"Малък сечко навън вилнее, а сладкото ЮНЧЕ на топло се смее."

• 27 878
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ваче, аз днес трябваше да отиде до Карфур набързо и реших, че колата ми ще запали. Излязох, изринах, опитах да отключа и нъцки.. Качих се, опитах да викна такси и чаках цял час!!!  Shocked

На тия коли това им е дефекта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На Ники всяка зима замръзва.. омръзнало ми е да карам с врата заключена с колан  Joy Joy Joy И като си помисля, че следващата кола дето си поисках е 3-ти модел.. не съм се отказала де  Wink стига да се намери кой да ми я купи ще я карам и с измръзнали врати  Sunglasses

За косичката, Крисчо 2 пъти сме го подстригвали Mr. Green

Е, вече се почуствах зле... Родила съм плешива мадама.. освен това Саша много се сърдеше, че не сме я родили китайка. Как можело! Е, сега сме си родили китайче, обаче... Рали говори на китайски  hahaha hahaha hahaha

Зверче, не унивай бе! Аз мило и драго давам да се разхождам по пижама цял ден, ама няма  Tired Laughing

# 616
Привет Hug
Леле, момичета, как ви се отразява това време...Аз изпадам в дълбока дапрасия, особено като погледна навън, пък чуя ли новините и направо изперквам ooooh!
РаО, и на мен до скоро не ми тежеше...Ама то диването вече не иска да е легнало и гушнато в мен...иска изправен и отскоро обърнат с гръб към мен...и така от 21 до към 1...то ако беше за половин-един час приспиването - ехеее, песен...Ще пробвам утре с музика...Аз май съм пробвала нещо подобно-някакъв концерт по телевизията даваха, около 2 часа и ние през цялото време танцувахме...е, не заспа...Ама здраве да е...
Чин, доста смелост се иска да тръгнеш с колата в това време Naughty
Зверче, разсмя ме LaughingИ ние Жоро сме го подстригвали веднъж - луда работа беше...Следващия път ще е на фризьор Wink
Ева,лека бременност и вярвай - ще успееш Peace
Спокойна нощ  bouquet

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 01:51 от Insaid

# 617
Добро утро.

Горещо кафе за студени утрини от мен

Ваче, големи изпълнения си имала. Добре, че е имало кой да помогне.

Бюти, зле е положението. Студ, сняг, вятър и пак сняг. Снощи излязох да разходя Доли, ми то вятъра щеше да я отвее. Йоана е в същия период и аз се надявам да отмине, че съм спала 2-3 часа. Да ме пита някой сега защо не спя  ooooh!

Снощи не сте били много активни тук май, нямам много за наваксване.

Зверче, и аз като не излизам се улавям, че често ходя по пижама из нас. Затова пък сега от 5 часа съм се спретнла сякаш гости чакам  Mr. Green

Инсайд, аз не изпадам в депресия, обичам снега. Обаче сега нямам възможност да излизам много много на вън, но ще го преживея де.

Хайде лек и топъл ден от мен.

# 618
Добро утроооо!
Деска ,мерси за кафенцето и се радвам ,че при това време се разписваш и че имате ток  Laughing Hug
Охххх дават репортаж от закъсалите рейсове покрай Русе -малеееее 15часа ,има деца ,бебе и бременна без вода !!!!! Ееее,не мога просто !
Къде са тези БТР-и иии гражданска защита иии изобщо ,абе вече ме хваща наистина бяс ,какво е това безхаберие ................ #2gunfire
Зверчето,и аз лекинко се отчайвам -4ти ден не сме излизали ,а аз хич не издържам ииии днес на обед може и да се пробвам поне за 30мин. пред входа!
Бюти,дано мине този период!!! Hug

# 619
Добро утро, ранобуднички!
Благодаря за кафето, Дес!
Яворче се наакало през нощта и аз се чудя що толкова неспокойно...И хем ми мирише, хем не включвам! Та станахме рано-рано тази сутрин, за да поизчегъртам на детето дупето  Embarassed и сега още е буден...
Оставихме и Румен вкъщи, но спи още.
Шуши, недей да прекаляваш с ограниченията, моля! Така има опасност за липси - не толкова за бебето, колкото за теб самата - все пак сме минали бременност, после кърмене, и организмът ни има нужда от повечко грижи. Ти вече си захранила, все по-малко зависи каквато и да е реакция при бебето от теб. Какво не ядеш в момента?
Леле, Инсайд, как от 21 до 1  Shocked Милата...
Силв,благодаря ти, не знам дали съм дипломатична - по-скоро винаги съм приемала себе си като много емоционална и импулсивна, някаква промяна дойде с времето -  противоборствата ме изтощават психически, а от друга страна си давам сметка, че е много важно как нещо се казва, не само какво се казва - колко скандали можем да си спестим, ако се чуем как звучим отстрани... Човек много лесно може да намери оправдание за всяка своя реакция - колкото и непремерена и дори несправедлива да е, но ако гледаме само от своята камбанария, ще си стоим сами и нещастни, като преживяваме чуждите думи, без да си дадем сметка за своите. Така си мисля аз, но си изпускам нервите нерядко.
Хубав ден!

# 620
Добро утро! Simple Smile
Деска,мерси за кафето с бонус. WinkЛягай,лягай,форума няма да избяга.
Ичка,така е ,с всеки изминал ден,все повече гафове.А ние си трайкаме и оправдаваме тоя и оня,че не си е свършил работата. Peace
Билянка,права си отново.  202uu

Ваче,кажи за капките.Тези дето боядисват,нали?А за колата,и ММ е имал такива изпълнения,че излезе рано-рано.Бутали са се взаимно съседите,че нямало излизане от пред входа. #Crazy

Матейка вече казва мамамама.То е несъзнателно де,но не бях го чувала и ми е едно...странно хубавко.Май доста неща "поотметна" като нови умения тези дни.Тя като майка си-малко крайна.Всичко или нищо. Wink Joy

Друго,друго...после пак.

# 621
Добро утро!

И аз съм малко депресирана от това, че не излизаме и даже не ми се пише...

Ани2  Hug,как искам и аз да мога да се въздържам и да не си изпускам нервите,но някак не ми се получава и често мъжа ми го отнася,а после ми става едно криво...

Краси и той напоследък е като гербова марка за мен и само пищи и се катери отгоре ми.От вчера вече и мамамама казва,но почна с татата  Mr. Green

Момичета внимавайте с торбичките и опаковките, които давате да си играят бебоците  NaughtyДа харесва им че шумулка,но вчера сутринта имахме случка.Останало едно парченце найлон около 2 на 3 см и Краси го набарал докато си играе на земята.По едно време гледам дъвче и се закашля и едни слюнки текат,отварям устата и не виждам нищо,а той продължава да кашля и дъвче.Е вярвайте сърцето ми спря,но запазих някак самообладание,обърнах го надолу с главата и леко притиснах отпред,потупах леко гръбчето  - нищо.Пак бръкнах в устата със зор,че не иска да отваря и видях найлона на небцето му залепнал, но почти до сливиците.Цялата треперех.Господ да пази всички бебоци,че не знаем откъде дебнат опасностите  Praynig

За паданията,Краси не се е разписал просто защото имам опит с баткото и от рано е смъкнат на земята,но като се изправи някъде си тупва на дупе.Той и лази и се изправя и в  проходилка го слагам.

Оххх..много мрънка да го вземем и ставам
П.П. Честито на Ева1Лека и безпроблемна бременност!

# 622
Добро утро!

Деска много благодаря за кафето,но тъкмо си направих и ако може само добавката да взема  Peace  Надявам се да не се разсърдите дами  Blush

Днес имах бонус до 7:30ч май не помня от кога не е спал до толкова.Като будилник е попринцип 6:28ч  Tired

Зверче браво на Крис.Да го нацелуваш много  Hug

Момичета вчера влизах да чета ама нещо и мен ме удари депресията.Почнах да пиша реферат вчера-ами забих и не можах да си проследя мисълта и спрях.Днес смятам по някое време да го довърша.С Мим още не си говорим,но ми претръпна явно и не ми е толкова криво като друг път.Този път докато не ми се извини за обидите и не вземе някакви мерки с майка си,тя ще има да чака да види Краси.С риск дори да стигнем до край с него няма да се пречупя.Аз съм човешко същество и не може на 1 месец да ми изпилява нервите,а още повече да ме обижда,защото майка му не спира да ме дразни и да анализира детето-то не е кукла.

Извинявайте,че пак тук си го споделям,но няма на кого да споделя за тези моменти.

За бедствията-просто думите нищо няма да променят,така си е било толкова години съмнявам се да се промени сега.Знаете ли,че до нас е петия по големина язовир "Ал.Стамболийски",баща ми работи там и ми разказва,че преди 12 дни са трябвали още 3м да прелее,лошото е,че може и да се случи тези дни.Моля се да го източват,защото по изчисления от преди години ще стигне почти до вкъщи,а ние сме на високо.Не ми се помисля.Моля се да няма повече подобни случки  Praynig

Браво на Матейка  Hug  Много е мило като го чуеш,нали Силви?

Напълно изключих за най-хубавата новина в темета:
Ева пожелавам ти лека бременност,нека времето мине неусетно и на финала да получиш най-големия подарък!  Hug  Пиши от време на време как си и как върви всичко.

# 623
Добро утро!
Аз днес пак съм с двама. Иван е с надути сливици и ще си постои малко у нас.

Тина, много неприятно че имате такива спорове със свеки. А като се сетя в какви добри отношения бяхте. Естествено че тук ще споделиш, къде другаде!  Wink

Силве, браво на Матейка. И Никола като е на зор казва мам,бам, много ми е сладък. Винаги печели вниманието ми!  Laughing

# 624
добро утро
тези дни и Оги е много неспокоен, вчера беше безумно - след 1 час врещене в полунощ се почувствах толкова безпомощна...
за много неща ми се пише, но не намирам думите

ЕВА
- прекрасни новини Hug Hug Щастлива съм за теб!  Praynig ще се моля този път всичко да е наред и да гушкаш след няколко месеца пухкавко гукащо бебе!   bouquet

Тина - домъчня ми за теб... защо ни е толкова трудно да кажем понякога "съжалявам"... дано се сдобрите с мъжо и той да разбере, че сега вие сте неговото семейство

Ваче - това с китайчето ме разсмя! Не се притеснявай Бела също беше плешива до годинка, ела да видиш какви къдрици има сега...
Да ти кажа, имуностимулатора дето ми го препоръча май свърши работа при нея - още веднъж мерси за инфото!
Големи премеждия си имала с колата

Чин
- и ти си смела - да караш в това време...все забравям да те поздравя за новото начинание! В къщи всички са полудели по фотографията - много е увлекателно, а и ти определено имаш усет за добрата снимка! Поне ще си имаш частен учител Wink

Сега гледам БТВ - разказа на мъжа спасил 32 души в подобно наводнение в Елин Пелин, слушам и разказите на хората от село Бисер...тъжно ми е - за всички хора изгубили близки и всичко което имат...и то заради безхаберие. Представям си и ужаса който са изпитали - преди години в Родопите за малко да стана свидетел на подобно наводнение, тогава реката отнесе само пътя и няколко дни бяхме като на остров...

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 09:34 от heberlea

# 625
Здравейте!

Погрешно сте разбрали какво съм писал - по никакъв начин не съм опитвал да защитавам институциите и държавата - че в тях има много виновни за случилото се - така е. Просто исках да кажа, точно, защото всички знаем колко калпава ни е държавата и институциите на всички равнища, и как не си вършат работата както трябва, точно затова се очаква когато има рискови ситуации да очакваме, че институциите няма да реагират адекватно и затова да трябва да сме готови и сами да се оправяме, вместо те да ни помогнат.
Чин, не съм видял никой никъде да е нарекал "глупаци" бедстващите хора или дори по какъвто и да е начин да го е намекнал. Да слагаш неизречени думи в чужда уста за да обориш, това което е казал, не е правилно.
Спирам с тази тема, защото действително като се обърне каруцата пътищата са много, но нито ще върнем времето назад, нито ще можем с разтягане на локуми по форумите да предотвратим следващи бедствия. Можем само да гадаем какво е било положението, каква е била информацията, какво е било в главите на хората... Отстрани наистина всичко е различно.

Ние вчера все пак излизахме, но до мола. То не е чак такъв героизъм да излезе човек с кола в това време, стига да е близо до булевардите, които чистят. При нас проблем се оказаха не километрите из София до мола, а метрите по малките улички... Както и коловозите по тях, заради които колата върви като по релси и ако се наложи да се разминаваш с някой, няма как.
Днес може би ще излезем и към парка с количката, но зависи колко се вдигне температурата навън, че сутринта беше -12...

# 626
Добро утро!

Ева, много се радвам за добрата новина и вярвам, че този път всичко ще е наред Hug.
Къдрокоске, бързо да се оправя малкият Вих. Praynig.
Тина, много неприятно, че МТ се държи така. Дано скоро ти се извини и да оправите отношенията помежду си Hug.

Точно щях да пиша, че и на мен ми е много подтискащо това стоене вкъщи в студа и всичките лоши новини, но явно не съм само аз. Искам на разходка, да се срещам с приятелки, но в това време си стоим в къщи и се чудим какво да правим.
Вчера успяхме да отидем на бързо на консултация. Теди е 7.200 кг и 69 см. До вчера бяхме само на кърма и вчера започнах да и давам отново зеленчукови пюрета и каша с плодово пюре. Засега спря честото акане и не виждам слуз, и дано да не се появява пак Praynig. Не видях Янаваси да е писала. Дано и Мони да се е оправил.

Чин, Мамо Ани, браво за новите начинания и успех!
Аз също размишлявах какво мога да правя сега когато не ходя на работа. Искам да се занимавам с нещо, когато ми остава време, разбира се. И реших да подобря английският си. Есента бях започнала да уча, но после спрях. Сега мисля освен да си шия, да продължа да уча в къщи, защото нямам време за курсове.

Ваче, Чин, прахосмукачката е на i robot. Две приятелки имат такива и са много доволни. А за другите марки нямах отзиви. Иначе е най-опростеният модел, без допълнителни екстри, но почиства много добре килимите (и не само). За ъглите има специална странична четка и ги почиства добре. Единствено, ако са ти ниски мебелите, не може да чисти под тях.

Силве, наистина е приятно да чуеш мамамама Grinning. Теди вика така като е гладна, а аз се бавя. И дано да минават сополките на Матейка.

Ани, Криси_фил, наистина ужасни моменти сте имали. Дано никога не се повтарят Praynig Hug.

Последно да кажа за уменията - Теди засега единствено стои стабилно седнала. Не може да се изправя. В леглото си се мъчи да пълзи, но май повече се придвижва със завъртания.
Извинявам се за дългият пост. Лек ден  bouquet

# 627
Криси, много неприятно. Аз уж гледам да не давам торбички, но има моменти, в които ми трябват точно 5 мин и съм давала. Абе трябва да сме на щрек постоянно, няма как.

Ичка, много е неприятно с бедстващите край Бяла. Истината е, че до Русе пътя е почти невъзможно да се изчисти особено в това време. Точно там, където казват, че завиват снегорините започва един огромен баир, който в сухо време е опасен, а пък в такова не ми се мисли. Със сигурност снегорин не може да се качи или спусне по баира. Само не знам защо не им носят храна, вода, чай и топли одеяла.

Тина, много лошо така. Аз на Марти си му казвам, какво ми е мнението за майка му. Може да не му харесва, но предпочитам да не се преструвам.

Ваче, защо не сте го родили китайче това дете  Joy

Силве, много е хубаво да го чуеш   bouquet

За бедствията мога да кажа само, че е ужасно и на никого не го пожелавам. Е в момента и в Русе е обявен оранжев код, може и червен да стане. Положението е ужасно, но и да искам не мога да отида никъде. Пътищата са затворени и се моля Бог да ни пази. На първи етаж живеем.

# 628
Добро утро Simple Smile

Тук има много сняг, но се живее... Обаче вкъщи Wink И детето и аз издивяваме, но няма как, аз поне вчера излизах малко до зъболекаря. Обаче хич не е почистено, ужас, а тролея го чаках 30 мин.  Crazy. По-добре пеша да бях тръгнала.
Тина, мъчно и е за теб. Знам какво е да не те разбират, а колкото до свекървата - ако правиш като Чин съм сигурна, че ще я вбесиш  Hug
Тати, Чин нямаше теб предвид... Не си прочел добре  Peace
ХаберлеаHug
Силве, как е Матейка днес?
Деси, по-честичко се обозначавай, че те мисля. И гледам новините, дано при вас се оправи положението.
Цвети къде ли е сега? Да не са притиснати от времето в някой курорт?
Ваче, голям кошмар с колата. Докога са ваканция всички?
Зверче, и теб те мисля  Hug. Да пишеш честичко  Wink

# 629
Деска дано скоро при вас се оправят нещата! И пътя да се "отпуши" и Дунава да си е на мястото... Този път наизус го знам, много е неприятен особено след Бяла...А като си помисля, че в края на месеца ще трябва да стигна за 1 ден до Букурещ и обратно тръпки ме побиват...

Краси
- браво на теб, че не си се панирала и си успяла да извадиш найлона! вече трябва и аз да внимавам много, че както Оги пълзи навсякъде какво ли ще докопа се чудя! За сега и при нас кабелите и дистанционното са номер 1 , а чехлите на сестра му особено вкусни (сигурно защото са забранени).  

Силве - наистина е чудно да чуеш мама!  Hug ей в този миг забравяш всичко трудности..Оги пък онзи ден като видя татко си и сестра си (прибиращи се от ДГ и работа) ги посрещна ентусиазирано с "тата" и "ка", сигурно несъзнателно...но беше много сладък! И що не казва мама Confused Wink  

хелън
- благодаря за прегръдката! ...добре че сте вие..аз от месеци съм си по цял ден сама в къщи, нямам и сили да излизам на срещи, а и след годините извън БГ много малко ми останаха приятелите на които мога просто да се обадя и да се оплача от поредната безсънна нощ... Вчера нямах нет и наистина, се почувствах изолирана и сама....

Общи условия

Активация на акаунт