Люта зима , сняг вали - Kлюки - 27

• 19 635
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Брили, каква фигура имаш, мале, завидЕх ти Blush

искам и аз да я видя  Crossing Arms

Пепи, той не псува мен, псува си по принцип проблема, ама на мен не ми е приятно да слушам такива изрази. А съм в безисходица. Къде да ида посред зима, как да остана без работа? Кой ще ми издържа детето?

# 136
Напълно те разбирам, Макче. Въобще не е приятно. Разбира се, аз ако не съм доволна от работата, първо ше си намеря друга и след това ще напусна  Peace

Брили, никакво раждане не ти личи Naughty

# 137
пепина дай фейса на мак аз изчезвам да се разкрасявам.БНД взе сина ми, и тъй като малкото през ден губи шапки и ръкавици, ся му казах купи му ти, каза ОККККК. Брех Mr. Greenчак не повярвах.

пепина нищо не каза за Жорката Thinking

# 138

Брили, никакво раждане не ти личи Naughty
[/quote]

Ама ваканцийте се скъсвам от фитнес Sad пък изобщо не ми се ходи

И съм лошотийка (ха ха та кило не качвам) шегувам се

# 139
Добро утро , мацки ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се да ви видя всички заедно ! newsm51

Рапунцел и Макче , благодаря за кафето , и за закуската сте се погрижили !  bouquet
Дани , аз също учех по тази схема - нощем ! Wink

Брили , давай фейс на лични ! Hug

Макче , споко , мила , не си се венчала за тази работа , ако трябва , ще я смениш ! Hug

Фолче , много си го къташ твоя сладур ! Да го нацелуваш от мен ! Heart Eyes

Пепииии, обичам те !  love001  love001  love001
Снега , както вече видях , не те е напуснал ! Sunglasses

Морги , ако не си успяла да довършиш всичко , давай да помагаме , та и ние да постигнем душевния мир ! smile3503

Аз изчезвам , че имам много работа днес !

# 140
  • в моя свят на мир и любов
Цяла нощ се борих с температурата на Андрея. По някое време даже й слагах чорапи, ръкавици и кърпа, напоени с оцет.
Сега няма температура, но май синусите й са възпалени, защото се оплаква от силно главоболие и й текат сълзи от очите. При нея още от бебешка възраст, като й  се появи хрема и почват да й текат сълзи от очите  Wink
Местния здравен център не работи в почивните дни, пък хич не ми се влачи чак в града при разни случайни лекари.

Тези, дето ми се смеят за сиропите, да знаят, че вече чета по два пъти етикетите.

# 141
Аз си активирах фейса. Ще пратя покана на Хепи мама, защото ми писа преди няколко дни. Оттам ще каня наред.

Аз пък учих много навремето; първо завърших едно, после учих и друго; трябваше просто една филолoгия да запиша; сега вадя пари само с английски, ще трябва да взема един оксфордски сертикифат, за да мога да превеждам за ангенции. Ще защитавам магистърската теза на 15-ти март.

Болните да се оправят по-бързо Peace
А красивите да стават все по-красиви във възрастта между 37 и 77  Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 12:03 от Fall

# 142
  • София
Здравейте, мацки! Голямо писане сте изписале, не мож ви изчета!
Дани, какво е това бачкане цяла нощ? Ааа, по-кротко, по-кротко  Wink Wink Wink
Ама вие всички голямо учене учите още...добре, че кака одъртя и вече я мързи прилично за много науки....Забравила съм що е това сесия и изпити.....Няма да казвам колко години правим от завършване тази година, че ме е срам....ама е кръгло числото и имаме пълнолетни дипломи Wink Wink Wink
Луда, да се оправя детенце, много е гадно това с температурите..стискам палци Hug
Рапунцел и Макче  - страхотна закуска, блЪгодарско!  bouquet
Пепи, ти разкрасяване ще правиш на глава? Ама в тоя студ къде ще се стрижеш? То и аз трябва да ида, ама ме мързи  Embarassed Embarassed
Хепи, какво да съм свършила...то кучето я свърши преди час...взе, че се напишка до вратата и сега цялата къща е с отворени балкони, а ние с шалове и ушанки  Wink

# 143
Моргиии, добро утро Hug

Пак четеш сънена и нещо си недоразбрала....
Брили отиде на фризура, аз само й завиждам, защото и аз съм за стрижене, ама у наше село няма, пък до града не можеш ме накара да ида. Ей на мъжо отиде у Софето, вика ми - "ела, бе ела, ще ти купя нещо", а аз "не, тука на топлоBlush

Ти пък изпикало се кучето и чак прозорците отворили ooooh! Чак пък толкова не смърди, това да не ти е коте Crossing Arms Моите си пикат през нощта върху и около пелената, пък чак да ми мирише.. Може пък и да съм свикнала hahaha

luda бързо да се оправя детето Praynig

# 144
Фал, ти ли ми прати покана във фейса newsm78

# 145
  • София
Пепино, говорим за куче, тежащо около 30 кила...което пикае около половин литър...как да не мирише? Смърди цялата къща, та се не трае...То мелио ли беше за миене, то чудо! Някакъв ад е ...винаги мирише кучешата урина, няма такъв филм с немиришенето...А и аз имам професионално изкривен нос да откривам и една молекула смрад...та не е истина!..Ама щом и БНД-то рече, че вони значи е адско, вервай ми!....Извинявам се ако съм развалила обяда на някой Embarassed Embarassed
Уф, бегам пак да трия...щото усещам, че има още за триене.....с мелиото и парцала...хайде лек ви ден за сега...

# 146
Брили, наистина имаш чудесна фигура ... завиждам ти благородно  Peace
И аз ти пратих покана във фейса.
Морг, абе това вашето БНД всеки ден ли идва  newsm78

# 147
  • София
Добро утро и от мен, въпреки че съм будна от 8.
Ама гледах каква торта да измайстора за утре и харесах ето тази накрая http://evatoneva.com/index.php?option=com_content&view=artic … tki&Itemid=13, пък и за обяд и вечеря готвих, че ме е срам през седмицата нищо не готвя, та поне днес да се отсрамя  Whistling.

Предлагам обяд и супичка. После и следобедно кафенце  Mr. Green

Морг, що такива бели прави кучето  newsm78

Фал и Брили да ми пишат на лични за покана във ФБ,

# 148
Пепинка, ще ти пратя. Пиши колко Пепита имаш в името и фамилията на ЛС  Wink Таман качих две снимки, че всичко бях опоскала при дективацията. Поне да сте сигурни, че нямам брада, бирено шкембе и ... голям...  Crazy (е, и съм с женско име, да не повярваш)

# 149
Фурийке, това обяд и супичка за мравките ли е hahaha Е, мерси де, добре че се нахраних Mr. Green
О, вие утре ще правите купон  costumed034 Само далматинеца как ще го докараш newsm78

Фал, значи не си ти, получих аз покана от непозната девойка, ама я отсвирих като не я знам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт