Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 631
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Избрах си. http://www.weloveguys.net/2011/04/dna-135-ryan-wright.html
С най-малко косми е май.  Wink

# 106
  • София
Калинчита, да се оправя малката, тоя гаден вирус тръшнал почти всичко  Confused.

Така, темата е пре доволно задоволена за петък  Embarassed, Аз ще Ви изоставям, че направо спя пред клавиатурата. Хайде лека от мен и умната  Hug

REAL_WOMAN, момъка е одобрен  Wink

# 107
а аз тоя над твоя с шапката заплюх си го  Mr. Green

# 108
Лека , Фури ! smile3524
Сладки сънища ( може и розови ) ! Two Hearts

# 109
Лека, Фуриии, днес беше безкрайно щедра Hug

# 110
  • София
Кво направихте, бе девойките! Shocked Shocked Shocked Къв е тоя мъжопад дет е настанал в петък вечер  #Crazy newsm78

Хепи, снимката от Пловдив е повече от прекрасна!  Hug Радвам се да те видя  newsm51
Пепино, върна ли се, а?...Щото ако не беше, аз щех като бате ти Арни да дода и да ти кажа - I`ll be back! И ша видиш ти  smile3534 smile3534 newsm51

# 111
Моргаланке, я казвай де скиториш ти newsm78

При некой принц ли беше или маникюра на детето красеше?

# 112
Моргииии !  Обичам те !  love001  love001  love001

# 113
  • София
 Joy Joy Joy Joy Както кзаваше Пипи: Ако ти кажа, че заспах пред ТВ-то на Комиците, ша ми повярваш ли?  Wink newsm78
Ама тези дни нали като невидела сняг - като излеза с куче и се забрявам да се прибера и май май настинах...И сега нещо сънливо ми върви и смотано...Ще цуцна нещо....ама не алкохолно и да взема да се гмурна в креватче....А и с тея мъжоря тук...направо се размечтах...и да хода да сънувам  newsm53 newsm53 newsm53 неприлични сънища  smile3521

И за ви обичам  newsm51 newsm51 newsm51

# 114
Да не остана и аз по назад Embarassed

Моргиииииии и аз те обичааааааммммммм txtloves txtloves  Kissing Heart

# 115
Морги , Фури беше много щедра , има за всички , избирай смело ! Grinning

# 116
  • София
 newsm51 newsm51 newsm51 Колко сме либовни сички...ама така трябва! И така е хубаво и уютно Hug Hug Hug

Та викам, че ша хода да пийвам нещо...Ето на всички една идиотия и какво ще направи кака....може би....след малко....хлъц   Joy Joy Joy

# 117
Айде от мен да мине, отсърдих ви се вече   Whistling Laughing Joy
Фури, мерси много за момъка, ама аз нещо сбъркана ли съм, що ли, онези момченца много хилави беее. Аз харесвам мъже като този, само не държа да е толкова мускулест. От онези с теракотите получавам комплекси  Mr. Green
Айде лека и от мен  newsm51 Hug

# 118
Морги , отивай да довършваш и да постигаш душевен Мир ! Joy Joy Joy

Болничките дечица да спинкат спокойно , да няма температури и да оздравяват бързо ! Hug Hug Hug

Лека и от мен , мацки ! smile3524

# 119
  • София
Мацки, да ви казвам, че ви обичам- вие си знаете...
Затова кака отива да спи и мечтае малко за този.....а може и  този...а защо не и малко свръхестествено с тоз младеж

Лека и мека на всички!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт