Ние пак си поспахме... всъщност Камен още спи, а аз станах да отменя за 2ри път час при ЛЛ. От Коледа не сме ходили, ама какво да правя с тоя сняг...
лелеее, Десиии, какво е това палаво кафенце днес

Ани2, ами Камен има непоносимост към лактоза и аз НЕ ям млечни, морски дарове, сладко, ядки, плодове заради разхлабващото действие + стандартните за всяка кърмачка бобови, цитруси, зеле заради пърденето. С 2 думи ям само месо, тестени, ориз, картофи, зеленчуци. Позволявам си обикновени бисквити или вафли или нещо без шоколад. Но специално с млечните ако прегреша после цял ден повръща, а те са ми любими и винаги съм смятала, че не мога да изкарам без млечни и 2 дена. Сега пия соево мляко като луда
Криси-фил,
направо се втресох
. Аз държа далеч всякакви опаковки, остри и дълги предмети, въженца и други с които може да се омотае, ама то знае ли човек...Силве, честито "мамама". Камен като беше 2-3м каза едно муа-муа, което хванахме случайно в клипче и веднага го качих във фейса да покажа на света, така че знам как се чувстваш

ТинаТ, когато видя мъж да е на страната на майка си вместо на жена си, че и на това отгоре да смее да обиди жена си, направо побеснявам
напълно права си да очакваш подрекпа от човека до себе си, но все пак няма да пиша повче, защото това са семейни неща. Най-важното е да не прелива този язовир сега!!!!
Тези отношения винаги са сложни... не се депресирай 

На секундата кръгом и обратно....После пък с приятеля ми се скарахме 
Стойте си на топличко!
Много е опасно,много!Аз никога не съм давала на децата си да си играят с найлонови торбички!Ето вчера оставих Надето на земята и за секунди беше налапала играчката на кучето,не питайте после колко време й мих устата,че и вътре бърках 
Всякакви срички бръщолеви- ма-ма,ба-ба,та-та,га-га,пуф итн.Не й спира устата за секунда!
И Ани си беше поръчала китайче,ама нъц 

Тези мъже...
Единствено ми остана навика да закусвам плодове и ми е много добре и леко