Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Lunichkatta отиди в спешното няма да те върнат, настоявай за преглед...
Сега вечерта дори да отидеш пак има смисъл...няма да има кой да те прегледа но ще ти направят час за утре  Peace и кажи че имаш силни болки.... дори да нямаш ...излъжи..повярвай ми  Peaceще има ефект! Успех  Hug

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 23:54 от eva_82

# 556
Здравейте бъдещи и настоящи мамчета, днес и аз реших да се запиша за бъдеща мама чакаща бебче през септември(17 ми е термина). Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и много се радвам че ви има. Това ми е първа бременност и много се вълнувам... : ). Следя форума с интерес и да си призная повечето теми за бъдещите мами са ми от голяма помощ.

# 557
Здравей те на всички бъдещи мами. Надявам се при всички бременноста да върви възможно най леко. Аз имам въпрос....Имате ли сърцебиене....при мен се се появява почти всеки ден най често вечер. Усештането е доста неприяттно. Пулса ми стига до 120. Другата седмица съм на доктор и ще го попитам...ако някой има опит в това нека пише. Благодаря предварително.

# 558
Здравейте на всички растящи коремчета Hug Да споделя и аз своята радост,вчера ходих на преглед и си имам бебче с туптящо сърчице dance Оф,такъв товар ми падна,че се бях вкарала в едни филми.............Изчислиха ми термина за 16 вместо за 14 септември,но няма да го променам.Божееееееее толкова съм щастлива.....F.A.T.E. може ли да ми пратиш паролата да кача и аз някоя снимка и да се запозная с вас макар и задочно.....Прекрасен ден ви пожелавам на всички, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover на всички,които са тези дни на прегледи и се притесняват за нещо.И накрая едни прекрасни здрави,дебелички и ревящи  ylinfant Хубав мразовит ден и се пазете......

# 559
Здравейте, бъдещи мамчета  Hug вчера бях на преглед и имаме туптящо ембрионче. Вече съм по-спокойна. Пуснахме изследванията и след месец пак на преглед.
Лек и спокоен ден на всички и само хубави мигове! Hug

Обаче и на мен ми изчислиха термина за 19 вместо 17.09, но така да си остане.

# 560
Здравейте момичета, и аз от време на време усещам разни пристягания и леки болки.Имам чувството, че идват от яйчниците. Ако са по-силни вземам нош-па. Иначе съм решила в понеделник, когато по мои изчисления и по изчисления на гинеколога, който ми потвърди бременността влизам в 10 седмица, да се запиша на женска консултация. Тогава ще видя какви изследвания ще ми назначи и дали извършват биохимичен скрининг и фетална морфология в Търново.

# 561
Добро утро ... или добър ден вече  Hug

tolinka Успех на прегледа мила  Praynig Hug

maggitta Аз пих феро-фолгама с предишната си бременност, но не помня по колко хапчета   Confused сещам се че пих но-шпа 3х1, феро-фолгама и още нещо .. ама , а де  ooooh! Явно си с много нисък хемоглобин за да ти даде такава ударна доза в началото. А ниския хемо не е много хубав. Обади му се все пак и го питай или виж из форума за мами, които са пили такава доза  Hug

Lunichkatta Ева добре те е посъветвала, верно, че е идея ... пробвай, пък да видим  Praynig Hug

ralitsa1978, belli ... ще ви изместя термините, няма никакъв проблем и честито Hug

# 562
Здравей те на всички бъдещи мами. Надявам се при всички бременноста да върви възможно най леко. Аз имам въпрос....Имате ли сърцебиене....при мен се се появява почти всеки ден най често вечер. Усештането е доста неприяттно. Пулса ми стига до 120. Другата седмица съм на доктор и ще го попитам...ако някой има опит в това нека пише. Благодаря предварително.
Аз също мах сърцебиене, което се засилваше вечер. Ходих на кардиолог, който не откри проблем. етих се, че преди време, котато пак ях получила сърцебиене, кардиологът ми каза да проверя щитовидната жлеза. Пуснах си ТСХ, Т3 и Т4 и излезе много завишено ТСХ - 4.4. Доста съм притеснена, тъй като го открих в 8-ма седмица и от тогава съм на еутирокс, но се надявам всичко да се оправи и да няма лоши последствия за бебчето. Препоръчвам ти да си направиш и ти едно изследване на ТСХ. По принцип е възможно да има сърцебиене и от самата бременност, без да има такъв проблем. Дано при теб да е така.

# 563
Здравейте момичета Simple Smile
Да се отчета и аз, днес бях за първи път на преглед при д-р Начев, нали съм и с хашимото, първо ни изплаши, че пия по-малка доза, но после направихме нови изследвания и ни каза, че са много добри и няма за сега да променяме дозата. Praynig
На гинеколог съм чак в края на месеца, а така ми се иска да видим бебока пак, само веднъж сме го виждали до сега. Simple Smile

Хубав и спокоен ден на всички мами. Hug

# 564
Здравейте мамчета, днес бах на преглед, видях пулсацията на бебо, теглиха ме и ме мериха и на 22,02 ще ходя на изследвания за Хив,васерман и др.Изписаха ми Неоринал, защото много често ми се ходи по малка нужда.Каза ми, че е добре да ги пия да не стане цистит.Иначе съм много щастлива и доволна, че всичко е наред.Успех на всички мамчета по време на прегледите, дано на всички да са добри новините за бебоците Grinning

# 565
 Hug Здравейте момичета. Сега цопвам в темата и не мога да наваксам да ви изчета Grinning Много сте активни, радвам Ви се от сърце. Последно писах в предишната тема, я ме помни някой, я не  Mr. Green Вече видях сърчицето на бебонче и ми стана много топличко на душичката като ми каза доктора " А, ето го човекаааа." Това хубавите новини другото е почти 24 часа гадене и  връщане Sick  пия Деган, ама ми се приспива от него и не помага много сега и Емил ми изписаха, ама и той не ми върши работа. Като чета как пиете кафенце... на мен ми се повдига като го подушна, а пиех  от 3 до 6 на ден преди.
Леко да изкараме всички тези пълни с очакване дни и да гушкаме бебоците накрая!

# 566
Hrisik - както писах по-горе аз съм по 100 мг дневно и в началото на бременността имах страхотно сърцебиене и се оказа че ТСХ ми е 8. Това е мн високо и много се притесних, не много ... аз просто не мога да обесня колко мноооогооо се притесних, и честно казано още се притеснявам. Ендокриноложката ми каза че не било опасно за бебето, но аз не съм от тези дето много вярват на лекари. Утре ще ходя да си пусна отново изследвания и ще видим дали е спаднало. Но знам че при смяна на дозата отражение ще има след поне месец.

Evvaa - каква информация имаш относно завишения ТСХ - дали това влияе на правилното развитие на бебето?

# 567
Ох това сърцебиене аз го получих на 5-я ден от зачеването. И с предишната бременност симптомите ми започнаха на 5-я ден от зачеването, но тогава беше гадене. Дали отшумява това сърцебиене, че гаденето навремето си го носих до раждането. Личната ми пусна някакъв хормон на щитовидната железа, но незнам кой. Каза, че не е завишен. Като чета симптомите е точно ТСХ, но ще звъна утре да питам. За сега хомеопатът ми го поувладя сякаш това сърцебиене. Но имам леко зацапване. Лежа си, а утре ще се опитам да се вредя при гинеколога. И 37,2 С температура поддържам от 2 дни.
Гадене нямам, но пък ме напада внезапния глад. Гледам все да ръфна нещо. В резултат съм отслабнала за 1седм 1 кг.
Билки пия липа и шипка, други-не. Е преди да разбера наливах и маточина - предполагам не е нещо фатално по един чай вечер.

# 568
  • shumen
Момичета и при мен го има сърцебиенето,но и много бързо се изморявам.Направо тези дни като се върна към 15 часа от работа и лягам и спя по 1-2 часа и вечер не ми се спи и мъжо нервничи.Аз да Ви кажа също ям по начесто,но по малко,че иначе ми става много зле.А някоя от Вас болят ли е гърдите?На мен в последно време много ме болят.

# 569
Здравейте момичета!
Не съм писала, защото просто няма нищо ново под слънцето както се казва. Чувствам се добре,  Sick се появява по-рядко. Дано да отшуми вече ooooh!
Радвам се на добрите нови, които ни носите  Hug
Успех на всички, който са на преглед утре!

Общи условия

Активация на акаунт