Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
F.a.t.e. благодаря, аз си мислех за олиото сега докато е студено, но май ще го пропусна, ще си взема само крема Simple Smile ти от аптека ли го купуваш?
Уж казват, че с олиото кожата стои по-мазна, но аз точно това мазното не мога да го търпя ... и при най-малко потене избива по дрехите  Tired А с кремчето пак си стои еластична - но всичко е въпрос на личен избор  Peace Иначе ... Да ... от аптеката - има го в почти всички   Hug

# 496
Добро утро, момичета!!! Как сте днес? Аз само преди малко станах, добре, че днес съм в къщи, утре съм на работа и не ми се мисли как ще ставам! Тези дни направо съм като папцал, по цял ден лежа, стана хапна и пак си легна. Наистина това  със сухварите на нощното шкафче помага, поне не повръщам всяка сутрин, ама сега почна да ми се гади и през нощта, и като се събудя и съм като някой хамстер си гриза сухарите.

# 497
Мами,качихте ли някое килце?Аз не мога да разбера дали,защото преди това не се бях теглила,но откакто разбрах,че съм бременна не съм наддала.

# 498
Аз също не съм качила нищо, даже ми е отслабен апетита и съм свалила 2 кила, макар че не повръщам, но лекарката каза, да не се притеснявам...Важното е, че Бебо си расте нормално  Peace

# 499
  • Варна
Аз започнах да качвам килограми от сега. Не съм дебела по принцип  Wink
За олиото- и на мен не ми е приятно да ми е мазно. Ще потърся някакъв лек крем.

# 500
Ами не знам дали от бременноста или от факта, че веднага спрях цигарите и започнах да си похапвам разни работи, дали от коледните трапези, но съм качила две кила. Бях 48, вчера се изтеглих 50. Но кг. изобщо не ме притесняват ... имайте на впредвид, че повече от половината ще ги свалите със самото раждане  Peace Когато мин. година влезнах в болницата бях 58 / качила общо10 кг./ а при излизането станах 52 и до два месеца си върнах старите кг 48  Peace

# 501
Здравейте и от мен Simple Smile Най-после малко отпуск до края на седмицата, ще се отдам на мързелуване Simple Smile
Относно мазането аз започнах вече, редувам Мустела с масажно олио на Hipp, кожата леко ме сърби и се надявзм тези мерки да имат ефект срещу появата на стрии.
На мен ми става лошо предимно вечер и почти не вечерям  Sick Качила съм полвин кг от началото. Вече имам малко коремче, което е видимо само за мен Simple Smile но някой от панталоните ми не могат да се закопчаят вече и започнах да ги прибирам като неизползваеми. Аз съм на преглед другата седмица и нямам търпение, знаете как се чуствам. Тези прегледи, които са през месец са ужасно нещо особено докато порастнат коремчетата и започнем да усещаме бебчетата.  Хубав ден от мен и който може да си стои вкъщи   bouquet

# 502
F.a.t.e. благодаря, аз си мислех за олиото сега докато е студено, но май ще го пропусна, ще си взема само крема Simple Smile ти от аптека ли го купуваш?
Не всички олиа се много мазни. Може да пробваш на Бюбхен, аз бях доволна. Много бързо попива и не остава мазно , макар че аз с него се мажеш вечер всъщност и не съм на 100%сигурна. Но е хубаво Simple Smile
http://apteka.framar.bg/30006200/%D0%B1%D1%8E%D0%B1%D1%85%D0%B5% … %B8#axzz1lmagG7kJ

http://apteka.framar.bg/30006201/%D0%B1%D1%8E%D0%B1%D1%85%D0%B5% … %B8#axzz1lmagG7kJ

За кг- аз съм качила билзо 2 кг  Blush

# 503
И аз нищо не съм качила, дори около 2 кг загубих, ама се надявам като мине гаденето бързо да си ги върна, иначе нито един панталон вече не ми се закопчава!

# 504
Здравейте момичета,
Записах се и аз при вас с термин 10 септември 2012 г. На 32 г. съм от София и това ми е първа и много желана бременност.
Самоназначих си изследване на ТСХ, поради сърцебиене и за мой ужас в 8-ма т.с. излезе доста завишено - 4.4. Сега съм на еутирокс 50 и се надявам да не съм закъсняла твърде много с лечението. Искам да питам момичетата, които са на такава терапия дали компенсирането на хормона започва веднага след приемане на еутирокса или чак след 40 дни, когато доктора ми каза да направя изследване?
Лека и безпроблемна бременност пожелавам на всички и през септември да гушкаме здрави и сладки бебчета!

# 505
hrisik,не се тревожи.Щом си направила консултация с ендокринолог няма страшно.Хубаво е редовно да си го следиш.С Хашимото ли си?При мен след около 20-30 дни се повлия от хапчетата,но пък по-рано не съм го изследвала.Успех!

# 506
Привет отново от мен,благодаря за посрещането Hug

Исках да ви питам (извинявам се ако сте коментирали вече,не съм прочела всичко назад) - къде мислите да правите ФМ или къде сте си правили с предишни бременности,при кой доктор? За София става въпрос. С първата бременност си правих БХС в Майчин дом,но пропуснах ФМ,миналата бременност ходих на ФМ при Марков,не е като да не съм доволна,но реших да сондирам мнения,може доста неща да са се променили за 3-4години,а като знам колко отрано трябва да си запишем час Crazy

О,забравих да дам подробности за първа страничка пак -на 31години съм,от Дупница,трета бременност,с две дъщери на 5г10м и 3г. Посещавам гинеколога си в София,предишните две раждания (непланирани секцио)-в "Св.София",сега д-ра ми се премести и аз с него Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:26 от бингъл

# 507
  • Варна
Здравейте и от мен!  Grinning
Вчера, в най-буреносната буря и най-ветровитата вихрушка, бях на преглед. Исках да ме прегледат с вагинален ехограф, ама не можело, понеже било много студено(Ъ?!). Затова нищо не се видя, освен едно размазано петно, но всичко било наред - имали сме си, цитирам, едно симпатично ембрионче. Simple Smile Определихме термин 22 септември, което дава тъъъъничка надежда за везни, а не дева. И снимка не получих, тя също не ми се полагала - докторката ми каза, че мога да си щракна петънцето с камерата на телефона, ако имам такава(отново Ъ?!). От нас - толкова. Simple Smile На преглед съм чак след един месец, когато ще направя и БХС. От днес влизам в трети месец. Юхууу...

За феталната морфология - в момента живея във Варна, но с първата бременност направих този преглед в МЦ Фемина(София). Прегледите бяха мнооого обстойни, с продължителност от близо час, и за мен бяха изключително емоционални - запознах се с детенцето си толкова отблизо още в 19г.с. Беше истинско чудо!  Gift

# 508
  • където мечтите се сбъдват
Тинтири_минтири,много странна докторка имаш.Аз вчера също бях на преглед и си ме видяха с вагинален ехограф,защото на коремния нищо не се виждаше.В кабинета си беше топло.Даде ми и снимка.Това ми е първата снимка на бебчо  Heart Eyes
Относно колограмите-аз съм качила 200 гр.Малко се притеснявам от това качване на килограми.Аз да ви кажа тъкмо щях да отслабвам след празниците и хоп бременна  Simple Smile

# 509
Бингълче ... няма да е лошо да ми дадеш дата на термина  Mr. Green

Тинтири_минтири от де тоз доктор  Shocked и как така не ти се полагал снимка  ooooh!
 да те записвам ли  Hug

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 12:49 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт