-с на избор....

# 199
Качих снимки в албума  Peace

Фейт, прекрасна булка си  Heart Eyes

# 200
Фейт идеята е страхотна  Peace наистина ще е доста интересно да "запечатаме" по този начин как нарастват коремчетата ни и да си ги разглеждаме с умиление  Hug

Момичета, нали ще ми стискате палци утре за прегледа.Най вероятно повечето от вас ще спинкат по това време (7:45 часа). Като се върна ще докладвам, надявам се с хубави новини  Praynig

Навън е някакъв ужас, голям студ. Днес цял ден ми е замръзнала мисълта и какви съм ги вършила на работа не знам  Mr. Green

Добре дошла на Цанка   bouquet леко  preggo

Аз съм качила вече 2-3 кг. не знам как ще съм до септември, сигурно ще се търкалям  Joy

# 201
vanilav, успех утре и стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed Чакаме те с хубави новини  Hug

# 202
Качих снимки в албума  Peace

Фейт, прекрасна булка си  Heart Eyes

Благодаря ти миличка ... а тогава бях още бременна в 5-ти месец ... и винаги като ги гледам ще се сещам за близначките, но ... няма как!  Виждам, че си документирала коремчето  Mr. Green И аз трябва да си направя нова акуална снимка значи  Whistling

Ванилав ... успех на пргледа утре  Praynig Hug

# 203
И аз се записах с една снимчица в ранен стадии  Mr. Green
Фейт наистина си много красива булка, а роклята е УНИКАЛНА  Hug

# 204
И аз да кажа, супер идея за албумчето!!! Simple Smile
vanislav, успех и те чакаме утре с хубави новини! Simple Smile   bouquet

# 205
Ехоооо,добър вечер!Най-после малкото Лъвче заспа и сядам за малко пред компа...Aelia,мила,знам,че каквото и да напиша,няма да намали болката....Съжалявам много,наистина! HugОтносно мазането на корема-3 бременност ми е и да си призная предните 2 пъти хич не съм била стриктна в мазането,но нямам стрии...Всичко май опира до еластичността на кожата,знам ли...В 9 месец кожата е толкова опъната вече,че ако започвате да се мажете,давайте отсега!Иначе доста взе да ми се гади,имам вълчи апетит,направо мога и себе си да изям! Mr. GreenВсе соленичко ми се хапва,тестяно,месце да има...Сега ще разгледам снимките в албума и ще кача и аз да ни видите с малчо!

# 206
Аз пък ще ставам татко. За първи път ми е и много се вълнувам  Simple Smile

# 207
  • shumen
Aelia,съжалявам за бебчо.
Цанка добре дошла, леко  preggo.и на финала едно здраво  ylinfant
Аз утре ще ходя до доки и ще искам вече направление за гинеколог,понеже според нея нали предния път беше рано още.И сега така съм се психясала,че неможе да бъде.
И аз да Ви кажа при мен няма средно положение-или съм много гладна или ми е много тежко.И голям сън ме гони.Тази вечер от 6 до 8 спах и сега цял нощ май ще броя звездите дето вика мъжо.И утре ще съм като зомби.

# 208
gpavlov Добре дошъл! Радвам се, че има и бъдещ татко който е решил да пише тук ! Hug

# 209
Аелиа много съжалявам мила. Каквото и да напишем в такъв момент пак ще ти е тежко. Незнам ... Мисли си, че така е било писано и онзи горе си знае работата. Успех мила! Прегръщам те

Ванилав стискам ти палци за прегледа утре и ще очакваме доклад  Hug

ГПавлов направо не мога да повярвам, че имаме и бъдещ татко в групата. Май ще трябва да внимаваме какви ги пишем Crazy

Аз днес се чувствам добре дори ходих да свърша това онова. Купих си лекарства. Наложи се да ходя до другия край на града, защото на близката ми аптека (при това Марешки) нямаха изобщо Фраксипарин. Реших да отида там, където съм сигурна, че ще намеря защото от там си го взех предния път. Голям лед по тротоарите направо ... ужас ...
Една колежка ми се обади и ме усведоми вече, че всички колеги знаят.  Shocked
Хич не ми се искаше да се разбира толкова рано, но дано да е за добро и всичко да е наред този път.  Praynig
Е това е от мен, днес  Sick сравнително по-малко и съм много доволна от себе си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт