Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
Каси и аз съм така.По всяко време ми става лошо.О,да мъжо спи много леко.Само да мръдна и той се събужда.Ама тая вечер май ако мрънка ще го изритам в другата стая.

# 481
Каси, видяха се, доктора ми ги показа. А пък на едната снимка от ехографа сякаш ми маха хаахаха  Laughing

# 482
  • При моите мъже...
Stasenceto1991, и аз имах такова зацапване, но след секс. Понеже продължи няколко дена ходих на преглед, след което се включих в групата на ползващите утрогестан...
Ако не мине до утре звънкай на доки Hug

# 483
Miii , Мисля, че мина, точно след лекаря беше миничко. Предполагам, че се появи, защото ме гледа на магарето с това разтягащото, винаги му забравям името, и с него винаги ме боли, дори и като не бях бременна. Но течението беше много бледо розово, а аз имам много силно течение в момента та може и от това да е, не знам. Ако го има утре, ще звънна на доктора. Той уж каза, че няма никакво кървене на вагиналния като ме гледа, но знам ли... А иначе секса ми е забранен категорично  Laughing Приятеля ми ще умре вече.... 2ри месец хааххаах  Joy

# 484
Каси , нормално е да се получат синини от фраксипаринът. Оцелила си някой кръвоносен съд. За корема- и аз май имам. Изглеждам така, както миналият път в 4ти месец. ооох чувствам се дебелинка... ooooh!

# 485
Светланица, и тук да кажа колко съжалявам, мъчно ми става, като знам колко самотна болка е това, само който е минал през това те разбира напълно, иначе и от най-близките си хора не можеш в този момент като че ли да получиш подкрепа, някак неразбрана оставаш, а те иначе с най-добри намерения. Кураж на всички, минаващи през това, дано да ви е последната болка!  Hug

Добре дошли на всички нови и честито на виделите сърчица!  Heart Eyes
Аз отново сомнамбулствам нещо, защото всяка вечер заспивам в 20.30 с детето, не мога да не заспя и това е и като ми се натрупат няколко дена и ставам по нощите да се чудя какво да правя, че малко ми се и гади даже сега...

За стриите, какъв опит да споделя - мазах се от самото начало с Мустела, в 8 месец някъде изчезна от аптеките и трябваше да я сменя и до края се мазах с олиото на Икаров - нямам нито една, но е факт, че дори не ме сърбеше кожата, което е истинско чудо в напреднала бременност, обикновено всички са все едно имат въшки по корема  Joy Така че и аз май съм на мнение, че си е най-вече до ген. Сега още не съм започнала, но определено не смятам да двам по 40лв за Мустела този път - онзи ден като видях цената в аптеката и  Shocked Икаров също не е опция този път, защото е супер мазно, а ни чака лятна бременност, зимата ставаше, сега съм в чудене и аз чакам някой да ми препоръча марка  Hug

# 486
Добро утро момичета  Hug

Първо да кажа на Светланица, че много съжалявам, минала съм по този път и това, което разбрах е, че който каквото да ти говори болката ще си я изживееш, ще мине с времето, но ще остане като един тъжен спомен. Ако искаш да поговориш с някой съм насреща  Hug

Виждам, че ма много нови момичета, добре дошли  Hug

А на тези, които са видели сърчица, ръчички и крачета честитооооо много се радвам  Hug  bouquet

Каси и аз вече два пъти си правя синки с фраксипарина. Някой кръвоновен съд е засегнат, не е чак толкова страшно. Ти го биеш сутрин ли? На теб втвърдил ли ти се е корема където го биеш, на мен са започнали да ми стават бучици, май трябва да разширя обхвата на биене.

Успешен ден момичета  Peace

# 487
Хайде добро утро на всички  Hug

Голям сняг, голямо нещо ... и няма спиране  Tired Уж днес има някакви надежди, но ще видим!
Честито на мамите видели сърчица  Hug

edna ot nas Мамма Донна  Peace предия път го ползвах ... верно до края на седми месец, но бях много доволна! цената е около 20 лв.
Вчера и аз щях за малко да  Sick ... но уститках и не дадох фронта  Mr. Green
Хайде хубав, лек, мек и снежен ден  Hug

# 488
Добро утро!И аз си слагам фраксипарин 0,3 сутрин.Започна да ме боли мястото около пъпчето.За сега нямам синки.
Да ви питам нещо.Позволявате ли си да пиете кафенце сутрин?Според моя док няма проблем,но да питам и вас.

# 489
Добро утро!И аз си слагам фраксипарин 0,3 сутрин.Започна да ме боли мястото около пъпчето.За сега нямам синки.
Да ви питам нещо.Позволявате ли си да пиете кафенце сутрин?Според моя док няма проблем,но да питам и вас.

Наистина няма проблем по едно коафенце на ден - по слабичко де ... но аз от както отказах цигарите вече не пия и кафе - просто не ми се пие ... правя си мляко с нес кафе сутрин  Heart Eyes

# 490
Аз не пия кафенце, но пия сутрин черен чай с мляко, който пак си съдържа кофеин. Не мога да се откажа аз от редовната си закуска-черен чай с мляко и сухари, ммм Simple Smile ... Лекарката ми каза, че няма проблеми по чашка сутрин, така че и с кафето не би трябвало да има проблем  Peace

# 491
И аз съм се спряла на Мамма Донна, обаче нещо в не можах да го открия, вие от къде го купувате, в двете аптеки до нас нямаше. (за София) Освен това в интернет видях, че има крем има и олио,  F.a.t.e. ти кое си ползвала?

# 492
И аз съм се спряла на Мамма Донна, обаче нещо в не можах да го открия, вие от къде го купувате, в двете аптеки до нас нямаше. (за София) Освен това в интернет видях, че има крем има и олио,  F.a.t.e. ти кое си ползвала?
Ползвах крема, защо лятото с това олио щеше стане мазало ... хем се потиш, хем мазно по дрехите  ooooh! А кремчето го мазах сутрин и вечер и си попиваше много добре. Най-важното е, че се разнася много леко. Преди него реших да си взема на Дева 5 лв - уж по-евтино. Определено не ми хареса - толкова трудно се разнасяше и трябваше да натискам, а на всичкото отгоре и се опъпчих от него  Crossing Arms
След раждането пак си взех на Мамма Донна, но за след раждане - за стягане на кожата на корема .. ами и той ми хареса много ... почти го прибрах, влязох си в старите панталони, но ето че пак ще трябва да го разтягам  Hug

# 493
  • където мечтите се сбъдват
Не,не пия-спрях кафето щом разбрах,че съм бременна.Но,аз съм любител на силното късо еспресо и затова предпочитам да не рискувам.Няма да ми избяга кафето.Какво са 9 месеца на фона на целия живот?

# 494
F.a.t.e. благодаря, аз си мислех за олиото сега докато е студено, но май ще го пропусна, ще си взема само крема Simple Smile ти от аптека ли го купуваш?

Общи условия

Активация на акаунт