Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, извинете за нахлуването, но не се сдържах  Blush

Аз съм от миналогодишните септемврийки. Без да искам отворих вашата тема и ме обля вълна от спомени и си казах - ще драсна няколко реда.

То нямам какво толкова да пиша. Просто искам да ви пожелая леки и безпроблемни бременности, гарнирани с леко раждане, бързо възстановяване и здрав, ревящ и пухкав краен резултат  Hug

Очакват ви прекрасни моменти, наслаждавайте им се максимално  Hug

# 466
Момичета, извинете за нахлуването, но не се сдържах  Blush

Как така нахлуване ... радвам се, че има такива мами които да ни дават кураж  Hug пожелавам на всяка една от нас в темичката след няколко месеца да имаме същия подпис  Praynig Hug

# 467
Здравейте, нека и аз изкажа моите съболезнования на мамите, които изгубиха бебчовците си, пожелавам ви скоро да се похвалите с нови!
Искам да попитам дали има някоя като мен на Л-Тироксин. Аз сега съм на 100 мг дневно, защото хормонът ми беше завишен. Ходих при ендокриноложката ми и тя ми каза че се повишава от самата бременност.

# 468
Здравейте мамчета! Върнах се преди малрко от преглед и реших да драсна няколко реда. При нас с бебо всичко е наред. Има си сърчице, което тупти неуморимо.
F.a.t.e. моля те и мен да включиш на първа страница - 28 години, гр. София, първа бременност, термин 07.09.2012 г. Благодаря предварително!

# 469
 Благодаря ти F.а.t.е.  sun На 28 години съм,от Самоков и ми е първа бременност,термин 22 септември.Много целувки на всички Kissing Heart

# 470
  • където мечтите се сбъдват
И аз бях на преглед днес.Отчетоха ми бременност-5 седмица и 6 ден,но ми казха,че е още рано да ме регистрират.Сигурно ще стане на следващия преглед-края на февруари.Иначе термина ми е 25-30 септември,така че оставам в тази темичка.

# 471
Олеле хора не спира да вали и като гледам новините и направо се плаша. При нас е обявено бедствено положение в Хасковска област. Тази зима ни съсипа направо. До утре ако вали така незнам дали ще можем да се изкопаем от вкъщи изобщо. Как е при вас?

# 472
mariela_penkova ,и аз съм Л-тироксин.Моята схема е следната.Един ден взимам 50 мг ,на следващия 25 мг.Преди 2 седмици си изследвах ТСХ и беше 1,23 ,също и ФТ4.Малко бяха завишени стойностите на ФТ$,но всички е нормално за бременност.Ендокриноложката каза,че всеки месец ще правим ТСХ и ФТ4 и ще следим,защото било много важно.Ако стойностите се променят ще променим и дозата.
В нета четах ,че ТСХ при бремонност трябва да е около едно и нещо.
Успех!

# 473
Svetlanica,мила,толкова съжалявам!Наистина няма думи,които сега могат да те утешат....Само времето лекува,въпреки че при мен и то не ми помага особено и все още не съм се съвзела напълно от загубата...Не се отчайвай,говори за болката си,не се затваряй в себе си,а се опитвай да споделяш с приятелки,близки...Понякога съдбата е твърде жестока към нас...Продължавай да пишеш тук,а аз съм сигурна,че много скоро ще се усмихнеш отново! Hug

# 474
Svetlanica миличка съжалявам, че така се е получило. Пожелавам ти възможно най-бързо да се възстановиш. Praynig
Аз иначе също съм обградена от болни от всички страни на работа и реших да си взема отпуска от края на тази седмица и цялата следваща седмица. Поне докато вляза в 11 седмица, че да  са се изградили органите на бебо. А и да седя на топло през очакващите се продължаващи студове. Иначе не се наложи да казвам на работа. Дадоха ми отпуската сравнително без проблем.

# 475
ХеЙЙй, преди малко се прибрах , бях на преглед. Всичко казаха,че е наред ,но продължавам с лечението (за зацапване - Дуфастон). Думите на лекаря бяха "Живо и здраво е, не се притеснявайте, но си продължавай с хапчетата". Аз толко се зарадвах,че направо забравих да задавам въпроси. На 15.02. пак съм на лекар, надявам се тогава емоциите в мен да не надделяват, а да се държа малко по-адекватно и да разпитам повечко ... Simple Smile Хахах, ужас. И така мили бъдещи мами, протече моят преглед   bouquet Прегръщам Ви силно.Радвам се,че има с кой да споделя радости , мъки и терзания. Благодаря, че Ви има!!  Hug

# 476
Здравейте!
Доста сте изписали от неделя насам.
Добре  дошли на новите попълнения!
Светланица много съжалявам за преживяното, знам че думите са излишни.  Hug
Бобето радвам се, че всичко е ОК Hug
Аз от вчера съм на работа. Едвам сварвам сутрин, не ми се става. Въпреки това ставам два часа и половина преди работа, за да си пия и поставя утрогестана и да си бия инжекцията фраксипарин. В понеделник как си бих фраксито незнам, но вечерта като се прибрах установих, че на корема си имам много наситено лилаво петно с големината на монет от 1 лв. Освен това цял ден  ми беше студено на краката и вечерта ме свиха яйчниците. Пих 1 но-шпа като се прибрах и още 1 в 24ч и нещата се оправиха. Днес беше по-добре, не ми е и  Sick цял ден, но пък имаше ядове на работа  Sad
Изобщо край няма.
Между другото явно почвам съвсем да се сдухвам, защото сега като нямам зацапвания, не ми се  Sick непрекъснато някак ми е странно и започвам да се вкарвам във филми. Мисля си дали всичко е наред Crazy  hahaha Луда работа
Аз започвам да забелязвам, че в долната част на коремчето имам подуване или така си въобразявам Heart Eyes Незнам, но факт е, че вече не ми стават панталоните, а вчера скъсах копчето на единствените, които не ми стягат много.  Flutter При вас как е?

Малко дългичко стана, но съжалявам трябваше да си споделя терзанията и нали знам, че вие сте насреща и ще ме разберете Hug

# 477
Здравейте   bouquet
Връщам се преди 1 час от лекар и си чух сърчицето на бебчо, страхотно е  Party Доктора каза, че всичко е добре, развива се добре. Дори и ръчички и крачета видях, просто чертички  Simple Smile 8ма г.с. съм. Но най-вероятно имам гъбички  Sad Но сега нищо няма да правим, поне до 12 г.с. ще съм си с тях  Confused Стори ми се, че малко розово течение имах след прегледа, което ме притесни. При вас момичета случвало ли се е???

# 478
  • shumen
Честито на всички чули сърчица.Аз да Ви кажа момичета днеска цял ден ми нямаше нищо,а сега като се почна едно гадене и повръщане,едни киселини думи нямам.Мъжо тамън мрънка,че май нямал да може да спи от мене тази нощ пак.И при нас има сняг и е голям студ.

# 479
Стасенце честито сърчице! Hug Сериозно ли се видяха зачатъците на ръце и крака?!? БРАВО Hug Много се радвам нямам търпение и аз тогава да ги видя в понеделник.
Данаека това за сутрешното прилошаване и аз не го вярвам на мен ми става лошо по всяко време на денонощието. Той пък твоя мъж много леко спи. Моя е като пън като заспи веднъж и с прахосмукачката до ухото му да чистя хич няма да се събуди. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт