Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 634
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Дорде не съм ви изпуснала...

Лека на всички Hug Heart Eyes  bouquet

# 121
Добро утро  bouquet
Да Ви се похваля - не съм си лягала и работих цяла нощ. Удари ме музата и втори етап е почти готов. Като се има предвид как запънах още в началото, вече съм добре Whistling А етапите са пет, като втория изисква самостоятелно мислене, а третия - презентацията - самостоятелно мислене, техника и креативност. Ех, започвам да съм доволна от себе си, най - после. Laughing Още мога да творя.
 Mr. Green Още мога да пия кафе и да работя цяла нощ, обзета от вдъхновение Laughing
Желая ви ползотворен и релаксиращ ден. newsm47

# 122
Благодаря, Дани, и да почиваш след пак след дългата нощ  Wink

Много любов тук, много нещо.... Аз ууууубичам само един, пера му пелените, да не пускам снимки, че ще се влюбите  Heart Eyes Кърдокос, висок, засмян  newsm03

# 123
  • виртуално
Добро утро,
ето кафето

и аз съм малко сърдита, цял следобяд вчера се чудих живи ли сте, а после съм изпусвала купона  Crossing Arms
днес ще сме в къщи, учене ни чака
все си мислех, че за този живот вече съм се изучила, ама този пети клас нещо ме изненада неприятно...

# 124
добро утро

Аз пак съм на работа  Cry
Браво Дани  smile3501 Навремето, като студентка и аз така правех. Първо спях до обед, после се мотах, телевизия, кафета с приятели.... следобедна дрямка, мързел с някоя книга, и като стане 21 си правех една огромна доза кафе и сядах да уча. През нощта бях най-ползотворна. Тишина, спокойствие, няма кой да ме разсейва, учех до сутринта.

# 125
Добро утро!!

Хепи и Пепи са се завърнали Heart Eyes

Снощи е било страхотия от към мъже....... smile3534

БНД взима моя цар, аз се изтрелвам на фризъор, после ще поуча, че една магистратура записах по никое време, а довечера Thinking

# 126
Добро утро! Как сте момичета Simple Smile

# 127
Добро утро на всички Heart Eyes Hug

Макова закуската е изключително примамна, устата ми със слюнка се напълни Mr. Green
Как така и днес работиш ooooh!

Аз навремето да си призная не учех Blush Особено последните години само по няколко часа преди изпита. Но аз вече си бях научила всичко в гимназията, защото продължих със същата специалност. Е да не си помислите, че съм била голяма отличничка, за мен и тройката си беше оценка Crazy Пък и не се свенях да си преписвам, когато някой предмет ми беше скучен и не вдявах нищо Blush

Брили, та ние с Хепи ръка за ръка вървим. И аз искам да ида да се острижа, ама у наше село няма такива екстри, трябва до града да се влача Crossing Arms

# 128
Мъже, мъже за снощи и то само на снимка
Да знаете колко домакинска работа имам и как я недолюбвам, но
Много е студено и сняг

# 129
Аз работя винаги и в събота до 13  newsm11
Така съм набрала в момента, че ми иде да си подам молбата за напускане чак. Писна ми да съм бяла и добра, пи-сна-ми !!!! Ей сега шефа ми се развика, за нещо, което той ми възложи да свърша, обаче не го е доогледал от всички страни, откри си един пропуск и ми се развика, чак взе да псува ( не мен ), защо съм го била направила. Е, аз как трябва да гадая, какво ще е пропуснал, за да не свърша работата.

# 130
 ООО Пепина тъкмо мернах в фейса един от my friends, e качил снимка-конкурираща снощните, ама не мога да ти е метна на лични, тц не става Sad няма такава опция

# 131
ООО Пепина тъкмо мернах в фейса един от my friends, e качил снимка-конкурираща снощните, ама не мога да ти е метна на лични, тц не става Sad няма такава опция

Е, метни я тука де, да облажим и ние окото  Mr. Green

# 132
Брили, ами дай се фейса де, на лични, ако искаш Peace

Макче,  Hug Аз имах един такъв шеф, но само за 6 месеца. Аз бях нова и не си позволяваше да ме псува, но едната колежка, която беше по-мълчалива, мила и тиха, нея си я псуваше директно  и то пред всички. Тя все ходеше в тоалетната и плачеше. Правеше я на две стотинки! Тоя шеф крещеше в офиса от 9 сутринта и след час вече ме цепеше главата, офиса беше без стаи, всички в едно помещение ooooh! Беше непоносимо. Еми напуснах, като видях, че тоя е твърдо луд. Twisted Evil

Наскоро гледах предаване, там казаха, че шефовете които се отнасят добре със своите служители, печелят повече!

# 133
Брили, каква фигура имаш, мале, завидЕх ти Blush

# 134
Да бе за 37г. раждала съм ок. Мерси Пепина  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт