"Малък сечко навън вилнее, а сладкото ЮНЧЕ на топло се смее."

• 27 870
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
didolinkata, от къде на къде не са го занесли тоя документ?Защо? Rolling EyesАко го представят в НОИ би трябвало да ти изплатят парите Wink
Шуши, ние живеем на една спирка от лекарката и затова решихме да я заведем..Мен ме вбеси точно, че като й се обадихме тя не каза- преместих се или не идвайте, има много болни пред кабинета..нищо не спомена.Да е за мен ОК,ама става въпрос за бебе Rolling Eyes
deskata, за пореден път се убеждавам какво въображение имат децата..камионче  Grinning
Samiimami, мацка, бъркаш ме..аз няма да почвам 90 дневната LaughingДиети не мога да пазя..аз се боря с целулита чрез масажи и упражнения вкъщи Wink
Ани, колко зъбчета имате вече?
chin, Маги се опитва само,но не е успяла.Както си лежи си надига горната част на тялото до някъде, все едно ще прави коремни преси Laughing, протяга стегнати ръце напред,но не успява да седне без помощ.Тупва назад.Препоръката на ортопеда беше да не й помагаме и да не я държим седнала,за да не изгуби интерес да се опитва да го прави сама Simple Smile

Виждам, че има доста момичета с повече от едно детенце..Моля кажете тази пигментна линия на корема кога ще изчезне??Вчера едни приятели ни поканиха на басейн,но не отидохме заради мен..Как да се съблека с това чудо Rolling Eyes Ужас...ами ако до лятото не се махне,как ще ида на море Rolling Eyes При вас след предишните раждания кога изчезна?

# 646
Да се похваля набързо - бях оставил малката да спи и съм отишъл в другата стая, по едно време я чувам че нещо дърдори и вика, отивам да я видя - тя се изправила сама в креватчето и се държи за оградката и ми се усмихва Simple Smile
Чин, да, от легнало до седнало положение й е най-кеф на Катето да се изправя, постоянно го прави, дори и докато се мъчим да сменяме пълен памперс  Mr. Green
Слушам съвета ти, обличам я и излизаме за малко на слънчице и въздух!

# 647
  • Sofia
Здравейте!

Моето дете четвърти час сън ще удари! За сметка на тая нощ, когато ми скъса нервите от мрънкане и нищоискане. Довечера сигурно пак така с нови сили.

А днес как го оставих горкото като всеки ден да си постои по клетката на заека - все натам ходи. Аз си мислех, че го ближе по пръстите, обаче малката гад го ръфала и като ревна дечко, няма успокояване.  Embarassed Едва му залепих лепенка на пръста, но се опита да я изяде.

Междувременно се събуди, паднал от леглото и си сцепил носа. Ужасен ден просто, ужасен! ooooh!

# 648
  • София
Шунче, милия Макси, бързо да се оправя...
Чин-че, Крисчо сяда от легнало положение, но ако е по гръб се обръща по корем, след това се надига някакси назад и така сяда. Ако е легнал по гръб се набира, но не може да седне сам, освен ако не се хване за нещо. Вече сутринта като се събуди и директно се обръща по корем и сяда Mr. Green
Аз днес реших да свърша малко домакинска работа, сготвих супа и свинско, пуснах 2 перални и сушилни...поне да правя нещо, като не мога да излизам...
Ама какво слънце, тук е мрачно и ужасен студ...или поне като отварям да се проветри ми се струва ужасно студено #Crazy
Охх няма спасение, аз го слагам да играе на пода, за да не падне от леглото, той се опитва да се покатери на леглото и пада  Twisted Evil #Crazy
Шуши, много яки клипчета. За яденето, и аз си ям бобови, зеле и там всичко дето казваш, че кърмачките не могат да ядат( за млякото ясно)...и то от началото...
На Крис първата сричка е ма-ма, като плаче и вика мам мам мам Heart Eyes
Отивам да видя дали е свършила сушилнята, че да не се намачкат дрехите Rolling Eyes

# 649
Ние излязохме малко на вън. Вятъра е спрял и напече слънце. За 10 мин става, повече не.

Шунче, милия Макси. Насъбрало му се е днес доста.

Браво на Катето. Аз мислех, че отдавна е на разходка, тати закъсняваш  Grinning

Бейби, не е фантазията на децата, а на татковците им  Mr. Green

Чин, Йоана може да седне, ако първо се изправи на колене - т.е. трябва да има нещо пред нея за което да се хване, иначе не. Дано при вашите също спре вятъра, така се живее вече  Hug

Хеберлеа, Самимами, Ани2,  само да не ме карат да раждам колело после  Stop

Майденли, Йоана така може да ходи от месец и нещо някъде, но аз не я държа и съм казала на Марти по-рядко да го прави, че да не свикне.

# 650
Благодаря ви отново момичета!  Hug

Чудя се възможно ли е от зъб да ака по начесто по малко?
Ужасен е цял ден-само мрънка,спал е 2 пъти по 30мин. за деня,яде много малко и му тръгват леки сополки  #Crazy  Направо ще ме подлудят тези мои мъже  ooooh!

Докато пиша този пост-2 часа той заспа  Flutter

Бързо оздравяване на болните!  Hug

И моето дете не прави кой знае какво,но няма и поле за изява,защото ако не е в паяка,стола за хранене или количката не го слагам другаде,защото е студен пода, а ме е страх да не падне от спалнята.

# 651
Здравеите и от мен.И на мен ми е много подтиснато в това гадно време и съм полудяла у дома.Деска представям си какво е и при вас и тук има много сняг и не може да се ходи че не е почистено дори вчера разбрах че са затворили пътя за софия понеже имало много сняг и не било проходимо.
Ева браво за хубавата новина влизай по често да се отчиташ как си.
Шунка горкият сладкиш дано бързо се оправи.
Дидолинка как така не са го изплатили много неприятно дано го оправят със задна дата.
Това с наводненията и трягедията на хората много гадно.Много се натъжих като ги гледам вече нямат нищо милите ни близки ни къща.
Ние все още не се изправяме и не седим сами ,когато е по корем прави некви странни упражнения като лицеви упори,понякога свива краката като за пълзене но стои на едно място не се помръдва.
Силве браво на Матейка и нашият първо мама каза сега само мама и баба казва а и буба което не знам какво значи на неговият език.

# 652
Бейби, като си ви представих каква картинка сте били в опитите си да се доберете до ЛЛ и накрая пак провал!  Simple Smile

Дидолинка, дано изплатят парите със задна дата. Пиши какво е развитието на нещата.

Чин, Никола сяда сам от легнало положение. Това дори му е любимото упражнение. Вече мога да го оставям прав някъде подпрян - например на масичката за кафе или до леглото и ако му омръзне също умее да седне без да тупне. Преди няколко дни застана прав за секунди без да го държа, но още не го умее това всеки път.

Бейби, това е четвъртото! Но по мъчно излезе, другите не ги усетихме почти. Но то и сега нищо не му давам за зъби покрай останалите лекарства за кашлицата и не искам да смесвам.
А линията на корема при мен първия път почти нямаше. А сега след като родих я изтрих с бебешко олио.

Шунче, браво на Макс за дългия сън!  Peace
Ох, тъкмо се зарадвах, как си сцепил носа?  ooooh!

# 653
Ура свеки днес дойде и сега приспива дзверо, а аз мога да поотдъхна и спретна един пост малко ала миш маш, но като не мога тези дни да стигна до компа...

Шунче - горкия Макси, не го пускай повече на хищният заек!  Wink Ти как си, освен че сигурно
си ужасно недоспала?

Деска - аз имам чувството, че съм родила колело - такова ритане пада особено при приспиване, и все успява да ми улучи операцията Sick

Чин - току що пускат "онази" реклама Wink и на мен ми е любима...много ми харесва и лудата песничка - то аз по принцип съм си фен на ретрото, а и ми напомня на любимите ми от детството индийски филми  Crazy
Абе Оги става от легнало положение, но за целта някакси се завърта, не може като коремна преса...

Опитвах се да се сетя коя мама питаше за елдата - аз отскоро се опитвам да я готвя и засега ми става сполучлива на пълнени чушки - правя ги като обикновените (с морковчета, лук, подправки), но вместо кайма слагам някъде 1:1 елда, предварително сварена.

Да ви се похваля - ей сега ми се обадиха от още едно издателство за пътеводителя за Румъния, вече ще се продава във всички по-големи книжарници, а утре зареждаме и на Лукойл ( за бензиностанциите в Северна България)...А дано скоро започнат и да плащат, че от таз финансова дупка ми е много тегаво...

