Изложба на торти по Великден

• 48 677
  • 981
  •   1
Отговори
# 345
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз имам две торти за 8ми, но ще се напъна!  Tired Най-вероятно с мъфини и курабийки?!  newsm78

# 346
Аз също няма да мога да присъствам там, че снаха ми е именничка и ще трябва и за там да се приготвя.

# 347
Мисля, че ако поемем един щанд можем да се редуваме на него, аз също не мисля да изкарам целия ден там, че  няма на кой да оставя децата. За сега сме аз, ти и Стаси, но ще питам мацката дали не може да оставим нещата и те ако имат човек да ги продават.
Дааааа, дай ни на нас да печем и украсяваме, това щандове, медии.... Naughty не мога, лично аз да седя на едно място... Twisted EvilСинът ми има рожден на 09.04, и естествено 08.04 ще ми е тортен ден, да не говорим че съм в Дч... Twisted Evilно пък мога да пратя би сквитки, които ще направя предни дни.Лошото е, че трябва спешно да купя айсинг,а в куки буки няма бял...а не мога да си бъркам, ще видя откъде да купя...нещо оффф...

Татитт- аз мога да ги направя, ще купя картон и т .н. а по принцип си мисля, че по-изчистено ще е  да се разпечата с надписите предварително- например имената ни  и там блог или каквото решим ... а и табелките, ама ние знаем ли какво ще правим ....
За няколко вечери ще ги сглобя ..Първо естествено ще пусна варианта за одобрение...

Снимки пусни ми на лични скайпа си или на мейла да ти пратя снимки  и ще ми кажеш как да пратя пари или сестра ми като носи нещата на 17.04 или на 08.04 тя е близо до този музей, само да е в Сф, ако не ще пратя на някой с Еконт...

# 348
Аз днес ще направя драфт на табелка и ще я пусна да я обсъдим. Говорим за картончето, което ще се бодне на поставката мъфин, нали?! Ще опитам да направя и драфт на Плакат за да можем да уточним цветово и композиционно нещо, към което да се придържаме!  Peace

# 349
Танче, какво имаш предвид за снимките? Да снимам самото събитие ли? Simple Smile Ако успея да дойда непременно ще взема апарата!

# 350
Ири и това никак не е лоша идея.

Освен това, обаче, подготвяме плакати със снимки на торти, сладки и т.н. Та можеш да подбереш снимки на твои неща, които би искала да са отпечатани на плакати!  Mr. Green

П.П.

Как ви се струва така надписът на снимките?

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 14:23 от Tatitt

# 351
Татитче,от мен снимки искаш ли че аз не разбрах пак/КАКТО ВИНАГИ ДЕ/За пари няма проблем.
А за 8 ми е невеъзможно,поела съм вече ангажимент ще имам гости, а и дъщерята  на 10,има РД и племенника на 11.

# 352
  • София
Татитче/Игличе, за плакатите трябва да им се направи предпечат, доколкото разбрах, това е по - различно от сглобяване на снимки във фотошоп. Трябва да се знаят какви са изискванията, във каква форма ще се печатат, такива неща мисля. Аз ще разпитам мъж ми, а Игличе, разпитай там където ще се печатат, какво точно трябва да им дадем. В събота ще се разберем, като знаем какво количесто ще има за обработка ще говоря с милото  Flutter Ако не друго, ще го помоля да направи форма, в която да пълним снимките.
Бианка Много сладък мъфин  Hug

# 353
Надписа е супер Танче, ти си златна.
Сега ще разпитам мацката от печатницата подробно.

# 354
Танче, и според мен надписът е добре така, може би идея по-голям.

Сега, след като клетка номер 3 и тя се счупи, хич и няма да се занимавам с номер 4 Simple Smile Имам един готов папагал, дайте идея моля върху какво да го плесна, да не иде и той в кофата, че както съм набрала...

И понеже изглежда русото избива, моля да преговорим:
- ще има едни плакати с торти, които ще са по стените
- отделно ще има етикети с името на всеки и съдържанието, така ли? В този случай това трябва да се направи предварително, примерно около седмица по-рано. Т.е. трябва да сме си изчистили и идеята за вкуса на тортата, кексчетата и курабийте?
Танче, пак към теб - аз се включвам с торта, бисквити и мини мъфини, фигурка (за сега една)

# 355
  • София
Бианка, ако не си си намерила айсинг ето ти линк http://hitrini.com/product/616/smes-za-royal-aysing-beltachna-glazura-1-kg.html

# 356
Мишоче, да, точно така.

И като се има предвид, че аз ще съм отпуск на 9-10 и 17-18, то ще е хубаво ако можете да ми пратите нещата възможно по-скоро, за да започна да ги оправям лека полека  Embarassed

# 357

Благодаря, metchopooh не ми трябва това, но аз съм подвела с думата айсинг.Просто използвам тази дума за ММ, тъй като използвам основно на Йоткер, ето това и там на кутийката пише айсинг...а инъче РА си бъркам аз удома.. Simple Smile

Радвам се,че ти е харесало мъфинчето. Hug

# 358
Абе май съм много зле  ooooh! Аз да пращам ли на някой снимки и мойте снимки Ша станат ли за плакат  Thinking
Танче моля ти се просветли ме , че ви изпуснах дирите няколко дни  Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet
И друго иска ли се от мен освен на датите да си замъкна дупето барабар с още две детски дупета и целата сергия, дет има една дума  Mr. Green

# 359
Русокоске мила моя! От теб се иска:

1. Да изпратиш на мен или Иглика снимките, които искаш да се направят на плакати
2. Да изпратиш на мен съдържанието на торти, мъфини, сладки и т.н. Описателно не в грамажи и мл.  Mr. Green
3. Да си замъкнеш дупето + колкото искаш още дупета на Изложбата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт