Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата да си нощна птица?
Кога е подходящото време за къпане на котка?
Как да се справя с упорит паразит в ушите на котка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата да си нощна птица?
-
Кога е подходящото време за къпане на котка?
-
Как да се справя с упорит паразит в ушите на котка?
За упорит паразит в ушите на котка, препоръчително е да се консултирате с ветеринарен лекар. Някои собственици са имали успех с лекарства като Advocate или капки като Микейт, които се прилагат по схема. Важно е да следвате инструкциите на ветеринаря и да продължите лечението до изчезване на проблема.
-
Какво представлява уролитиазата и какви са методите за нейното лечение?
-
Какви са симптомите на уролитиаза при котки и как да се предотврати?

. От пържолата беше останало кръгче с диаметър 2-3 см.
. 
Безотговорност на квадрат. Не знам колко помощ ще получиш тук. Въпреки че май имаше една-две потребителки които целенасочено развъждат котки, те може да имат съвет по въпроса.
Природата си знае работата!
А който не може или не желае да ми помогне, нека не ми чете морал!
Те знаят как да сведат до минимум генетичните заболявания например. Едва ли ще предпочетеш на всяко разгонване на котарака да правите бебета.
Направо е грехота да се създават котета при наличието на толкова много, които търсят дом 
Котката е повече от добре, гледана и глезена и нямам и капка намерение да я "напъждам". Стана голяма красавица и диване и се чуства прекрасно. Тя е второто ми дтенце и би изченала от нас само през трупа ми. Просто не искам да пиша повече тук, нито да споделям. Така избягвам даването на акъл от хора, които и хал-хабер си нямат коя съм, каква съм и т.н. а бързат да съдят и приказват . Просто реших, че каквото става у дома, ще си остава у дома а не по форумите.