Любители на котки тема 58

• 46 228
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз харесах първата снимка - не личи къде свършва Кетя и започва Ленче  hahaha

Снощи бях много уморена и не съм усетила кога съм заспала на дивана. Масата си останала както сме вечеряли. По едно време се събуждам от мляскане  Laughing. Мъро се качил на масата и откраднал неизядената свинска пържола L-размер  Laughing. Прекарал я през дистанционното (цялото беше омазано), поспрял се да похапне на килима под стола, после си я занесъл на другия килим и там вече се събудих.  hahaha  Добре се беше справил  Laughing. То е, защото котките свинско не обичат  Wink. От пържолата беше останало кръгче с диаметър 2-3 см.  Joy Joy Joy

Близначе, появявай се по-често. Не е нужно да пишеш за семейните си отношения, а само за Шаринка  Wink. И на снимки ще се радваме. Дано скоро има с какво да я снимаш  Grinning.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 22:16 от Тaня67

# 631
Месечинке, много ме радват твойте девойки. Такава любов, такъв щастлив край след войната, направо като в приказките  Heart Eyes

judie, не стига че ги плодите, ми и медикаменти искаш  ooooh! Безотговорност на квадрат. Не знам колко помощ ще получиш тук. Въпреки че май имаше една-две потребителки които целенасочено развъждат котки, те може да имат съвет по въпроса.

То е, защото котките свинско не обичат  Wink
Laughing Мдаа, всеки който е живял на село и е гледал прасе знае точно колко не обичат свинско котките  hahaha

Отдавна не съм плащала данък, затова се разписвам с малко съботна игра:

# 632
Ооо, стига с упpеците! Това всеки го може! Ти как би се чувствала, ако си на 40г. и си девствена? Предполагам, ще пееш от кеф...  newsm78 Природата си знае работата!  Naughty А който не може или не желае да ми помогне, нека не ми чете морал! Stop

# 633
Ако не искаш мнения, различни от твоето, не пиши по обществени форуми. Сигурна съм че си има сбирки на развъждачи, където всички мислят като теб и където ще получиш само похвали. Пък те сигурно ще имат и повече съвети по въпроса. Това не е такъв форум. Колкото до природата, хората отдавна са се развели с нея, още когато са решили да опитомят и размножат котката и кучето до сегашната им изключително неприродна бройка в света. Така че към днешна дата всяко ново котило/кучило е удар върху природата, а не някакъв дълг към нея.

# 634
Скъпа Дидитке, бъди така любезна да не ми слагаш, каквито и да било етикети, нито да определяш мисленето ми като каквото и да било! Появявам се като нов член в темата и искам съвет. Ако си поне малко възпитана, ще спазиш добрия тон. Но тъй като ти демонстрираш всичко друго, но не и добронамереност или добро възпитание спряма мен (не коментирам никого другиго в бгмама), аз ще ти отговоря в същия дух! Не развъждам и не продавам никакви животни. Живея в къща и ако искам ще си гледам и 20 котки, щом като мога да се грижа за тях, не преча на никого, а на теб не ти искам нито пари за храната им, нито да им чистиш фъшкиите. Нима ти ми казваш да си мъча животното, като не му давам възможност да си свърши биологичната нужда? Ако ти си се разделила с природата, аз не съм! Сега, ако искош да се караш с някой, или поради някаква причина нещо си нервна, просто не си намерила човека, на когото да си го изкараш!
Егати хората, егати чудото! Човек да попита нещо и ще го изядат с парцалите! Ако така си възпитавате децата, горките деца!
Някой друг да иска да ме оплюе, понеже не искам да отрежа макаричките на котето и му давам възможност да си загуби девствеността?

# 635
  • София
Е, какво лошо има в развъждането на котки? После ще раздадат котенцата или ще ги продадат, все пак са породисти, доколкото схванах.
Не мисля, че са необходими медикаменти. Ако стане, стане. В повечето случаи става. Обаче, ако идеята е да се народят много котета с някаква комерсиална цел, не е много гот да се измъчва мацата с подобен експеримент, може и опсано да е. Казвам го като предположение, не съм специалист.

# 636
Е, какво лошо има в развъждането на котки? После ще раздадат котенцата или ще ги продадат, все пак са породисти, доколкото схванах.
Не мисля, че са необходими медикаменти. Ако стане, стане. В повечето случаи става. Обаче, ако идеята е да се народят много котета с някаква комерсиална цел, не е много гот да се измъчва мацата с подобен експеримент, може и опсано да е. Казвам го като предположение, не съм специалист.
Неееее! Казах каква порода са, защото... И аз не знам защо. Нали различните породи си имат разни там специфичности... От къде да знам! Ако разбирах, нямаше да питам. Котето е девствено и затова сме му довели котка - да си свърши работата и да не се мъчи, защото 2 години подред му се надуваха орехчетата, защото всички котки се разгонват. А пък ми е жал да го кастрирам. Все едно на мъжа ми да му отрежат неговите, за да не мисли за рамни там работи... А това с продаването на животните аз не го одобрявам, но все пак и аз съм броила пари за моя котарак и то с 300 уговорки, защото жената искаше да е сигурна, че ще отиде при хора, които ще се грижат за него. Както и да е, НЕ развъждам нито котки, нито каквото и да било друго!

# 637
  • Варна
judie, с размножаване на котки е логично да се занимават хора- специалисти. Не е за нас- обикновените котколюбители.  Peace Те знаят как да сведат до минимум генетичните заболявания например. Едва ли ще предпочетеш на всяко разгонване на котарака да правите бебета.
И въобще повечето тук смятаме, че кастрацията е необходима. Животните се мъчат, ако не удовлетворяват нагона си, а противния случай бълва море от котенца.

Детето упражнява английски на котешките снимки Laughing- на profesorkata котаракът гледа наляво, гледа надясно. Богданка е на пода, на Снежа Рижкото е на леглото, до възглавница.
Обаче определено се затрудни с Кетя и Ленчето.  Joy hahaha

# 638
  • In a surreal moment!
judie - и аз ги приказвах същите като теб. Благодарение на Дидитка и още няколко момичета в темата "прогледнах" и се срамувам заради предишните глупости дето съм изписала и мислила. Прочети, осведоми се и ще разбереш колко е права Дидитка и колко погрешно ги схващаш нещата ти. Единственият съвет, който ще ти дам е - не сравнявай котката с човек, нямаме нищо общо. Потребностите на човека не са потребности на котката, това включва и размножаването.
Скопих преди 2г моето момиче и моето момче и горчиво съжалявам, че не постъпих така с предишните си котки и кучета и си сложих голям грях на душата, но...минало... Гледам напред, а там ме чака кастрация на два броя лаещи момчурляци, дето вече започна да не ги свърта на двора и да се чудят как да се измъкнат и изпрашат по селските улици. Малко остана, да се стопли и са при леля докторка  Mr. Green Да ще да се кротнат и те като Маша и Писанчо охоо....

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 00:22 от ИКСИ

# 639
  • София
ИКСИ,   202uu Направо е грехота да се създават котета при наличието на толкова много, които търсят дом Sad

Месечинке, лека и успешна! После е забавно. Леополд е много внимателен с малката, голяма любов са. А твоите какви сладурани са, нямам думи!

Богданка както винаги предизвиква особени топли чувства у мен. Както и всички останали пухчовци, които показвате.

Аз тези дни нямах време да се включа (че се влачих по лекари контролно), но да се реванширам. Най-после успях да снимам добичето на местопрестъплението (в чантата за количка):

# 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Детето упражнява английски на котешките снимки Laughing- на profesorkata котаракът гледа наляво, гледа надясно. Богданка е на пода, на Снежа Рижкото е на леглото, до възглавница.
Обаче определено се затрудни с Кетя и Ленчето.  Joy hahaha

Joy Joy Joy Боже, най-после и аз да допринеса с нещо за образованието в страната! hahaha
Кълбенцето от Кетя и Ленчето би затруднило всеки. Не е за вярване какви пунически войни са водили!
А на Богданка пухеното коремче ми е мечтата за мачкане.

# 641
  • Кюстендил
Къде се загуби Огнедишащия Пумба?

На мен и Шаринка ми се изгуби от погледа...надявам се да не са я напъдили Sad

За моята Шарина ли става въпрос? Защото ако ДА, нека те успокоя - не е напъдена и няма да бъде !!!! Как изобщо можеш даже да го допуснеш..... Crossing Arms  Котката е повече от добре, гледана и глезена и нямам и капка намерение да я "напъждам". Стана голяма красавица и диване и  се чуства прекрасно. Тя е второто ми дтенце и би изченала от нас само през трупа ми. Просто не искам да пиша повече тук, нито да споделям. Така избягвам даването на акъл от хора, които и хал-хабер си нямат коя съм, каква съм и т.н. а бързат да съдят и приказват . Просто реших, че каквото става у дома, ще си остава у дома а не по форумите.

Близначе, извини ме, ако съм те засегнала, не ми е било това целта Sad Прост липсваш с неспирните си разкази за Шаринка, стопляше ми душата като разказваше за нея Heart Eyes Моят е такъв дивак, че се радвам на всяка гушклива котка дори и виртуално...

# 642
Вижте какво намерих в нета  hahaha

Моят е такъв дивак, че се радвам на всяка гушклива котка дори и виртуално...
Поздрав от Богданка за теб  Simple Smile

# 643
Месечинке, честита лентичка и от мен, всичко да мине безпроблемно и на финала да се радвате на здраво бебче! Ако знаеш как ти завидях на първата снимка, моите диванета не искат да спят така гушнати, ама нали са момчета какво да ги правя.
Дидитка, не мога да спра да гледам Богданка, направо е като изрисувана  Heart Eyes. Такава йога прави Бекс, когато му се скарам и тръгна към него,  такива чупки  и кълбета прави, че другия път като се карам ще трябва да съм с фотоапарата в ръка за да ви го покажа  Joy.
Близначе, и на мен ми липсваш, чакам снимки на Шарина, а ако може и на Зара.
Anabella, бебешките чанти и детските раници ги правят по-удобни от котешките такива  Laughing.
Ето една стара снимка на Бекс за доказателство

# 644
  • на брега на морето
По едно време се събуждам от мляскане  Laughing. Мъро се качил на масата и откраднал неизядената свинска пържола L-размер  Laughing.

Мамино кротко момченце, сладурчето ми то  Joy

Общи условия

Активация на акаунт