Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Svetlanica, ужасно съжалявам  Confused

# 436
Момичета къде е този албум? Така и не можах да го намеря
Невалиден потребител или парола.

# 437
Svetlanica  Hug Съжалявам  Sad

# 438
И на мен така пише Невалиден потребител или парола Crossing Arms

# 439
Албумчето е на 1-ва страница в първия пост най-долу, също там е и потребителското име, а паролата може да я поискате от Фейт. При мен всичко е точно няма никакви проблеми с влизането! Опитайте отново, може би е имало проблем със сървера!

# 440
Оххх това гадене...мислех че ще започне по късно-към 2ия месец,а то от седмица насам е УЖАС!
И при вас ли почна толкова рано(започна през 5гс сега съм в 6та)?

# 441
mariya2709, моето почна някъде през 6! Дръж се, не си сама!   bouquet

# 442
Здавейте,момичета! Досега не съм  се включвала в отчетни теми,но реших,че ще ми е приятно и интересно да споделям с вас,надявам се по-малко тревоги и повече щастливи мигове Hug
Съжалявам за случилото се с Svetlanica...кураж и сила Hug
За мен това е трета бременност,имам две момиченца на 5г10м и 3г,които са много сладки и смешни,говорейки на бебето през коремчето ми и измисляйки странни имена (все женски Laughing ) В 7г.с. и няколко дни съм,видяхме бебето и сърчицето с вагиналния ехограф,след дни ще пуснем изследвания и доктора ще ми направи картона. Успех на всички и по-малко неприятни усещания Peace

# 443
Здравейте, след тежък ден в преследване а антилопи отивам да чета какви сте ги вършили  Crazy

# 444
  • При моите мъже...
Като разбера че някоя мама е загубила бебето, ми се свива болезнено под лъжичката.
Дано няма повече такива случаи! А на загубилите бебчовците - бързо възстановяване и скоро да се похвалите с хубави вести Hug

Добре дошли на новите мами! Hug

tolinka, от юлките съм и не съм само аз тук от тази групичка;)

# 445
И на мен така пише Невалиден потребител или парола Crossing Arms
Явно проблема е при вас ... пробвайте пак по-късно  Peace
Добре дошла на бингъл браво за куража да имате още едно бебче и този път нека да бъде момченце  Hug

# 446
Момичета, започнахте ли да се мажете с нещо против стрии.Аз още не съм и затова ви питам, дали вече не е време.

# 447
  • Варна
Barbera и аз с първата бременност минах през ада направо. То не беше повръщане не беше чудо. В третия месец бях свалила 7 кг и ме вкараха в болницата. Кошмарно беше. А сега от началото до сега само 2 пъти съм повърнала. Както е тръгнало тази бременност ще е по-лека от първата. Поне се надявам да е така. Прави са хората като казват, че не си прилича бременност с бременност. Надявам се да са прави и за децата - ако едното е буйно другото е кротко  Grinning. Иначе с още един зверо незнам как ще се справям  Rolling Eyes.
О, моята кака е много послушна и кротка, дано и следващото да е такова  Simple Smile

# 448
  • shumen
Момичета и на мен започна още в 6 седмица някъде да ми се гади,но не повръщам,а и киселини ми вървят постоянно и ме изнервят.И аз мисля да поработя докато мога,че съм от скоро там,а и с договор на изпитване 6 месеца и после не се знае дали ще го подновят.Стасенце заради нощните смени не ти дават да работиш.

# 449
  • Stara Zagora, Bulgaria
elena.valev и мен ме вълнува същото, да почваме ли да се мажем от сега, гледах на някои кремчета пише  прилагане от началото на бременността, но знам ли... Четох, че не е хубаво много да се масажира при мазането...Мамите с повече опит помагайте Hug

Общи условия

Активация на акаунт