Изложба на торти по Великден

• 48 684
  • 981
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Като не говорите в картинки Другарки, така ще е.  Mr. Green
Аз имам от всичките тези салфетки, ако се сетя къде са мога да кажа на Чопи да ги изрови и да ви ги даде, не виждам и аз къде от тях ще ви се търкалят нещата ама карай.

# 406
Кръгли и аз имам около 20-30 бр

# 407
  • София
Не помня какво се разбрахме за кутията за парите от продажбата. Може да видите това, има и за табелки и евентуално за слагане на снимка
http://www.favin.eu/category/8/urni-za-darenia-i-tomboli.html

# 408
Какво сте направили с темата не мога да смогна да я изчета Laughing Нищо хвала на такава активност.
Вал горкия ти мъж ако го изюркаш и салфетки сега да търси ще ме убие като отида на 16 ти да знаеш.
И аз си представям една маса за почерпка и там всичко наредено с което ще почерпим гостите на откриването и нас си.  На какво ще са нещата няма представа - аз все си го представям кой в каквото ги е донесъл, но имате право хубаво би било да е по-прегледно все пак е изложба.
Да докладвам имам само че и  International wamans club и Райфайзен банк ще ни пуснат в бюлетина си - сиреч още реклама и то сред богати дарители пък да видим.

# 409
Малко яснота от мен, а Simple Smile
Значи, проверих в склада - има от въпросните салфетки в продълговата форма, както и алуминиеви подноси, на които ще паснат. Цена на салфетките - 2.30 лв. за 30 бройки, на поднос - 1,08 лв.

# 410
Редактирах се в документа!
Никой не ми каза какъв крем можем да замразяваме?

Никога не съм замразявала торта, ще трябва да я правя тази седмица, другата няма да мога!!!

# 411
доня КОПРИВА , и аз не съм замразявала, но докато си карах стажа, видях, че замразяват всякакъв крем, не знам дали има значение,може би варените кремове се пресичат при размразяване  newsm78

# 412
пфффф....ще взема да изплющя един ганаш, него май съм чела да го замразяват.... newsm78

ако си намеря и снимката на това, което ще правя....

# 413
Аз предишния път влязох  да кажа че са супер кутиите от Дими и то се вижда колко съм го казала. Само не мога да се ориентирам каква големина би ни свършила работа иначе ще я поръчам веднага.

# 414
  • София
Игличе, и най-малката ще стигне, но дали ще изглежда "достойно" 10х10х10см? Много голяма не ни трябва, не ни трябва и с катинар, винаги може да се лепнат едни лепенки и печат на движението. Може би следващият размер. Вероятно, ако първата вечер се продаде нещо, то тази кутия ще се изпразни за следващата...или?

# 415
  • София
Ганаш се замразява перфектно!
Даже съм замразявала изцяло покрита с ММ шоколадова с на Миленка блатове торта с ганаш, защото обърках деня за тортата, за когато ми трябваше. Замръзна-отмръзна пИрфектно.

# 416
Аз оцелях след борбата с тортите, та наваксам леко с материала, че съвсем изпуснах края.

Танче, трогна ме, душо! Нито ме отрази в листа с обещаните неща, нито за снимки ме имаш, аз отивам да си изтрия блога  Laughing  Crossing Arms
Само вписах се аз де.

За масите- тези сервизни салфетки са хубави, но това не променя вида на грозните очукани дървени маси под тях- до колкото разбрах те са такива. Вие сигурни ли сте, че инщо няма да се сложи върху тях?!
В HIT продават покривки на ролка- не са уникални, но стават. В Джъбмо има също еднократни в най- различни цветове, в това число и бяло. Дайте да сложим нещо отдолу, защото ще е зарзаватчийска работа иначе, мое мнение.

Тези кутии са много хубави и то на какви добри цени! Нека само не е тип детска касичка, че къде ще събираме пачките!

За почерпката- като ще има маса "за дегустация" дали ще има желаещи да си купят нещо след това или по- скоро колко ще се намали броя на купилите, защото лакомията е не малка водеща сила за много "благотворители".

За личности- аз нарочно пуснах събитието на Ади Цанова, но тя за сега не прояви интерес, ще мисля друго.

Паричките последно на кого трябва да се пуснат и къде?

# 417
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ааааааааааа, не така! Специално те виках, виках... ама ти потъна в сватбена треска и тъ отнема!  Mr. Green Даже за консултант те виках  Naughty

# 418
  • София
Говорихме днес на срещата добре че е Румя та успяхме по същество да говорим, че моите мисли текат хаотично.
Сега и аз ще се опитам по същество да ви представя какво обсъдихме.
...

Извинявам се, че едва днес се включвам!

Ти помниш като слон, бе Simple Smile

Аз съм на линия целия ден 17-ти.

Отивам да ви изчета до тука.

...
прочетох ви.

Тук е съобщението за изложбата на английски, ако ви затрябва: http://www.sofia2019.bg/en/node/498

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 18:43 от Rumya

# 419
  • в семейството
Проверих за тези покривки на руло, но са тесни и са с Коледни мотиви. Милейди ти  спомена, че имало в HIT, ако ти е удобно виж какви са! А нека и другите да кажат искат ли да слагаме!? Аз смятам "да", ама ме е страх от Валерия, че тя каза, че ще ни линчува, ако сложим нейната на покривка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт