Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Danaeka , мен гърдите ме болят още преди да ми закъснее, може би в началото като съм забременяла. Но е жестоко, страшно много ме болят. Само сутрин като стана са по-добре и не болят кой знае колко.....

# 571
  • shumen
Стасенце и при мен е така.Сутрин почти не ме болят,а после като се почне болката няма спиране.Дори през ноща много се въртя и не мога да спя и от тях може би,а не само от следобедното спане.

# 572
  • където мечтите се сбъдват
Мен не ме болят гърдите,само се уголемиха и са леко напрегнати.Не ми се и гади.Чудя се дали изобщо съм бременна  Simple Smile

# 573
Мен не ме болят гърдите,само се уголемиха и са леко напрегнати.Не ми се и гади.Чудя се дали изобщо съм бременна  Simple Smile

Joy Joy Joy И аз съм абсолютно по същия начин Simple Smile)) и се вкарвам във филми от време на време  Joy Joy Joy

# 574
Опа!!  Laughing Малко ме няма, че малкия е болен, дига и сваля 40 градуса вече 5 ден...но май май ще се оправим.
Аз имам всички екстри без гаденето  Blush Болки в гърдите, сърцебиене, задъхване, бодежи ниско долу...

# 575
При мен от вчера е зле положението....Започнах и да повръщам...Обонянието ми е като на хрътка и постоянно ми е лошо....  Sad  Не се издържа направо.... От всичко ми се гади и нищо не ми се яде...

# 576
Много сте активни, мацки, само така Simple Smile Докато Ви изчета ....
Plamache_ ,ralitsa1978, belli   , elena.valev , elfy   честито тупкащо сърчице! Усещането е наистина страхотно Simple Smile
Lunichkata, ами ако отидеш на някой частен лекар и обясниш ситуацията, дали няма да можеш да получиш по-компетентен съвет и да си спестиш разкарването до БГ ...?! Rolling Eyes
Zhivi,  добре дошла  Hug . Лека и безпроблемна бременност и на теб!
При мен - нищо ново, всичко е наред и се радвам на петъка  Peace
п.с. Съжалявам ако съм пропуснала някой  Embarassed

# 577
  • Варна
Здравейте, как сте всички? Мен такъв мързел ме е хванал, че даже ме мързи да пиша във форума. Цял ден мисля какво да си сготвя, и ходя до магазина да си купувам някакви странни продукти. А аз не готвя по принцип. Още не съм качила нищо, ама с това ядене и търкаляне няма да закъснея с килограмите. На 16-ти съм на преглед и се моля да ми продължат болничния, защото като се сетя, че трябва да се връщам на работа и ме втриса и изпадам в нервна криза ( работата ми е ужасна)  Mr. Green

# 578
Здравейте момичета, искам да попитам мамите които имат малки деца, как се пазят, моят син е на 2г. и 8 м и постоянно иска да го вдигам, скача по мен като маймунка, просто страшна работа и се претиснявам малко Simple Smile

# 579
Добър ден,

върнах се от преглед, мале умрях от студ, още не мога да се стопля. Дадох кръв за БХС, пуснаха ми микробиология и ще чакам резултати към 24 февруари. Запетайката вече прилича на човече  Laughing, цели 5 см. е, видяхме ръчичките, крачетата, пръсти, всичко. Подскачаше и ни помаха с ръчичка даже, лекарката се опита да види пола но не можа, другия път каза ще го гледаме. Всичко е добре за сега, пу-пу. Изпивам си всички дуфастони и утрогестани и спирам с лекарствата вече.
Записах си и час за ФМ в МЦ " Фемина" при доц. Димитрова на 23.03, моята лекарка ми даде четири възможности и първо там звъннах. Някой ходил ли е при нея, впечатления?

Хубав и усмихнат ден!

# 580
Браво Мартичка, чедесни новини  Hug И аз другата седмица трябва да я свърша тази работа. Иначе на мен доки ми каза Утрогестана до края на 12 г.с. и ФК до 16 г.с  Flutter
П.П. не е ли рано още за пола  Heart Eyes

# 581
Фейт, аз понеделник влизам в 12 г.с., а имам лекарства за още 5-6 дена. Долу горе така излиза, като вляза в 13 и ще свърша с хормоните, иначе фолиевата продължавам да си пия  Peace
За пола - рано е, да. Но другия път като отида (между 5 и 10 март) ми каза, че ще можем да го видим.
Ще чакаме и от теб хубави новини, малко остана  Hug

Май е време да си направя и аз една лентичка вече, малко ме е страх, но... и с нея и без нея каквото е писано ще стане.

# 582
Не е рано за пола. И моя доки ми каза, че на 21-ви като ходя за БХС ще пробваме да видим. Рядко се случвало да се види още от сега, но ако бебока е застанал хубаво имало шанс  Grinning. Иначе за кг и аз не съм качила, но корема ми е доста пораснал още от сега. С миналата бременност започна да ми личи чак към 5 месец а сега още от рано. Явно ще съм бомбеста с тази бременност, но какво да се прави - всичко друго да е ок пък после ще слабеем дружно  Grinning.

# 583
С миналата бременност започна да ми личи чак към 5 месец а сега още от рано. Явно ще съм бомбеста с тази бременност, но какво да се прави - всичко друго да е ок пък после ще слабеем дружно  Grinning.

Чувала съм, че с втората бременност, коремчето на жената расте по-бързо, но в повечето случаи качва по-малко кг.  Mr. Green На мен определено вече взе да ми личи корема, все едно съм в 4-ти месец ... а като се наям  ooooh! отивам направо в 5-ти  Joy Joy Joy

# 584
maggitta и на мен миналият път в каря на 5тия ми пролича , а сега забелязвам ,че имам малко корем (приличащ на корем от хапване Simple Smile ) Но и съм качила 2кг де...Явно този път ще имаме тумбаци по -рано определено!
За пола знам , че най-рано може към 16г.с. МИсля ,че след 14тата се оформяха половите органи , сега ще се поразровя..

така , значи през 11 г.с ЗАПОЧВАТ да се форимират органите и след няколко седмици може да се види полът - http://www.mamaibebe.com/?id=24

Седмица 11 е последната седмица от ембрионалния стадий на бебето. През тази седмица се формират ноктeнцата на бебето. Започва формирането на външните полови органи, което ще завърши след 3 седмици.

Зайка , да се оправя бързо баткото , сигурно е гадния грип  Hug

Общи условия

Активация на акаунт