# 654
Здравейтеее,
и ние бяхме навън за час-та малкооо се разсеяхмеее......
иначе си свърших и доста домашна работа ,докато Дара щъка около мен в паяка.
Тина Т,много кофти това с МТ.Оффф сложни са тези разправии ,аз съвет не смея да давам,дано просто скоро ви мине Hug
Чин,Дара също доста неща не може  ама всичко ще започнат скоро да правят. Hug
Тати,браво на Катето!
Силвееее,ама много сладко ! Ох,как чакам и аз с нетърпение това ма ма! Hug
Шунчееее,милият сладур  Hug
Хеберлеааа,браво ! Много се радвам !
Дидолинка ,сигурна съм,че ще ги изплатят ! Споко и дишай! Hug

# 655
Чинче, за какво изправяне говориш...Моят мързел нищо не прави, дори не се опитва. Ако не го обърна аз, ще си лежи по гръб...
За линията на корема, не мога да изкажа мнение, защото на мен не ми се е появявала при нито една от бременностите. Но за сметка на това, коремът ми е ужасно нацепен-спасението е в секси цял бански.
Шунче, бързо оправяне на Макси.

# 656
Здравейте Hug

Силви, честито 'мама'  bouquet, не е било случайно, те разбират вече и се мъчат да комуникират. Ивко от доста време може да казва мам и много добре знае, че съм аз, но явно му беше много трудно за изговаряне и не го използваше до скоро. Вече като му писне да си играе в кошарката се провиква 'ма мам мамама' Heart Eyes Другата дума която знае е 'бубе'
Красче, Ивко вика бубе на бибата, но това защото ние така си го научихме. Момиченцето на комшийката така й казва и ние свикнахме покрай нея. Един ден го гледам как съсредоточено я върти и разглежда и си боботи буб бубе бу Laughing

Деси, ще се трудят много ясно Mr. Green, че даже и като камиончета hahaha

Шунче, този палав Макси Confused Отчети се как са нослето и ухапаното Hug

Чинче, Иво още не може да се завърти от гръб по корем, не се и опитва, щото го мързи Mr. Green Опитвам се да го накарам да запълзи, но не застава по корем, най-обича да си го сложа седнал в кошарата и да си играе с играчките или да го държа прав да пружинира, друго не опитва Rolling Eyes

Ани, честит зъб  bouquet, аз мислех че вече трябва да е пети Whistling

Спокойна вечер и послушни бебоци Hug

# 657
Здравейте.

Нико нещо си смени режима, спи от 2 часа, още не е вечверял...  Rolling Eyes
Като се замисля и моето дете няма много поле за изява. Той в кошарата с решетките спи само вечер, през деня е преносимата, там се изправя прав, но само ако е оставен седнал. В басейна няма къде да се научи да пълзи, той е затрупан с играчки, само се опитва да излезе от него..  Wink

Зверче, Силве, много хубаво, че децата казват мама, моето само -АМ!  Shocked А докато яде и му е вкусно прави : нях, нях, нях..  Mr. Green

Елдра, така да ми липсваш, дано имаш повече време за нас.

Бейби лейди, аз имам още линеа негра. Беше избледняла доста, но от 2-3 месеца не е мръднала. Надявам се да изчезне до лятото. Търкам я постоянно в банята...

Мейдънли, и аз забелязах това с аватара ти, защо така?

Хеберлеа, хайде дано, човек има нужда от малко стимул за да продължи... Все пак хубави новини споделяш, аз с удоволствие ще си го купя и на лято, когато отидем при бабата и дядото на Слав в Оряхово, може и да го използваме.. Simple Smile

# 658
ШУНЧИ, майко мила, ти как си?

АНИ, четвърти зъб, стоите прави- ние сме много далеч.......

ТИНА, ЧИН ти е дала прекрасен съвет!

Днес по повод осмата месечинка на Дара й дадох попара- пълнозърнести сухари, масло, сирене и вода, намачкани с вилица. Изяде 10-на лъжички.

ХЕБЕРЛЕА, дано!

ИРЕ, как си, миличка?

ИЧКА, как издържа цял час в тоя студ?

ДИДОЛИНКА, ще изплатят със задна дата, не се притеснявай!

КРИСИ, ужасно преживяване.....

На всички останали- много  Hug

# 659
Шуши, направих това: http://bonapeti.novatv.bg/recipes_of_the_day/?receipt=6045 Сега си го хапвам като десерт. Страшна вкусотия!   Peace Правила ли си останалите неща?

В нашия град удължиха акцията за събиране на дрехи и покъщнина за пострадалите. С майка пълним торбите и пращаме баща ми да ги носи. Само дето не мога да се добера да стария апартамент, да събера още неща.

Хеберлеа, браво за пътеводителя! Дано да ти донесе добри приходи!

Ире, браво бе! Проследила си ни зъбите.  Laughing Аз верно че преди време писах че са 4, като си мислех че зъба който днес изби също е избил. Без да пипаме, някак си белееше и аз си мислех че има зъб. Обаче веднъж с ММ пипнахме и останахме учудени че няма. Е, днес вече забоцка, но голяма мъка докато излезе.  Outta Joint

Кити,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт