Изложба на торти по Великден

• 48 683
  • 981
  •   1
Отговори
# 390
И аз имам такива дребни форми за бонбони, ама мислех да направя миниатюрни мъфини, тип хапка за черпавка.

Такива хартиени салфетки има в склада, трябва да питам дали имат размер, подходящ за поднос или подложка. Подложката ме притеснява, защото няма стени отстрани и ако леко се наклони ще избяга храната Simple Smile

# 391
  • в семейството
Подложката ме притеснява, защото няма стени отстрани и ако леко се наклони ще избяга храната Simple Smile

Има го този момент, ама тъкмо ще видим кой е най-бърз  Laughing
Шегата настрана, но вие мислите някой да обикаля и да черпи с тези подноси ли?

В същност как точно ще е организирано  newsm78 Някой ще посреща ли хората и да ги напътства или така ще си влизат и ще си купуват и ще разглеждат? Четох темата, ама нямам спомен да е обсъждан точно този момент  Embarassed

# 392
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аааа, ами ти си умна жена - аз ще си взема направо  Hug

# 393
  • в семейството
За теб знам, другите не ги познавам  Mr. Green

# 394
  • Sofia
Ох, какво си говорите бе хора, изпуснах ви края съвсем, какви снимки, какви визитки, какви рецепти???
Простичко може ли някой да ми каже освен, че на Иглика трябва да дам пари за плакатите какво се иска от мен да свърша сама?

# 395
  • в семейството
Простичко може ли някой да ми каже освен, че на Иглика трябва да дам пари за плакатите какво се иска от мен да свърша сама?

Ти не си ли почивка  вече ?Laughing  Hug

# 396
Да си извадиш снимка на тортата от рожденния ти ден в някое фото, за да я сложим до колата, че да си вижда къде е била тая кола преди. Тъй като те няма и няма как, ще ти извадя аз.
Ти не си ли на родния Марс? Какво се обаждаш сега  Mr. Green Crazy

# 397
  • Sofia

Ти не си ли почивка  вече ?Laughing  Hug
Ми на почивка съм ама някакви снимки печатате гледам на тортите на фигурките дето ще се излагат, трябва да съм в час, няма се излагаме я.  Mr. Green

А колко да е голяма тази снимка те печатат ли във фотото такива размери изобщо?
Мога да кажа на мъжа ми да занесе да ми я извадят, какво сега всички ще ви юркам подред.  Mr. Green

# 398
  • София
Танче, те снимките могат да се оправят и уголемяват, не винаги разбира се  Mr. Green Пусни ги дя ги видим и ще ти кажа.
Ако сладките са подредени направо на кафявите маси дали няма да се губят на този фон, нещо беличко, дори и най- просто, няма ли да е по- добре?

# 399
Танче, те снимките могат да се оправят и уголемяват, не винаги разбира се  Mr. Green Пусни ги дя ги видим и ще ти кажа.
Ако сладките са подредени направо на кафявите маси дали няма да се губят на този фон, нещо беличко, дори и най- просто, няма ли да е по- добре?
Абе с тебе нали за довечера се рабрахме!  Mr. Green Naughty

# 400
  • Sofia
Аз съм взимала от тези салфетки за сервиране, стават и за такива дребосъци, но това в случай, че няма да ги разнасяте, а ще си стоят по масите: http://rakhiva.com/bg/catalog/Салфетки%20за%20сервиране

# 401
  • в семейството
Понеже не четете, ще си постна отново писаниците  Twisted Evil

това за metchopooh

1. Според мен няма да е хубаво директно на масите да се слагат тези красоти! Виждала съм да продават покривки за еднократна употреба навити на руло. Утре мога да видя какви са точно!

а това за Вал, като да ти кажа, че нищо не се вижда от страницата, която си "постнала"

2. За подносите - предлагам да се купят подложки и върху тях можем да сложим от едни бели хартии, които отстрани са изрязани, като дантела (не знам дали ме разбрахте  newsm78 ). Аз в къщи имам от тях и мога да ги дам!

# 402
  • Sofia
Не знам защо не се виждат през линка, но са такива по края като дантела и те, може би като твоите, знам ли:

Аз и на Иглика казах, че нямам проблем тортата ми да стои директно на масата без покривка, даже ще си е много по-добре.

# 403
Вал, аз не си представям някоя от нас да се разнася с подноси с храна Simple Smile  Mr. Green По-скоро си представям една маса с надпис ДЕГУСТАЦИЯ Simple Smile и на нея храната Simple Smile
И аз за таквиз салВетки говорех, ей сега, преди да ида да взема децата, ще скокна да видя какво се предлага и после ще дам отчет

# 404
  • в семейството
Една страница изписахме и накрая се разбра, че за едно и също нещо говорим  Joy
И като ще  е на маса, където ще пишем дегустация, като как ще се търкалят нещата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт